Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σήμερα σχηματίζει την όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και η μέρα χαρακτηρίζεται από πληθωρικότητα στον έρωτα αλλά και στο χρήμα! Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εκδηλώσουμε και να ικανοποιήσουμε τις βαθύτερες ανάγκες μας. Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι εκπρόσωποι της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

 

Κριός

Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου που ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

 

Ταύρος

Όλα θα πάνε καλά. Αισθηματικά, θα προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις την ισορροπία και την ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε στην επιφάνεια την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου και θα περάσεις πολύ όμορφα.

 

Δίδυμος

Μην απαξιώσεις τη βοήθεια που θα σου προσφερθεί, αλλά προσπάθησε να την αξιοποιήσεις αναλόγως. Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα και γίνεις πιο ρομαντικός και τρυφερός.

 

Καρκίνος

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό, θα βελτιωθεί ο τομέας της επικοινωνίας για το ζώδιό σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες μέχρι τώρα. Θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις τη σχέση σου.

 

Λέων

Προσπάθησε, αγαπητέ Λέων, να αντισταθείς στην τάση για απομόνωση που έχεις τον τελευταίο καιρό. Στον αισθηματικό τομέα, αν έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

 

Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Θα έχεις έναν συνεχή εκνευρισμό και μια επικριτική στάση απέναντί του. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου.

 

Ζυγός

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί μερικές φορές να συγκρατείς τα νεύρα σου και να μην λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αγχώνεσαι γιατί πολύ σύντομα θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις.

 

Σκορπιός

Τώρα μπορείς να δρομολογήσεις με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια τις υποθέσεις σου, αποφεύγοντας πιθανά λάθη. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις στον σύντροφό σου σχετικά με τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου γιατί θα τον βάλεις σε ερωτηματικά.

 

Τοξότης

Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Έχεις έναν συνεχή εκνευρισμό και μια επικριτική στάση απέναντι στο ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Απόφυγε να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου.

 

Υδροχόος

Κανένα εμπόδιο, αγαπητέ Υδροχόε, δεν μπορεί πλέον να σου κλείσει τον δρόμο. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άσε τους εγωισμούς και εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.

 

Ιχθύς

Η θετική σου διάθεση θα συμβάλει έτσι ώστε όλα να ισορροπήσουν άμεσα. Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που πιθανόν υπάρχουν στα αισθηματικά σου.

 

Πηγή