Είναι Παρασκευή και χαμογελάμε! Προετοιμαζόμαστε για ένα δυναμικό και καυτό Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη στο Κριό δίνει στη μέρα, τη φλόγα που της αρμόζει!

 

Κριός

Σήμερα η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από τα καθημερινά σου προβλήματα. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

 

Ταύρος

Είσαι γεννημένος για αρχηγός και συχνά παίρνεις στα χέρια σου τα ηνία όταν το απαιτεί η κατάσταση. Οι άνθρωποι ενθουσιάζονται με το μεταδοτικό ενθουσιασμό σου. Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα άτομα.

 

Δίδυμος

Απόφυγε σήμερα να καταναλωθείς με άλλες υποχρεώσεις και να μην δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στην σχέση σου. οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές ώστε να κάνεις το ταίρι σου χαρούμενο.

 

Καρκίνος

Το πάθος είναι που σε οδηγεί στη ζωή και γίνεται η κινητήριος δύναμή σου. Μπορείς να κάνεις πρόσωπα και καταστάσεις γύρω σου να αλλάζουν, απλώς και μόνο με την παρουσία σου. Φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις.

 

Λέων

Η σκέψη σου είναι ελεύθερη από κάθε περιορισμό και συχνά μοιάζεις να αποτραβιέσαι από τον κόσμο, για να εξερευνήσεις τα πολύχρωμα εσωτερικά σου τοπία. Στην σχέση σου μπορείς να τα πας πολύ καλά αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αφήσεις κάποιους εγωισμούς που έχεις στην άκρη.

 

Παρθένος

Σημασία έχει να μπορείς να ανανεώνεσαι από μέσα σου, και η ενασχόληση με την τέχνη, τη φύση, το γράψιμο, την επιστήμη και τους πνευματικούς προβληματισμούς είναι τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Σήμερα φρόντισε να προσέχεις την συμπεριφορά σου γιατί με τον Άρη που είναι στους Ιχθείς σε ωθεί να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα εκνευρίσουν το ταίρι σου.

 

Ζυγός

Το πρωτοποριακό πνεύμα σου τραβά κοντά σου τους άλλους σε τέτοιο βαθμό που συχνά είναι σαν να δημιουργούν γύρω σου μια «αυλή» οπαδών. Θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σου.

 

Σκορπιός

Η ευχάριστη και κοινωνική προσωπικότητά σου και η ευελιξία σου στο να συναναστρέφεσαι διαφορετικούς ανθρώπους σε κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό. Φρόντισε σήμερα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα κάνοντας το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου για να περάσεις όμορφα και ιδανικά.

 

Τοξότης

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να κάνεις συζητήσεις μαζί του που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά. Αν δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο με την εύνοια της Αφροδίτης από τους Ιχθείς θα μπορέσεις να πετύχεις αυτό που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Μπορεί εξωτερικά να δείχνεις ένα φιλήσυχο άτομο που περνά μια συμβατική ζωή, αλλά μέσα σου να καίγεσαι από τη φλόγα της δημιουργικότητας. Σήμερα μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα και να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά ώστε να νιώσεις πολύ όμορφα.

 

Υδροχόος

Γίνεσαι αγαπητός στους άλλους γιατί προσαρμόζεσαι εύκολα στις συνθήκες, προσφέρεις πάντα λύση στα προβλήματά τους απλόχερα και διαθέτεις έξυπνη αίσθηση του χιούμορ που σε κάνει να είσαι η ψυχή της παρέας Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά εσένα πάλι κάτι σου λείπει. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά.

 

Ιχθύς

Στην σχέση σου για να τα πας ακόμη καλύτερα φρόντισε να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις για τα αισθήματα που έχει το ταίρι σου για εσένα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι να ξέρεις ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος και σίγουρα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

Πηγή