Article of the day: Η Άννα Μετόχη μιλάει για όλα εκείνα που από αγάπη δε λέμε. Δες εδώ.

kakouri257

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.

 

Νέα Σελήνη, σήμερα, στο ζώδιο του Κριού έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα και φέρνει στο προσκήνιο αναπάντεχες εξελίξεις.

 

Κριός

Αν είστε θρησκευόμενοι θα ‘χετε την έμπνευση ν’ αυξήσετε την αφοσίωσή σας σε δραστηριότητες όπως ο διαλογισμός, η προσευχή ή η γιόγκα. Όμως αυτή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υιοθετήσετε μια καινούργια θρησκευτική θεωρία, γιατί έχετε την τάση να ερμηνεύετε κυριολεκτικά τα θρησκευτικά σύμβολα σήμερα. Είστε ευκολόπιστοι, παρασύρεστε εύκολα κι είστε συναισθηματικά ασταθείς σήμερα.

 

Ταύρος

Μπαίνετε στον πειρασμό να δεχτείτε κάποια συνεργασία, κάποια μορφή συμφωνίας ή να σας παρασύρουν ν’ ακολουθήσετε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής απ’ αυτόν που είχατε μέχρι σήμερα. Καλύτερα να περιμένετε λίγο ακόμα για να πάρετε τέτοιου είδους αποφάσεις. Σήμερα η μέρα σας ευνοεί, για ν’ αναπτύξετε νέες ιδέες, να τις επεξεργαστείτε κι όχι για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις.

 

Δίδυμοι

Σήμερα είναι η στιγμή ν’ αρχίσετε να σκέφτεστε περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχετε στους άλλους, παρά το προσωπικό κέρδος που αποκομίζετε. Οι συνειδητοποιήσεις αυτές μπορεί σταδιακά να εκπληρωθούν, δίνοντας στη δουλειά σας μεγαλύτερο νόημα απ’ αυτό που ήδη έχει. Η φυσική σας υγεία σήμερα είναι περισσότερο ευαίσθητη απ’ όσο συνήθως. Προσπαθήστε να διατηρήσετε συνήθειες εξάσκησης, αλλά μην το παρακάνετε και να ξεκουράζεστε αρκετά.

 

Καρκίνος

Πολλή ψυχολογική έρευνα, ερωτηματικά κι αμφιβολίες σχετικά με τις αξίες σας, τις δεσμεύσεις κι η όλη κατεύθυνση της ζωής σας σημαδεύει αυτήν τη μέρα ως κρίσιμη και δύσκολη. Μπορεί ν’ ανακαλύψετε πως νιώθετε λιγότερο ενθουσιασμένοι και παρακινημένοι απ’ όσο συνήθως, αλλά δεν ξέρετε γιατί νιώθετε έτσι.

 

Λέων

Σήμερα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ρισκάρετε ή να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, για να νιώσετε μόνο πώς είναι. Ωστόσο, μείνετε μακριά από ανθρώπους που είναι διανοητικά διαταραγμένοι. Ακόμα και φάρμακα που χρησιμοποιούνται για ιατρικούς λόγους μπορούν ν’ αλλοιώσουν την κατάσταση της συνείδησής σας, τόσο που θα εύχεστε να μην τα είχατε πάρει. Φυσικά, αν πρέπει να πάρετε κάποιο φάρμακο, εξαιτίας μιας σοβαρής κατάστασης, τότε μη μειώσετε τη δόση που σας συνέστησε ο γιατρός σας.

 

Παρθένος

Αυτό που κάνει αυτήν την ημέρα σημαντική είναι πως είστε πνευματικά και σωματικά φορτισμένοι, έτοιμοι να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στη ζωή σας και να βάλετε υψηλότερους στόχους. Δεν είναι και πολύ πιθανόν να φτάσετε αυτούς τους στόχους σήμερα κι όπως αναφέρθηκε πριν, η εξωτερική σας ζωή να μην αλλάξει πολύ, αλλά η συμπεριφορά σας αλλάζει και σας οδηγεί σ’ ένα πιο σταθερό και σωστό δρόμο προς τους στόχους σας.

 

Ζυγός

Οι άλλοι θα θαυμάζουν την αποφασιστικότητά σας, αλλά οι φίλοι κι η οικογένειά σας πιθανότατα να παραπονεθούν πως έχετε χρόνο μόνο για τα δικά σας ενδιαφέροντα, πως δεν αφιερώνετε αρκετή ώρα κι ενέργεια σ’ αυτούς και μπορεί να έχουν σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την ικανότητά σας, να κάνετε τις μαζικές αλλαγές τις οποίες επιχειρείτε.

 

Σκορπιός

Οι σχέσεις σας παρουσιάζονται ιδιαίτερα στοργικές, φιλικές κι εμπνέουν εμπιστοσύνη σήμερα, κάτι που θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε κοινωνικά ή ακόμα κι υλικά. Καλή μέρα για εκδηλώσεις με τη μορφή συναντήσεων σε δεξιώσεις, πάρτι κλπ. Οι ρομαντικές σχέσεις θα χαρακτηρίζονται από μια αρμονία, μ’ αποτέλεσμα την εσωτερική ικανοποίηση. Μια καλή μέρα.

 

Τοξότης

Αυτήν την ημέρα φαίνεται πως θα το ρίξετε κατά κάποιο τρόπο σε κάθε μορφή ικανοποίησης κι απολαύσεων. Η διασκέδαση μ’ οποιαδήποτε μορφή θα βρεθεί στο προσκήνιο. Το θέατρο, η τηλεόραση, η τέχνη, η μουσική αλλά κι η δραστηριοποίηση της φαντασίας σας θ’ αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία για σας σήμερα. Εάν έχετε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πνευματιστικά θέματα, αυτά θα βρεθούν στο κέντρο του ενδιαφέροντός σας. Προσοχή, όμως, θα πρέπει να δώσετε στην πιθανή αναποφασιστικότητα ή την έλλειψη ζωτικής ενεργητικότητας, που μπορεί να εμφανιστεί σήμερα. Αποφύγετε την οκνηρία ή την υπερβολική μαλθακότητα, τουλάχιστον σε θέματα τα οποία αποτελούν βασικές αρχές επιβίωσης.

 

Αιγόκερως

Είναι εύκολο να μιλάτε για τα συναισθήματά σας ή τις απόψεις σας στους άλλους σήμερα, καθώς επίσης και ν’ ακούτε μ’ ευαισθησία, όχι μόνο το τι σκέφτονται, αλλά και το τι αισθάνονται. Μια πολύ καλή μέρα για να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας απέναντι σ’ ορισμένους ανθρώπους. Συχνά, αυτές οι υποθέσεις θα ‘χουν κάποια αναφορά σε πράξεις ή ενέργειες που ανήκουν στο παρελθόν.

 

Υδροχόος

Ο νους σας κι η σκέψη σας έχουν πιο αυξημένη τη δυνατότητα συγκέντρωσης και προσοχής στην ακρίβεια και τη λεπτομέρεια απ’ ό,τι συνήθως, πράγμα που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες παλιές δυσκολίες και να συγκεντρωθείτε πάνω σε κάποιον καινούργιο στόχο. Ίσως ν’ αποφεύγετε την κοινωνικότητα ή τις συζητήσεις, απ’ τη στιγμή που κρίνετε πως δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο σε βάθος απ’ αυτές. Ξεκαθαρίζετε τα παλιά πράγματα απ’ τη ζωή σας κι αρχίζετε να προσανατολίζεστε σε νέα, πιο σταθερά και λιγότερο περιττά πράγματα. Νιώθετε την ανάγκη ν’ αυξήσετε ορισμένα υλικά ή πνευματικά αγαθά, αλλά μ’ έναν σταθερό και σίγουρο τρόπο.

 

Ιχθύες

Η επιθυμία σας για ευχαρίστηση, ηρεμία και στοργή εμφανίζεται σήμερα και μπορεί να ‘ρθει σε σύγκρουση με τις διαθέσεις και τα καθημερινά προβλήματα των άλλων. Οι κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές ευνοούνται σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες ή τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν οι άλλοι σήμερα.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.