Μία Κυριακή που η διαίσθηση έχει τον πρώτο ρόλο στις αποφάσεις μας, με βοήθεια την ισχυρή λογική μας! Η Σελήνη στην Παρθένο Τρίγωνο με τον Πλούτωνα και οι αποφάσεις είναι σίγουρα σωστές για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Η παρορμητικότητα σου, Κριέ, σ’ έχει κάνει να εμπλακείς πολλές φορές με πρόσωπα και καταστάσεις, που ταλαιπωρούν την ηρεμία σου. Πρέπει να προσέξεις περισσότερο τις επιλογές σου σε ανθρώπους. Στη ζωή χρειάζεται σύνεση και λογική, για να αποφεύγεις παγίδες που μπορεί να αποδειχθούν πολύ επιζήμιες για σένα. Σήμερα θα έχεις γοητεία και ρομαντισμό που θα καταπλήξουν. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις υπέροχα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απελπίζεσαι, αφού με την κοινωνικότητά σου είναι σίγουρο ότι θα προκύψει κι η γνωριμία που θέλεις.

Ταύρος
Πάντα βρίσκεις τον τρόπο, Ταύρε, να τηρείς τις υποσχέσεις που δίνεις στους άλλους κι αυτό έχει εκτιμηθεί από άτομα, τα οποία μπορούν να σε ενισχύσουν στα σχέδιά σου με μεγάλη προθυμία. Οι προσπάθειες που κάνεις για να βελτιώσεις τις γνώσεις και τις ικανότητες σου, θα σε βοηθήσουν να δείξεις την αξία σου σε βάθος χρόνου και θα σου ανοίξουν τις πόρτες που ονειρεύεσαι, αρκεί βέβαια να δείξεις λίγη υπομονή. Μπορείς σήμερα αξιοποιώντας την εύνοια των πλανητών, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να τακτοποιήσεις στη σχέση σου πολλά θέματα, που δε σου αρέσουν. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην αφήνεσαι, αφού βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν.

Δίδυμος
Ο εξωστρεφής χαρακτήρας σου, Δίδυμε, σε οδηγεί σε μία πολύ έντονη κοινωνικότητα. Συμμετέχεις σε συλλογικές διαδικασίες και σε πολλές ομάδες με ευρεία δράση. Σου αρέσει να προσφέρεις στους άλλους και διαθέτεις σε αυτό τις περισσότερες ώρες σου. Έτσι όμως δημιουργείς κενά στην επαφή σου με τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίοι έχουν παράπονο ότι τους παραμελείς. Διάθεσέ τους περισσότερο χρόνο και θα νοιώσεις κι εσύ πιο όμορφα. Θα κάνεις σήμερα πάρα πολλά για τη σχέση σου, ώστε να γίνει τέλεια, προσφέροντας παράλληλα όλα αυτά που μπορεί να λείπουν από το ταίρι σου.

Καρκίνος
Μέσα σου, Καρκίνε, φωλιάζει μια ήρεμη δύναμη, που σου εξασφαλίζει τη γαλήνη και την υπομονή με την οποία αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Ποτέ δεν ξεπερνάς τα όρια, όσο πιεσμένα κι αν είναι τα πράγματα, κι αποφεύγεις με μεγάλη επιτυχία να παίρνεις μέρος σε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Πολλές φορές οι φίλοι σου σε χρησιμοποιούν ως ειρηνοποιό, αφού καταφέρνεις, ήρεμα και πολιτισμένα, να λύνεις διαφορές και να ηρεμείς τα πνεύματα. Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου.

Λέων
Θα πετύχεις στη ζωή σου εξαιρετικά πράγματα, Λέων, αν συνεχίσεις να καλλιεργείς τον εαυτό σου και να αναπτύσσεις τις πνευματικές σου ικανότητες. Η μεγάλη αγάπη σου για τη μάθηση κι ο ακούραστος και εξαιρετικός χαρακτήρας σου σε κάνουν άτομο που εύκολα ξεχωρίζει. Συνέχισε να προσφέρεις στον εαυτό σου αυτά που έχει ανάγκη, και το μέλλον σου ανήκει. Ο Άρης που σε ευνοεί από τον Υδροχόο θα σου φτιάξει την διάθεση και θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, για να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε στεναχωρούν στη σχέση σου. Εσύ που ψάχνεις ακόμη ταίρι, με την τόσο καλή επικοινωνία που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα αποκτήσεις αυτό που θέλεις.

Παρθένος
Η αισιοδοξία, Παρθένε, είναι το στοιχείο που επικρατεί στον χαρακτήρα σου και σε κάνει να ξεχωρίζεις ανάμεσα στους ανθρώπους. Αντιμετωπίζεις τα πάντα με χαμόγελο και ηρεμία, ενώ με τη συζήτηση βρίσκεις τον τρόπο να λύνεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Ενθουσιάζεσαι όμως εύκολα και κάποιες φορές καταλαβαίνεις πολύ αργά ότι βρίσκεσαι σε λάθος δρόμο. Μην ξεχνάς ότι το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και θα δεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο.

Ζυγός
Τελευταία, Ζυγέ μου, βασίζεσαι στις πολλές και σημαντικές γνωριμίες σου, πιστεύοντας ότι με αυτές θα κατακτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και κόπο. Πρέπει όμως να ξαναθυμηθείς τις δικές σου ικανότητες, πάνω στις οποίες θα βασιστείς και θα στηρίξεις τη ζωή σου. Σήμερα μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου, για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου, για να περνάτε καλύτερα και οι δύο.

Σκορπιός
Έχεις το μεγάλο ταλέντο, Σκορπιέ, να δημιουργείς την κατάλληλη στιγμή το κλίμα που θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς και τους στόχους σου. Η ευκολία που έχεις στο λόγο και τα πολύ εύστοχα επιχειρήματα που χρησιμοποιείς, μπορούν να πείσουν τους άλλους, ότι αυτό που λες είναι η μία και μοναδική λύση. Χρησιμοποίησε αυτή σου την ικανότητα για το προσωπικό σου όφελος. Με τον Άρη που είναι στον Υδροχόο η δυναμικότητά σου βρίσκεται στα ύψη και θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να θυμάσαι, ότι αυτή την περίοδο θα έρθουν τα καλύτερα για σένα.

Τοξότης
Γύρω σου, Τοξότη, έχεις φτιάξει ένα ασφαλές περιβάλλον, μέσα στο οποίο δημιουργείς και εξελίσσεσαι. Η σταθερότητα είναι ένα στοιχείο απαραίτητο για την ψυχική σου ισορροπία και οι αλλαγές στη ζωή σου σε τρομάζουν και σου προκαλούν άγχος. Φρόντισε να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες των δικών σου ανθρώπων, για να εξασφαλίζεις τη γαλήνη που σου είναι απαραίτητη. Το πλανητικό σκηνικό θα σου στρώσει έτσι τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική.

Αιγόκερως
Διανύεις μια περίοδο, Αιγόκερέ μου, που όλα σου φαίνονται βουνό και σε κουράζουν. Προσπάθησε να περιορίσεις τις κινήσεις σου στις απολύτως απαραίτητες και βρες χρόνο για ξεκούραση και ηρεμία. Η λογική και η ψυχραιμία είναι ο μόνος τρόπος να ξεπεράσεις τις καταστάσεις που σε πιέζουν και να ξαναβρείς την ισορροπία στην καθημερινότητα σου. Ο χρόνος είναι υπέρ σου, αρκεί να τον εκμεταλευτείς σωστά. Σήμερα θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Η ευχάριστη διάθεσή σου κι η καλή σου επικοινωνία θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά του.

Υδροχόος
Για το περιβάλλον σου, Υδροχόε, είσαι ένας μυστηριώδης αντισυμβατικός άνθρωπος, που προτιμά τη μοναχικότητα κι αποφεύγει συνειδητά τις κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές. Το μόνο που σε ικανοποιεί είναι τα ταξίδια του μυαλού σου, σε τόπους και κοινωνίες που εσύ ονειρεύεσαι να ζήσεις. Ασχολήσου με πνευματικές αναζητήσεις και θα βρεις το περιβάλλον που σου ταιριάζει. Με τον Άρη στο ζώδιό σου μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, ώστε να ικανοποιηθεί το ταίρι σου, αλλά, το σημαντικότερο, να περνάς καλά κι εσύ. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις που θα σε κάνουν να χαρείς πάρα πολύ.

Ιχθύς
Σε διακατέχει τελευταία ένας δισταγμός, Ιχθύ, και αυτό δε σε αφήνει ν’ ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις προς την ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Έχεις όμως φέρει τα πράγματα εκεί που θέλεις. Μη σε ανησυχεί το παραμικρό, κάνε τα σχέδια σου πραγματικότητα και θα δεις, ότι όλα θα πάνε καλά. Οι πλανήτες θα σε προικίσουν με πολύ ερωτισμό και σήμερα θα θέλεις να περνάς καλά στη σχέση σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, δε νομίζω αυτή την ευνοϊκή περίοδο να μείνεις σε στασιμότητα, αφού θα έχεις απίστευτες εξελίξεις.

Πηγή