Η αρνητική επιρροή του χθεσινού επικίνδυνου Τετραγώνου Δία-Πλούτωνα, συνεχίζεται και σήμερα. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, οφείλουν να συγκρατούν αυτές τις ημέρες και την τάση τους για έξοδα και πάθη, αλλά και τις υπερβολικές, γεμάτες σκληρότητα και επιθετικότητα, συμπεριφορά τους.  

 

Κριός

Από σήμερα η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σου ωθούν τις καταστάσεις να εξελιχθούν καλά. Η ευκολία σου σε κοινωνικό επίπεδο ενισχύεται αρκετά και δέχεσαι βοήθεια, ανταμοιβές, αναγνώριση. Σήμερα μίλησε με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις την σχέση και για την πορεία της. Έτσι θα γίνουν πολλά πράγματα καλύτερα.

 

Ταύρος

Η εξασφάλιση των κεκτημένων σου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, την οποία δείχνεις να έχεις παραμελήσει προς όφελος κάποιων άλλων.  Το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά αρκεί να μπορέσεις να το δεις. Μην το βλέπεις πάντα με κριτικό μάτι.

 

Δίδυμος

Οι χαρές αλλά και οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές, με τον κατάλληλο πρόγραμμα όμως θα υπάρξει η δυνατότητα να φροντίσεις κάθε ευθύνη που έχεις και παράλληλα να ξεκουραστείς. Αυτή την περίοδο το ταίρι σου αγωνίζεται για να τακτοποιήσει κάποιες δικές του ανάγκες που έχει. Φρόντισε να του σταθείς και να το κάνεις να νιώσει καλύτερα ψυχικά.

 

Καρκίνος

Θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάποιο ταίρι στην ζωή σου η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σου δίνει τις θετικές του επιρροές για να κάνεις νέα γνωριμία.

 

Λέων

Η αισιοδοξία επανέρχεται και ο θετικός τρόπος συμπεριφοράς και δράσης φέρνει νέες προοπτικές περισσότερο ουσιαστικές. Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο χρειάζεται τη στήριξή σου. Απόφυγε σήμερα να κάνες συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε εντάσεις.

 

Παρθένος

Δείξε σοβαρότητα και εμπόδισε κάθε παρόρμηση. Η οξυδέρκεια σου προσφέρει πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την καλύτερη διεξαγωγή των προσωπικών σου υποθέσεων. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να περάσετε και οι δύο καλά.

 

Ζυγός

Η ασφάλεια και η σταθερότητα βρίσκονται στην κορυφή των στόχων σου. Τα προσχήματα και οι τυπικές επικοινωνίες σε έχουν κουράσει και η απογοήτευση σε απομακρύνει ακόμα περισσότερο Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν.

 

Σκορπιός

Τα πράγματα δεν είναι καλά για σένα αυτό το διάστημα. Οι απαιτήσεις τρέχουν και εσύ κουράζεσαι υπερβολικά προκειμένου να ανταποκριθείς. Δείξε τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει και όμορφα και το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου στο ταίρι σου για να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που είχες στην σχέση σου στο παρελθόν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει γιατί θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Από σήμερα θα γίνει καλύτερη την επικοινωνία σου και θα φέρει και πολλές ευκαιρίες. Σημαντικές εξελίξεις προβλέπονται το ερχόμενο διάστημα. Θα χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι για πολλά ζητήματα.  Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στην σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις την καλύτερη λύση.

 

Υδροχόος

Οι κανόνες αλλάζουν για σένα και η αλλαγή αυτή σε διευκολύνει να παρακάμψεις εμπόδια που σε κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των στόχων σου. Μην αφήσεις το φόβο της αποτυχίας να περιορίσει το δυναμισμό σου.  Δες τον σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα.

 

Ιχθύς

Η δυνατότητα που διαθέτεις να εναρμονίζεσαι με το περιβάλλον σε οποιεσδήποτε συνθήκες θα βοηθήσει για άλλη μία φορά. Σύντομα θα λάβεις μήνυμα που θα σου εξηγεί πολλά και θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις ανάλογα. Μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου αρκεί να το κάνεις να το καταλάβει. Μην έχεις ερωτηματικά.

 

Πηγή