Το σημερινό Εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, θα δώσει όμορφες αφορμές αλλαγών, ευχαρίστησης κι εκπλήξεων που θα τονώσουν την ψυχολογία μας! Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες αλλά και κάθε μετακίνηση, ιδίως για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα ο Ερμής σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό κι εσύ θα καταφέρεις να τονώσεις και να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παρελθοντικός έρωτας επιστρέφει σε ‘σένα, χωρίς καν να το περιμένεις, και ζητά επανασύνδεση! Αν κι εσύ επιθυμείς το ίδιο, προχώρα στην επανένωσή σας! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις σήμερα σίγουρος για τα συναισθήματα, την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου, μέσα από πράξεις του που το αποδεικνύουν!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, σήμερα, τα νέα είναι υπέροχα! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα, εντελώς ξαφνικά, χάρη στις δράσεις του συντρόφου σου! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία απόλυτα ανανεωτική κι ερωτική ημέρα! Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και πολλές προτάσεις! Γοητεύεις τον καθένα με το λέγειν σου!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου δώσει μία ξαφνική μεγάλη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο, το οποίο δεν είχες προσέξει καν από το περιβάλλον σου, σου εξομολογείται στα ξαφνικά τα συναισθήματά του για ‘σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο σταθεροποιείται, νιώθεις σιγουριά, έρχεστε πιο κοντά κι εμπλουτίζετε την καθημερινότητά σας με συναίσθημα, σεξουαλικότητα κι αισθησιασμό!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, που σχηματίζεται σήμερα, θα φέρει πολλές θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο, βρίσκετε λύσεις στα προβλήματά σας, πετυχαίνετε ανανέωση της σχέσης σας αλλά κι ευχάριστες εξόδους ψυχαγωγίας! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα φέρνει νέες ανέλπιστα ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές γνωριμίες, αλλά και πολλές ερωτικές επικοινωνίες! Πιθανόν μάλιστα, μία νέα γνωριμία να εξελιχθεί σε μία νέα σταθερή σχέση!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε βοηθά ώστε να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου με ορθό τρόπο! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία ήρεμη συζήτηση με το ταίρι σου, για επίλυση παλαιών προβλημάτων, ώστε να νιώσετε και πάλι ηρεμία, ανακούφιση, χαρά και ψυχική ικανοποίηση! Επιπλέον, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε παράλληλες ερωτικές ιστορίες και ψέματα, γιατί καραδοκούν αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής σου αποκαλύπτεται!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σήμερα, δε θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις, κάθε είδους! Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ όσο περιμένεις κι οι θετικές αλλαγές θα είναι καθοριστικές για ‘σένα, τον σύντροφο και τον δεσμό σας! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου! Θα λάβεις, σήμερα, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα ή τηλεφώνημα, που σου αλλάζει όλα τα δεδομένα και θα σε συναρπάσει! Μεγάλη πιθανότητα, επίσης, για μία νέα ερωτική γνωριμία!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε βοηθά ώστε επιτέλους να καταφέρεις, πολύ εύκολα πια, να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με ευκολία να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου σου και, επιπλέον, μία πρότασή του σε ενθουσιάζει, αφού ούτε καν την περίμενες! Αν είσαι ελεύθερος, η προσγειωμένη σου αυτοπεποίθηση κι η ισχυρή σου γοητεία θα σε βοηθήσουν, ώστε να κάνεις μία νέα αξιόλογη γνωριμία, πολλά υποσχόμενη!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το ιδιαίτερα ωφέλιμο για ‘σένα Εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα, θα σε βοηθήσει, όχι μόνο να περάσεις υπέροχα, αλλά να έχεις και κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις που θα σε συναρπάσουν! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να κάνεις μια νέα απρόσμενη αλλά απόλυτα γοητευτική γνωριμία, που θα σου προσφέρει ό,τι ακριβώς ήθελες κι είχες ονειρευτεί! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανός τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται στα ξαφνικά να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ, ώστε να μπορέσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν αλλά και το μέλλον σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτικές αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφό σου κι επιπλέον μπορείς πια να πείσεις το ταίρι σου, για να εκπληρωθούν οι πιο βαθιές σου ανάγκες κι επιθυμίες! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αποκαλύπτεται ένας κρυφός σου θαυμαστής στα ξαφνικά, γεγονός που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα σου και θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο Ερμής σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό σήμερα και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις, να προγραμματίσεις τα σχέδιά σου και να πετύχεις τους στόχους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για εκπλήξεις και δωράκια από τον σύντροφό σου και μάλιστα πολύ πιθανόν να σου κάνει και μία πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά και θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας είναι απόλυτα ευνοημένος σήμερα, αφού χορταίνεις κατακτήσεις, θαυμαστές, ραντεβού, μηνύματα και φλερτ!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σου δίνει λύσεις από το πουθενά κι επιτέλους απαλλάσσεσαι από τρεξίματα κι άγχη, που σε είχαν κουράσει τελευταία! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις επιτέλους θέματα που σε απασχολούν καιρό τώρα στη σχέση σου κι ανανεώνετε με τον σύντροφό σου την καθημερινότητά σας! Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, σήμερα μπορεί ξαφνικά να σε προσεγγίσει ερωτικά κι αυτό να σε ξαφνιάσει ευχάριστα!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για το ζώδιό σου, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανό, θα σου προσφέρει σήμερα την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο ερωτικό νέο, ένα απρόσμενο χαρμόσυνο μήνυμα ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Η ημέρα είναι γεμάτη φλερτ, κινητικότητα κι ερωτική τύχη! Αν είσαι δεσμευμένος, οι συζητήσεις σου κι η επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου βελτιώνονται και θα φέρουν θετικές αλλαγές στη σχέση σας, όπως και λύσεις σε πολλά προβλήματα!

Πηγή