Article of the Day: Η Μαρία Μόρρου λέει όχι στις ερωτήσεις μετά την απιστία. Δες εδώ γιατί!

paul633

Μπορεί η μέρα να είναι ρομαντική με τη Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, αλλά ψέματα, υποσχέσεις που δεν κρατάνε, εξαπατήσεις κι απογοητεύσεις είναι σίγουρα μερικά από τα αποτελέσματα της όψης. Εκείνοι που θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Φίλε Κριέ, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε συμβουλεύει να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, σε ό,τι κίνηση κι αν κάνεις, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα και τη λογική σου! Είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι και σε απασχολεί ένας μυστικός έρωτας, παρασύρεσαι σήμερα σε μία απαγορευμένη, παλαιά ή κρυφή ιστορία και μπορεί να το απολαμβάνεις, αλλά αργά ή γρήγορα κάποιες συγκυρίες κι αποκαλύψεις θα σου δείξουν πως κάνεις λάθος! Μείνε ήρεμος συναισθηματικά και ψυχικά, χωρίς να μπλέκεσαι σε περίεργες ιστορίες που δε σου ταιριάζουν!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, σε ευνοεί άμεσα και θα σου χαρίσει πολλές ευκαιρίες να κάνεις αλλαγές που θες και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους που επιθυμείς, εδώ και καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις θετικές αλλαγές στη σχέση σου με τον σύντροφο αλλά και διασκεδαστικές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, ακόμα κι αν μία φιλία αλλάξει πρόσωπο και μεταμορφωθεί σε έναν έρωτα τρυφερό και ρομαντικό!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι και πανέτοιμος να προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και φιλοδοξίες! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα διαπιστώσεις πως ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον κι ίσως ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας αλλά με τρόπο παρασκηνιακό! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να αγγίξεις ουσιαστικά την ερωτική ευτυχία! Θα καταφέρετε με τον σύντροφο να συνδυάσετε εύκολα λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σπουδαία βήματα που θα βελτιώσουν τη σχέση σας!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, με τη σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, είσαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, χαρούμενος, δημιουργικός κι επικοινωνιακά ταλαντούχος! Σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις κατά πολύ την επικοινωνία με τον σύντροφο και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις για τυχόν προβλήματα στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς πλέον να βρεις τον απόλυτο έρωτα παντού και πανεύκολα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό σου σε εγρήγορση! Σήμερα, με όσο περισσότερο κόσμο βρεθείς και σε όσα περισσότερα μέρη πας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις την ερωτική ευτυχία!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, με τη σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις προσωπικούς στόχους κι επιθυμίες, με μία πιο σοβαρή ματιά αλλά και με ισχυρή θέληση! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αυξημένο ερωτισμό και γοητεία κι η ανάγκη σου να εκφράσεις ακόμα και τα πιο βαθιά σου συναισθήματα, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε ζήλιες ή καταπίεση τώρα και φτιάξε ένα ερωτικό κι αισθησιακό σκηνικό για σένα και τον σύντροφό σου, ώστε να απολαύσετε καυτές στιγμές πάθους!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα μάλλον θα σε μπερδέψει! Από τη μια, καταφέρνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση κι επαφή, κυρίως επικοινωνιακά! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο κι η σχέση σας γεμίζει ρομαντισμό και μαγικές ερωτικές στιγμές! Τα ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου, θα ενδυναμώσει την ψυχική σας ένωση! Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία, ίσως οδηγήσει σε μία τρυφερή, ρομαντική, συναισθηματική σχέση! Ωστόσο, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, θα πρέπει να αποφύγεις εξιδανικεύσεις αλλά και ψέματα!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι απόλυτα λαμπερός, εκπέμπεις θετική ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου! Κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα σου εκφράσει και θα σου δείξει το κρυφό, μέχρι τώρα, ενδιαφέρον του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και βαθύ συναίσθημα με τον σύντροφό σου, αρκεί να βρεθεί χρόνος από τις πολλές υποχρεώσεις!

Σκορπιός
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, είναι σίγουρα μία από τις πιο τυχερές κι ευνοϊκές ημέρες, για οτιδήποτε επιθυμείς και στοχεύεις στη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη και συναισθηματική πληρότητα, μαζί με τον σύντροφο! Είσαι από τους πλέον ευνοημένους της ημέρα κι όλα μπορούν να συμβούν! Αν είσαι ελεύθερος, δεν προλαβαίνεις να μετράς κατακτήσεις κι απολαμβάνεις άπειρο φλερτ και διεκδίκηση από τους θαυμαστές σου! Ένα ερωτικό όνειρο πραγματοποιείται!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, οι κοντινοί σου άνθρωποι, σήμερα με Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους και κυρίως με πράξεις, αλλά το ίδιο κι εσύ προς εκείνους! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντικές τρυφερές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση, αφοσίωση από τον σύντροφο, πράξεις και λόγια γεμάτα αγάπη! Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανό να γίνει μία προσπάθεια επανασύνδεσης τώρα, είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα είτε το κάνει το πρώην ταίρι σου!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, τα λόγια σου κι η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε καθιστούν ιδιαίτερα συμπαθή, δημοφιλή και περιζήτητο, στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις! Αν είσαι ελεύθερος, είναι σαφώς ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Θα λάβεις μήνυμα από το άτομο που επιθυμείς, θα έχεις μία συναρπαστική και ίσως τυχαία συνάντηση μαζί του ή πιθανόν μια νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεται σημαντικά η επικοινωνία με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις τα ψέματα!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, με τη Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, είναι η κατάλληλη ημέρα να βγάλεις από τη ζωή σου τις έντονες κι ίσως πλέον κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν. Αν είσαι ελεύθερος, επιτέλους το άτομο που εδώ και καιρό φλερτάρετε, σου εκδηλώνει τα συναισθήματά του! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι ουσιαστικά πιο κοντά συναισθηματικά αλλά και πρακτικά με τον σύντροφό σου, εκφράζετε αμφότεροι τον έρωτά σας και κάνετε σοβαρά σχέδια για το κοινό σας μέλλον! Επιπλέον, η μέρα χαρακτηρίζεται για τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό της!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, με τη Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα, θα είσαι αρκετά μπερδεμένος. Αν είσαι ελεύθερος, όλοι οι δρόμοι της σημερινής ημέρας, είναι ανοιχτοί για την εκπλήρωση των ερωτικών σου ονείρων, αρκεί να μην παρασυρθείς σε εξιδανικεύσεις, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες! Έχεις μεγάλες πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου αυτήν την περίοδο, αρκεί να μη ζεις σε ψευδαισθήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου, αλλά θα πρέπει να πεις «όχι» στη ροπή που έχεις τώρα στα ψέματα!

Πηγή