Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό σκορπίζει παντού τον ενθουσιασμό και την ανάγκη να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα. Η ημέρα είναι κατάλληλη για εκπλήξεις, συναντήσεις, αποφάσεις αστραπιαίες αλλά και ευθυμία! Παράλληλα, η Αφροδίτη κάνει σήμερα την είσοδό της στον Υδροχόο και ο έρωτας γίνεται απρόβλεπτος αλλά και εκκεντρικός!

 

Κριός

Οι καταστάσεις στα αισθηματικά σου προβλέπονται πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου ώστε να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματά του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου, γιατί έρχονται πολύ καλά γεγονότα.

 

Ταύρος

Είσαι φιλόδοξος και συγκεντρώνεσαι στους στόχους σου, αλλά σήμερα δεν θα θέλεις να διακινδυνέψεις τίποτα, καθώς το ρίσκο θα σε αγχώνει. Απόφυγε να τραβάς πολύ το σχοινί στη σχέση σου, γιατί κάποια στιγμή οι καταστάσεις στα αισθηματικά σου θα φτάσουν στα άκρα και δεν θα μπορούν να επανορθωθούν.

 

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Καρκίνος

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αλλά για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει κι εσύ να καταβάλεις αρκετές προσπάθειες. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος θα φέρει γνωριμίες από εκεί που δεν περίμενες.

 

Λέων

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μην διστάσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σου, προκειμένου να διορθωθούν κάποια πράγματα. Το ταίρι σου είναι αρκετά ανοιχτό. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί και θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

 

Παρθένος

Αισθηματικά, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αν κινηθείς έξυπνα και γρήγορα θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες τόσο καιρό.

 

Ζυγός

Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, ο Ερμής δίνει τις καλύτερες επιρροές του, αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Σκορπιός

Θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις και σε κάνουν να έχεις αρνητική στάση απέναντι στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κάνε λίγη υπομονή και είναι σίγουρο πως στο μέλλον σε περιμένουν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

 

Τοξότης

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κινήσου με τον δικό σου τρόπο και είναι βέβαιο ότι θα κάνεις πολλές καρδιές να ραγίσουν.

 

Αιγόκερως

Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις και δεν έχεις τόσο κάθετες απόψεις. Αν δεν έχεις ταίρι, ήρθε ο καιρός για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες τόσο καιρό.

 

Υδροχόος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ήρθε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Αν δεν έχεις ταίρι, μπορείς να κινήσεις τα νήματα όπως θέλεις, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που περίμενες τόσο καιρό.

 

Ιχθύς

Αισθηματικά, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές.

 

Πηγή