Η ημέρα αυτή έχει μία τάση να δημιουργεί συγκρούσεις· χειρίσου τις καταστάσεις με ηρεμία κι αισιοδοξία και θα δεις πως υπάρχει λύση σε κάθε πρόβλημα. Αφιέρωσε το χρόνο σου και την ενέργειά σου σε πράγματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε ανανεώνουν  κι άσε στην άκρη κακίες, ανταγωνισμούς κι ενδεχόμενους καβγάδες.

 

Κριός

Κάποιες συγκρούσεις και δυσκολίες στη σχέση σας, ίσως να σας δημιουργήσουν επιπρόσθετα προβλήματα σήμερα. Οι καταστάσεις φαίνεται πως θα σας επηρεάσουν αρνητικά με αποτέλεσμα μια προσωρινή απαισιοδοξία για πράγματα που πολύ ελπίζατε σε αυτά παλιότερα. Θα έχετε μια εντύπωση πως «ο τροχός της αλλαγής» έχει σταματήσει για σας. Καθυστερήστε ορισμένες αποφάσεις σας περιμένοντας την κατάλληλη ημέρα για να προχωρήσετε.

 

Ταύρος

Μια ημέρα έντασης στα προσωπικά θέματα η οποία πολύ πιθανόν να έχει δυσάρεστα επακόλουθα και στην ενασχόλησή σας. Αποφεύγετε οποιεσδήποτε μεταρρυθμίσεις σήμερα και συγκρατείστε τον πιθανό εκνευρισμό σας. Με τους δικούς σας ανθρώπους τηρήστε στάση υπομονής και διαλλακτικότητας. Πλησιάστε τους για γόνιμες κι ωραίες συζητήσεις.

 

Δίδυμοι

Εδώ σηματοδοτείται μια ημέρα βαθιάς προσωπικής μεταμόρφωσης. Σε αυτόν τον κύκλο της ζωής σας οτιδήποτε σχετίζεται με την εξωτερική σας εμφάνιση, με τα βαθιά κρυμμένα συναισθήματά σας και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον θα βρεθούν σε κατάσταση οριστικών αλλαγών. Θα αρχίσουν να παρουσιάζονται εσωτερικές πηγές κι όψεις που κατά το παρελθόν ήταν κρυμμένες και που δεν μπορούσατε ακόμα κι εσείς να φανταστείτε πως υπήρχαν.

 

Καρκίνος

Μια ημέρα όπου θα μπορούσατε να ρισκάρετε πολλά πράγματα και να γίνετε λιγάκι ασυμβίβαστοι. Νέες ιδέες κι εφευρετικότητα μαζί με μία αδέσμευτη γνώμη θα σας βοηθήσουν στο να πάρετε κάποιες σωστές αποφάσεις σε σχέση με την ενασχόλησή σας. Μια ξαφνική αναγνώριση η οποία θα είναι στενά συνδεδεμένη και με άλλους ανθρώπους. Επιθυμία για ταξίδι αναψυχής.

 

Λέων

Μια δύσκολη ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις κι επιπρόσθετα καθήκοντα σήμερα. Πολλά πράγματα που τα είχατε παραμελήσει πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείτε μαζί τους. Ίσως να είναι μια καλή ημέρα στη ζωή σας για να γυρίσετε πίσω και να επανεκτιμήσετε ορισμένα πράγματα μέσα από μια διαφορετική γωνία. Θέματα υγείας δικής σας ή ακόμα και συγγενών πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν αποσπώντας ένα μέρος από τις δραστηριότητές σας.

 

Παρθένος

Πολλά πράγματα θα αλλάξουν σήμερα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Προετοιμαστείτε για το καλύτερο ή το χειρότερο αλλά έχετε πάντα κατά νου σας ότι οι καιροί εύκολα αλλάζουν. Χρησιμοποιήστε τις πρακτικές ή και διαισθητικές σας ιδιότητες ώστε να κάνετε τις καταστάσεις να δουλέψουν για σας. Αποφύγετε τους συνεταιρισμούς ή τα καινούργια ξεκινήματα σε σχέση με την ενασχόλησή σας.

 

Ζυγός

Ο έρωτας κι η φιλία θα αρχίσουν να γίνονται μια σχέση πιο βαθιά σήμερα για σας. Θα βρείτε τον εαυτό σας να εκτιμά περισσότερο τις σχέσεις με τους άλλους κι ειδικά τους συνεργάτες ή και συναδέλφους. Η επιθυμία σας να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη σχέση με τους δικούς σας όρους φαίνεται πως θα εκπληρωθεί πολύ εύκολα. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε είναι να μην αφήσετε τα αισθήματά σας να σας παρασύρουν σε υπερβολές προσέχοντας ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σας.

 

Σκορπιός

Μέσα σε όλη αυτή την σημερινή ένταση η ευκαιρία για να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο πολύ πιθανόν και με τη βοήθεια άλλων θα πρέπει να τη θεωρήσετε υπερβολική εύνοια για σας. Το αν τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσείς θα θέλετε ή όχι θα εξαρτηθεί πάρα πολύ από το πόσο προσεκτικά μπορείτε να χειριστείτε ορισμένες καταστάσεις σήμερα. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια ή τις οποιεσδήποτε δαπάνες.

 

Τοξότης

Ίσως να περνάτε μια περίοδο πεσμένης ενεργητικότητας ή κι οποιασδήποτε διάθεσης για συνεργασία σήμερα. Βασική αιτία μπορεί να είναι οι καταστάσεις που περάσατε με τις ιδιαίτερες σχέσεις σας ή ακόμα και μία πολύ μεγάλη απογοήτευσή σας από μια συνεργασία σας. Δεν είναι όμως κατάλληλη ημέρα για να εγκαταλείψετε τον αγώνα προς τους στόχους σας.

 

Αιγόκερως

Θα εκτεθείτε σε «πιστεύω», ιδέες και φιλοσοφίες ασυνήθιστες, προοδευτικές ή επαναστατικές, διαφορετικές από όσες έχετε μέχρι σήμερα υιοθετήσει. Αν δεν είστε ανοιχτόμυαλοι και με ευέλικτη σκέψη, αυτή η ημέρα μπορεί να είναι γεμάτη αναστάτωση, όλος ο μέχρι σήμερα τρόπος σκέψης σας δοκιμάζεται κι οι απόψεις για τον κόσμο ανατρέπονται.

 

Υδροχόος

Μια σχέση σας με κάποιο άτομο ίσως να γίνει πιο πνευματική ή ακόμα και ψυχική σήμερα. Πολλά πράγματα ίσως να μην μπορείτε να τα εξηγήσετε αλλά φαίνεται πως σας δίνουν μια ιδιαίτερη ικανοποίηση. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για μια σύντομη απόδραση κοντά στον τόπο κατοικίας σας, για να γεμίσετε μπαταρίες και να ξεδιαλύνετε τα άμεσα σχέδιά σας.

 

Ιχθείς

Μια ευχάριστη ημέρα για την συναισθηματική σας ζωή σήμερα θα σας βοηθήσει στο να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Υποστήριξη από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον ή από φίλους σήμερα θα αποδειχτεί πολύτιμη στο κοντινό μέλλον. Αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία όμως γιατί πολλά πράγματα είναι φαινομενικά θετικά σήμερα. Μείνετε μακριά από τις υπερβολές.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.