Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Βιαστικές σκέψεις κι επιπόλαιες αποφάσεις είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της ημέρας. Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και δεχτείτε ότι μπορεί να κάνετε και λάθος. Οι συμβουλές των φίλων μπορούν ν’ αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

 

Κριός
Αγχώνεστε για πράγματα που δεν περνούν απ’ το χέρι σας. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορούμε να τα ελέγχουμε όλα και ότι κάποιες φορές πρέπει απλώς ν’ ακολουθούμε την πορεία της ζωής. Επειδή η ανησυχία σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, μπορεί να κάνετε ή να πείτε πράγματα βιαστικά ή να πάρετε αποφάσεις για σοβαρές υποθέσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Μια ημέρα όπου η τάση σας για λάθη είναι πολύ αυξημένη.

 

Ταύρος
Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας νιώθετε έντονα την επιθυμία να αναζητήσετε ή να κατορθώσετε κάτι πολύ σημαντικό. Αυτή είναι πράγματι μια ημέρα των καλών ευκαιριών. Υπάρχει όμως η τάση να καταφεύγετε σε μη πραγματοποιήσιμες ελπίδες, να υπερβάλλετε και να σας λείπει η αίσθηση της πραγματικότητας.

Δίδυμοι
Ευκαιρίες για φιλία, συνεργασία, αγάπη και αμοιβαία ευτυχία εμφανίζονται στη ζωή σας σήμερα. Η θερμή και καλή θέση που έχετε σήμερα, είναι πολύ πιθανό να σας ωφελήσει τώρα, αλλά και στο άμεσο μέλλον. Αισθάνεστε ιδιαίτερα φιλικοί και κοινωνικοί και νιώθετε μια έντονη επιθυμία για να κάνετε κάποιες καινούριες σχέσεις με αμοιβαία κατανόηση ή να βελτιώσετε κάποιες παλιές.

Καρκίνος
Αυτή τη στιγμή περνάτε μια ελκυστική, γοητευτική και φιλόστοργη ημέρα που σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε κάποιους καινούριους φίλους ή ακόμα και θαυμαστές. Θα κάνετε άριστη, πρώτη εντύπωση στους άλλους σήμερα. Είναι πιθανό να αλλάξετε το στιλ του ντυσίματός σας ή της προσωπικής σας εμφάνισης αυτή την ημέρα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Λέων
Αυτή μπορεί να είναι μια κενή ή μπλεγμένη χρονική ημέρα κατά την οποία δε θα ξέρετε τι κάνετε, τι αισθάνεστε ή τι είστε ικανοί να κάνετε. Σε κάποιο επίπεδο θα πρέπει να προσαρμοστείτε με τις φυσικές σας ανάγκες και να μην κάνετε άσκοπες σπατάλες ενέργειας. Η φαντασίας σας τρέχει με γρήγορο ρυθμό παρασύροντάς σας σε ανεξέλεγκτες πράξεις ή ενέργειες, κάτι που με άλλες συνθήκες δε θα γινόταν. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, σύντροφο, συνεργάτη ή κάποιον που εκτιμάτε ιδιαίτερα δε θα είναι καλές ή θα βρεθούν μέσα σε αδιέξοδο. 

Παρθένος
Σήμερα είναι εύκολο να εδραιώσετε σχέσεις κι επαφές αμοιβαίας υποστήριξης και συμπάθειας. Δοκιμάζετε συναισθήματα ευημερίας, έχετε αρμονία μέσα σας και με τους ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον σας. Εάν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες αλλαγές την ημέρα αυτή, η τύχη φαίνεται πως παίρνει το μέρος σας. Η υποστήριξη από φίλους ή συγγενείς φαίνεται πως θα αποβεί πιο χρήσιμη και αποδοτική απ’ ότι αρχικά πιστεύατε.

 

Ζυγός

Νέα πρόσωπα σας κινούν το ενδιαφέρον και είναι ώρα να αφήσετε στο παρελθόν ιστορίες που δε σας αφήνουν να ζήσετε στο τώρα. Δώστε ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν και μην είστε τόσο επιφυλακτικοί. Κατανοητές οι όποιες ανασφάλειες, αλλά μην υψώνετε τοίχους.

Σκορπιός
Αισθάνεστε λίγο επιθετικοί και παρορμητικοί και ίσως ενεργήσετε σήμερα αυθόρμητα και νιώσετε αργότερα άσχημα γι’αυτό. Οι συναισθηματικές εκρήξεις είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα αν νιώθετε αρκετά αγχωμένοι και πιεσμένοι από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σας. Ισως προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας γυρνώντας την πλάτη σας σ’ αυτά, χωρίς να προσπαθήσετε πρώτα να επικοινωνήσετε ή να ακούσετε και τις απόψεις τρίτων. Όπως και να’χει, προσέξτε να μην το βάλετε στα πόδια πριν προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας ή τουλάχιστον γνωρίστε τις συνέπειες που πιθανό να αντιμετωπίσετε στο άμεσο μέλλον.

 

Τοξότης

Αν κάτι στη συμπεριφορά των φίλων ή του συντρόφου σας, σας ενοχλεί, δεν έχετε παρά να του το πείτε. Η ειλικρίνεια ήταν πάντα η αποτελεσματικότερη μέθοδος σε τέτοιες καταστάσεις και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί. Πριν όμως παραπονεθείτε για τη συμπεριφορά των άλλων, σκεφτείτε πρώτα μήπως η δική σας συμπεριφορά τους ώθησε σε συγκεκριμένες πράξεις.

Αιγόκερως
Χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, οι αμφισβητήσεις καταστάσεων και η εναλλαγή στον τρόπο σκέψης. Τρελά σχέδια, ασυνήθιστες ιδέες και συχνά εκνευρισμός. Ο ρυθμός της ζωής σας θα είναι αυξημένος και πολλές φορές η δράση αυτή θα σας κάνει να ξεσπάτε επάνω σε άλλα άτομα από το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Οι συνεργασίες ή φιλίες φαίνεται πως θα βρεθούν κάτω από μια ημέρα έντασης. Επίσης, καθόλου απίθανο να διακόψετε μια μακρόχρονη φιλία για λόγους που αργότερα δε θα μπορέσετε να βρείτε. 

 

Yδροχόος

Δώστε σημασία στα μικρά και απλά πράγματα που κάνουν οι δικοί σας άνθρωποι για εσάς. Ίσως οι πιεστικοί ρυθμοί της ημέρας δε σας αφήνουν να τα δείτε, αλλά δώστε προσοχή και θα καταλάβετε ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας και ποιοι όχι. Όσοι όντως νοιάζονται για εσάς θα φανούν στα μικρά, καθημερινά πράγματα. Όπως και να ‘χει, επιλέξτε προσεκτικά αυτούς με τους οποίους θα μοιραστείτε τις πιο σημαντικές στιγμές κι αποφάσεις σας.

Ιχθείς
Συναισθηματικός αυτοέλεγχος και αισθήματα μοναξιάς ή περιορισμού χαρακτηρίζουν αυτή την ημέρα τη ζωής σας. Ίσως πιο ψυχροί με τους φίλους σας, τα αγαπητά σας πρόσωπα ή και τον σύντροφο της ζωής σας. Πολλά πράγματα στη ζωή σας και ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα θα αρχίσουν να παίρνουν μια δυσάρεστη μορφή ή εξέλιξη. Αρκετά αυστηροί και κριτικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.