zodia0601

Σήμερα, των Φώτων, η Σελήνη σε Τρίγωνο με Ήλιο και Αφροδίτη, μας βγάζει τον καλύτερο και πιο συναισθηματικό μας εαυτό! Ειδικά τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, περνούν το πρώτο Σάββατο του 2018 με τον πιο γλυκό και αγαπησιάρικο τρόπο!

 

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ, ευνοεί νέες γνωριμίες, μετακινήσεις και συζητήσεις με υψηλότερα ισταμένους. Συγκεντρώσου στις επιδιώξεις σου και παράμεινε με σταθερότητα στο πρόγραμμά σου. Οι ιδέες σου βρίσκουν ανταπόκριση από τους πλανήτες, χαρίζοντάς σου ικανοποιήσεις. Να είσαι αισιόδοξος για το μέλλον, που προμηνύεται ευχάριστο.

 

Ταύρος

Η οικογένεια ενισχύεται, Ταύρε, από τις πλανητικές θέσεις, τα ζητήματα του σπιτιού επιλύονται με θετικό τρόπο και βελτιώνονται οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι λύσεις που βρίσκονται στα προβλήματα του παρελθόντος βελτιώνουν την ψυχολογία σου και διώχνουν το άγχος. Ασχολήσου με τη φροντίδα του σπιτιού σήμερα, αφού ευνοούνται οι μικροαλλαγές στη διακόσμηση.

 

Δίδυμος

Το ερχόμενο διάστημα, Δίδυμε, ευνοεί την προβολή της αξίας σου, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η τύχη σου σε όλους τους τομείς. Συζητήσεις που αφορούν το σχεδιασμό της οικογένειας σου ευνοούνται, καθώς και ραντεβού με σημαντικά πρόσωπα. Τακτοποίησε εκκρεμότητες, για να έχεις το χρόνο ελεύθερο να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

 

Καρκίνος

Οι προτεραιότητές σου, Καρκίνε, απαιτούν σημαντικές αποφάσεις για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις. Η αναζήτηση συμμάχων σε απασχολεί περισσότερο, απ’ όσο θα έπρεπε, οπότε συγκράτησε τους φόβους σου και μην ξεχνάς, ότι η πρόοδος είναι προσωπική υπόθεση και πρέπει να στηρίζεσαι στη δική σου δύναμη για να έχει διάρκεια.

 

Λέων

Το κοινωνικό σκηνικό, Λέων, ενισχύεται τώρα και σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε ανανεώσουν, θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου και θα σου επαναφέρουν τη χαμένη αυτοπεποίθηση. Με τη θετική σου αύρα προσελκύεις άτομα που θα θελήσουν να υποστηρίξουν τις ιδέες σου και να αναγνωρίσουν τη δημιουργικότητα που προβάλεις μέσα από τις δραστηριότητές σου.

 

Παρθένος

Το ερχόμενο διάστημα, Παρθένε, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, σε πολλά επίπεδα. Οι φιλικές σου σχέσεις ενισχύονται, η οικογένεια έρχεται περισσότερο κοντά σου και σε στηρίζει, καθώς ευκαιρίες σου προσφέρονται για την προώθηση των σχεδίων σου. Η συμβολή των αγαπημένων σου προσώπων είναι ιδιαίτερα θετική για την επίτευξη όσων έχεις προγραμματίσει.

 

Ζυγός

Οι υποχρεώσεις σου, Ζυγέ, έρχονται τώρα στην επιφάνεια με επιτακτικό τρόπο απαιτώντας μεγάλη συγκέντρωση, εργατικότητα και σωστή διαχείριση της ενέργειάς σου, για να μπορέσεις να βάλεις σε τάξη όλα αυτά που θέλεις. Άφησε πίσω τους χαλαρούς ρυθμούς του παρελθόντος και ανταποκρίσου στις σημερινές απαιτήσεις, που σου επιβάλλουν τεράστια πίεση και εγρήγορση.

 

Σκορπιός

Οι τεράστιες αναλύσεις σε ζητήματα σχέσεων, Σκορπιέ, δεν βοήθησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Είναι πια καιρός για δράση και η ανταπόκριση σε όσα θα σου ζητηθούν είναι η λύση. Μην αντιμετωπίζεις τις προτάσεις με αδιαφορία, διότι η αξία τους είναι μεγαλύτερη από ό,τι φαντάζεσαι. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

 

Τοξότης

Η διάθεσή σου βελτιώνεται τώρα, Τοξότη, και ο ενθουσιασμός σε βοηθά να ανταποκριθείς σε αυτά που θα προκύψουν. Εκμεταλλεύσου το ερχόμενο διάστημα, για να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε πιέζουν εδώ και καιρό. Οι πλανήτες σε ευνοούν σε μεγάλο βαθμό. Σύντομα θα δεις τις εξελίξεις μπροστά σου, να σε γεμίζουν χαρά!

 

Αιγόκερως

Τα πλάνα που θα φτιάξεις, Αιγόκερε, το ερχόμενο διάστημα θα έχουν μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν, αρκεί να βαδίσεις με βάση ένα οργανωμένο πρόγραμμα, το οποίο θα τηρήσεις με σοβαρότητα και απόλυτη συνέπεια. Φίλοι και οικογένεια παρακολουθούν με θετικές προθέσεις τη διάθεσή σου για εξέλιξη και πρόοδο. Προετοιμάσου για την επιτυχία!

 

Υδροχόος

Το σύμπαν, Υδροχόε, ετοιμάζεται να σου προσφέρει την υπέροχη προοπτική των νέων ξεκινημάτων στη ζωή σου, μέσα από γνωριμίες, νέους δρόμους, προτάσεις και ευκαιρίες για εξέλιξη και πρόοδο. Η διευκόλυνση που θα έχεις από σημαντικά πρόσωπα είναι μεγάλης αξίας και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το αύριο.

 

Ιχθύς

Το αίσθημα πως σε παραμελούν, Ιχθύ μου, δε σε αναγνωρίζουν ή δε νιώθουν αμοιβαία αισθήματα, απομακρύνεται από τις σχέσεις σου και εισπράττεις θετικές επιρροές από τον περίγυρό σου. Η ανταπόκριση σε ό,τι κάνεις, σε δημιουργικό επίπεδο, θα είναι μεγάλη και θα έχει διάρκεια. Συγκεντρώσου να φτιάξεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου ουσιαστικά και καθοριστικά.

 

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!