Μια μέρα που ευνοεί τα σχέδιά μας και μας προκαλεί να πάμε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους μας.

Κριός

Πολλή σωματική άσκηση, είναι αναγκαία σήμερα. Αν το αντικείμενο της δουλειάς σας δεν έχει σχέση με τη σωματική άσκηση, τότε θα πρέπει να βρείτε χρόνο για συχνή γυμναστική και εξω-επαγγελματικές δραστηριότητες. Τα ανταγωνιστικά αθλήματα, είναι μια καλή διέξοδο.

Ταύρος

Αν και τέτοιες ριζοσπαστικές αλλαγές δεν πρόκειται να συμβούν απαραίτητα, η πιθανότητα είναι σήμερα μεγαλύτερη απ’όσο συνήθως. Αν και τα γεγονότα φαίνονται να είναι εκτός ελέγχου σας, υπάρχουν περίπλοκες συναισθηματικές φορτίσεις στη δουλειά, που έλκουν αυτού του είδους την κατάσταση κοντά σας.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια ημέρα που παρακινείστε να μετακινήσετε βουνά. Η αντοχή και η αίσθηση του σκοπού δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερες απ’όσο σήμερα. Μπορείτε να ετοιμαστείτε γι’αυτή την χρονική ημέρα με το να περιορίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο μικρο-ευθύνες και παρενοχλήσεις.

Καρκίνος

Η επικοινωνία σας με τους άλλους, περνάει σ’ ένα νέο επίπεδο βάθους και έντασης αυτό τον καιρό. Μυστικά βγαίνουν στη φόρα και συζητήσεις έχουν μεγαλύτερη ειλικρίνεια και βάθος απ’ όσο συνήθως. Αν υπάρχει κάποιος με τον οποίο νομίζετε πως η επικοινωνία ήταν πολύ προσποιητή, αυτή είναι η ημέρα για να δείτε κάτω απ’ την επιφάνεια.

Λέων

Είστε πολύ πιο συνειδητοποιημένοι σε θέματα σχετικά με την κοινωνία και τη φιλία. Μπορείτε να δείτε καλύτερα, πως ταιριάζει η ζωή σας μέσα στο όλο κοινωνικό σύνολο και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να προσεγγίσετε τις υποθέσεις σας μ’ ένα πιο ευρύ, πιο κατανοητό τρόπο. Μπορεί επίσης να αναμειχθείτε σε προσπάθειες για να βελτιώσετε ή ν’ αναδιοργανώσετε παρέες και κύκλους ανθρώπων.

Παρθένος

Αυτή είναι μια καλή ημέρα στη ζωή σας, όπου θα πρέπει να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες και να γίνετε πιο αυθόρμητοι και ζωντανοί. Μπορείτε να ανακαλύψετε νέες δημιουργικές ικανότητες και να μάθετε να βελτιώνεστε περισσότερο.

Ζυγός

Μεγαλύτερη υπευθυνότητα και ενδιαφέρον πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, οικονομικά και οτιδήποτε έχει σχέση με συνεταιρισμούς, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ισως νιώσετε φορτωμένοι από τις δεσμεύσεις που έχετε για υποστήριξη κάποιων άλλων, ή να ανακαλύψετε ξαφνικά ότι μια πηγή εισοδήματος στην οποία είχατε στηριχτεί δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Σκορπιός

Μπορεί να αρχίσετε να ενδιαφέρεστε πολύ για κάποιο συγκεκριμένο μέρος της ιστορίας ή ένα συγκεκριμένο είδος τέχνης ή μουσικής.  Η διαίσθησή σας είναι σήμερα ικανή να οδηγήσει σε μεγαλύτερα επίπεδα ευαισθησίας και μπορεί να ελκύεστε σχεδόν ακατανίκητα από ένα συγκεκριμένο είδος τέχνης, μουσικής, θρησκείας ή πολιτισμού.

 

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σας για την καριέρα, τη δουλειά και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, τη φήμη, την κοινωνική σας προβολή και τα επαγγελματικά ζητήματα, εκδηλώνονται αυτή την ημέρα. Η δημόσια αναγνώριση της δουλειάς και των συνεισφορών σας είναι πολύ πιθανή επίσης. Μια νέα συμπεριφορά απέναντι στην καριέρα σας θα σας ωθήσει στο να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν πολύ σε βάθος χρόνου. Τολμήστε το!

Αιγόκερως

Έχετε την ικανότητα να επικοινωνείτε για θέματα λεπτής φύσης. Οι πιο βαθιοί σας φόβοι και οι αμφιβολίες βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά δεν θα σας καταβάλλουν. Αν έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης, είχατε άσχημες προσωπικές συνήθειες, που θα θέλατε να εξαφανίσετε, νιώθετε απαισιόδοξοι πως τα όνειρά σας δε θα πραγματοποιηθούν ποτέ, ή έχετε πολύ μικρή αίσθηση της μαγείας ή σκοπού στη ζωή σας, μπορεί να κάνετε μεγάλα άλματα, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας.

Υδροχόος

Αυτή την μέρα επικοινωνείτε ευθύτερα και δυναμικότερα και τείνετε να είστε μάλλον πιεστικοί. Η ανυπομονησία, η αμφιλογία, η ασάφεια ή η μη δεσμευτική στάση που κρατάτε ίσως προκαλέσουν διαφωνίες σε μια προσπάθεια να πάρετε μια ξεκάθαρη απάντηση ή απόφαση από κάποιον. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιτεθείτε με κάποιο διαλεκτικότερο τρόπο στους γείτονες και φίλους σας.

Ιχθείς

Μπορεί να εκνευριστείτε με κάποιον, για κάποιο θέμα που είναι σχετικά ασήμαντο, ή μπορεί να παθιαστείτε υπερβολικά για κάποιο θέμα ή μια ιδέα, που στην πραγματικότητα είναι σχετικά ασήμαντο. Αυτές οι υπερβολικές αντιδράσεις προκαλούνται απ’ τα ίδια σας τα προσωπικά συναισθηματικά μπερδέματα, τα οποία δεν είστε πρόθυμοι ν’ αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο κι έτσι τα προβάλετε σε ανθρώπους ή γεγονότα.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.