Όλα μπορούν να ανατραπούν σήμερα και να δημιουργηθούν ξανά. Τολμήστε.

Κριός

Η φαντασία σας θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε πιο θετικά τον τρόπο ενασχόλησής σας δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να θέσετε σε εφαρμογή κάποιο παλιό σας σχέδιο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε και να αποφύγετε παράλληλα είναι ένα οποιοδήποτε υπερβολικό “πρεσάρισμα” από μέρους σας να κάνετε πράγματα τα οποία ίσως να μην αποδειχτούν και τόσο χρήσιμα. Δείτε την πραγματικότητα γύρω σας και προσαρμοστείτε στις ανάγκες της. Α! Και φλερτάρετε γιατί το ‘χετε.

Ταύρος

Πολυάσχολη ημέρα με πολύ κινητικότητα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις στο πρόγραμμά σας. Ίσως νιώσετε πνευματική ανησυχία και υπερβολική επιθυμία να μεταδώσετε τις απόψεις σας. Ακόμα, μια κατάσταση ίσως φανερωθεί, στην οποία πρέπει να εκφράσετε τις απόψεις σας, να τις ξεκαθαρίσετε ή να πάρετε αποφάσεις για κάποιο ζήτημα. Προφυλαχθείτε απ’ το να πάρετε βιαστικές αποφάσεις και προσπαθήστε να αποφύγετε το σπάσιμο των νεύρων σας.

Δίδυμοι

Μια ημέρα διαχωρισμού ή και κατά κάποιο τρόπο αυτο-εξέτασης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την δουλειά σας εξαιτίας κάποιων αυξημένων υποχρεώσεων αλλά και πιθανότητα αναγνώρισης από τους άλλους για θέματα ικανοτήτων. Σκέψεις για το πατρικό σπίτι ή την οικογένεια και μία εσωτερική ανάγκη να μιλήσετε με κάποιους άλλους για αυτά. Ο σύντροφος της ζωής θα αποκτήσει κάποια καταλυτική σημασία για τα καθημερινά σας προβλήματα.

Καρκίνος

Το να αισθάνεστε λιγότερο σημαντικοί ή μπλοκαρισμένοι έστω και για ένα σύντομο χρονικό διάστημα δεν σας διευκολύνει και τόσο απέναντι στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σήμερα. Οι αλλαγές οι οποίες έχουν γίνει μέσα στην προσωπική σας ζωή ή την καριέρα σας, απαιτούν περισσότερη υπευθυνότητα και προσοχή μέχρι να σταθεροποιηθούν προς το καλύτερο οριστικά. Δείξτε κάποια εμπιστοσύνη στο χρόνο.

Λέων

Αυτή την ημέρα, οι ερωτικές σας υποθέσεις θα έχουν μεγάλη σημασία για σας. Θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους ερωτικούς συντρόφουςκ και αυτές θα σας βοηθήσουν να ωριμάσετε. Η ευαισθησία σας θα είναι σημαντικά αυξημένη, με αποτέλεσμα να μην έχετε άγχος για μικροπράγματα. Θα είστε επιρρεπής στις ξαφνικές και συχνές αλλαγές της διάθεσής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, συναισθηματικά, θα είστε απελευθερωμένος και θα ενεργείτε με τον τρόπο που αισθάνεστε.

Παρθένος

Θα συναντηθείτε με ασταθείς και ευμετάβλητους, σε χαρακτήρα, ανθρώπους που μπορεί μεν να υποκινούν τη διανόησή σας, προς στιγμή, αλλά προκαλούν αύξηση της νευρικότητάς σας και εξαιτίας αυτού, θα γίνεστε ασταθής. άτομα που ανήκουν στο Ζώδιο των Διδύμων ίσως είναι ιδανικά για παρέα, στη διάρκεια αυτής της ημέρας, εξαιτίας της απροσμένης φύσης τους. Επιστρέφουν έρωτες, το νου σας.

Ζυγός

Θα ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα τα οποία είναι μέρος ενός παλιού σχεδίου και οι ιδέες και απόψεις σας θα αποβούν καρποφόρες σήμερα. Θα νιώθετε έντονη την διάθεση να ευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες να “ωριμάσετε” κατά κάποιο τρόπο πνευματικά ή να δημιουργήσετε κάτι σημαντικό το οποίο θα επηρεάσει την μετέπειτα ζωή σας θετικά. Οτιδήποτε διευρύνει τον κόσμο σας, σας ελκύει σήμερα. Σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το σύνολο και όχι οι λεπτομέρειες.

Σκορπιός

Στη διάρκεια αυτής της ημέρας, μια μεταβολή στους στόχους σας θα εμφανιστεί. Θα έχετε πολλά επαγγελματικά ενδιαφέροντα και θα βάλετε νέους στόχους για το μέλλον. Αυτές οι αλλαγές ίσως είναι συνειδητές ή ασυνείδητες και θα αντλούνται από τις προσωπικές σας επιθυμίες. Σε γενικές γραμμές, αυτή η επιρροή δεν φέρνει με ευκολία τις αλλαγές. Την ίδια ημέρα όμως, θα λάβετε βοήθεια και υποστήριξη από τους φίλους σας.

Τοξότης

Η συνηθισμένη ρουτίνα σας διαταράσσεται σήμερα από “ασυνήθιστα” γεγονότα τα οποία βρίσκονται έξω από τον έλεγχό σας, είτε από την ανυπομονησία σας, είτε από την επιθυμία σας να ανατρέψετε κάποιο κατεστημένο. Ξαφνικά, απρόσμενα γεγονότα που στόχο έχουν την απελευθέρωσή σας από κάποιες περιοριστικές καταστάσεις ή σχέσεις είναι πολύ πιθανές. Δεν αποκλείονται χωρισμοι.

Αιγόκερως

Οι αλλαγές που γίνονται σήμερα μέσα στη ζωή σας ίσως να μην εξαρτώνται και τόσο πολύ από σας τους ίδιους. Γι αυτό τον λόγο μια σιωπηλή στάση από μέρους σας ίσως να είναι η καλύτερη διέξοδος σήμερα. Ούτως ή άλλως πολύ λίγα πράγματα μπορείτε να κάνετε μόνοι σας και οι άλλοι φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν.
Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και χαμογελάτε.

Υδροχόος

Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας θα επανεκτιμήσετε πολλές από τις ιδέες σας, την μεθοδολογία σας και την αντίληψη που έχετε για μερικά πράγματα. Επειδή οι απόψεις σας αλλάζουν, συχνά θα βρίσκετε τον εαυτό σας ανίκανο να επικοινωνήσει ή να μεταβιβάσει σωστά τις απόψεις του. Σήμερα όμως νιώθετε μια δύναμη πρωτότυπη και είστε σίγουροι πώς θα πετύχετε ό,τι επιθυμείτε. Ισχύει και για τα ερωτικά σας.

Ιχθείς

Θα εκτιμάτε και αξιολογείτε τις ιδέες και γενικά οτιδήποτε πνευματικό περισσότερο αυτό το Μήνα. Μία ιδιαίτερη προτίμηση ή κάποιες ευκαιρίες για καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα σας δώσουν την δυνατότητα για κάποιες ευχάριστες συναντήσεις μέσα στο σπίτι. Ίσως να είναι μία σύντομη ημέρα όπου το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί σε θέματα σπιτιού ή και καλλωπισμού του. Αρμονική σχέση έστω και προσωρινά με το άμεσο περιβάλλον.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.