Μπορεί να είναι Κυριακή, αλλά η Σελήνη σήμερα στην Παρθένο μάς προσγειώνει και μας δίνει ανάγκη για οργάνωση κι ορθολογισμό! Η Αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα, ίσως φέρει απογοητεύσεις λόγω μεγάλων προσδοκιών!

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα νιώθεις χρήσιμος κι απόλυτα ικανοποιημένος, όταν δίνεις λύσεις και προσφέρεις τις πλούσιες γνώσεις σου, για το καλό των γύρω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί σήμερα να μην υπάρξει αρκετός χρόνος για έρωτα, ωστόσο, εκμεταλλεύσου έστω λίγες στιγμές μέσα στην ημέρα, για να περιποιηθείς τον σύντροφό σου κι αυτός να ανταποδώσει, αργά ή γρήγορα, τις φροντίδες σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη σου εμφάνιση αλλά κι οι εκλεπτυσμένοι σου τρόποι, φέρνουν θαυμαστές και κατακτήσεις!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα αν περιορίσεις έπαρση κι υπερβολές, θα καταφέρεις να απολαύσεις τις χαρές της ζωής. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σε κακομαθαίνει και σε φλερτάρει όπως τις αρχές, εσύ όμως θες να είσαι το επίκεντρο και δεν το ανταποδίδεις, αλλά αντίθετα απαιτείς περισσότερα! Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου, λόγω της αυτοπεποίθησής σου αλλά και της εντυπωσιακής σου εμφάνισης!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, προσπάθησε σήμερα, να μην επαναφέρεις αρνητικά θέματα του παρελθόντος μέσα από συζητήσεις, γιατί ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο σε οικογενειακές συγκεντρώσεις ή συναντήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα θελήσεις επανασύνδεση ή απλά επαναπροσέγγιση με ένα άτομο του παρελθόντος, αφού σε χαρακτηρίζει μια νοσταλγία και σε πλημμυρίζουν αναμνήσεις για τα παλιά! Αν είσαι δεσμευμένος, θα θες να επαναφέρεις παλαιές ευτυχισμένες στιγμές με τον σύντροφό σου και να θυμηθείτε τα παλιά μαζί!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα έχεις εσύ τον πρώτο, αλλά και τον τελευταίο λόγο, σε συζητήσεις κι οι γύρω σου θα σε θαυμάζουν ιδιαίτερα για τα ρητορικά σου κι επικοινωνιακά σου ταλέντα! Αν είσαι ελεύθερος, τα νέα είναι πολύ καλά για τα ερωτικά σου σήμερα κι έρχονται μέσα από κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις κάθε είδους, όπως και μετακινήσεις! Απολαμβάνεις το φλερτ, στο έπακρο! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους και πολλοί στόχοι μπορούν να εκπληρωθούν, με μία απλή κι ήρεμη συζήτηση!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, ανακτάς αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, κερδίζοντας την ασφάλεια, είτε συναισθηματική είτε υλική! Αν είσαι ελεύθερος, σε διακατέχει ανασφάλεια για το άτομό σου, κυρίως λόγω μίας παρελθοντικής ερωτικής απογοήτευσης, αλλά θα καταλάβεις πως όλη αυτή η αίσθηση θα είναι προσωρινή! Σήμερα, πιθανόν να υπάρξουν κόντρες και παρεξηγήσεις με τον σύντροφο, λόγω της αυξημένης σου ζήλιας και κτητικότητας, που μάλλον θα εκφραστούν με καταπίεση! Πρόσεχε πολύ και μην ξεπερνάς τα όρια!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, έχεις μια γοητευτική παρορμητικότητα στην έκφραση των συναισθημάτων και των επιθυμιών σου, που τους εντυπωσιάζεις όλους! Αν είσαι ελεύθερος, μη δίνεις λάθος εντυπώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί θα το απομακρύνεις και θα το μπερδέψεις! Φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου αλλά χωρίς υπερβολές! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφό σου συναισθηματικά, αλλά κι ερωτικά, αφού αναμένονται καυτές στιγμές μεταξύ σας!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα αν επιθυμείς να ανακαλύψεις κάτι παρασκηνιακό ή κρυφό, που πιστεύεις ότι σε αφορά, τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δραστηριοποιηθείς και να κινητοποιηθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, ένας κρυφός, παρασκηνιακός ή απαγορευμένος έρωτας, θα σε απασχολήσει κι ίσως παρασυρθείς σε λάθη, τα οποία θα φέρουν αποκαλύψεις που θα βλάψουν τη σχέση σου. Απόφυγε ψέματα κι εξαπατήσεις στον έρωτα, ώστε να μην μπεις σε μπελάδες! Αν είσαι ελεύθερος, διαφύλαξε όσο μπορείς τα μυστικά της συναισθηματικής σου ζωής!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, κοινωνικός και φιλικός, χαρακτηριστικά που ευνοούν επαφές και γνωριμίες! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα φέρνει νέες γνωριμίες κι ίσως ένα ρομαντικό ραντεβού! Επιπλέον το κινητό σου δε σταματά να χτυπά κι απολαμβάνεις ερωτικά μηνύματα, τηλεφωνήματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις ανανέωση της σχέσης σου κι επιπλέον εκπληρώνεις έναν στόχο, που καιρό προσπαθούσες με τον σύντροφό σου!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα επιθυμείς διακαώς επιτυχία και κάνεις τα πάντα για να εκπληρώσεις φιλοδοξίες άμεσα, πράγμα που είναι απόλυτα εφικτό, λόγω της οξυδέρκειάς σου αλλά και της ώριμης αντιμετώπισής σου! Αν είσαι ελεύθερος, σοβαρές κι ουσιαστικές θα είναι οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα! Αν φερθείς έξυπνα, θα πετύχεις σταθερότητα και σιγουριά, διεκδικώντας το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα με ευκολία να αποκτήσεις το πάνω χέρι στη σχέση σου, χωρίς όμως να παρασύρεσαι σε αρχηγικές και δογματικές τάσεις!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, πες «ναι» σήμερα, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε μία πρόταση εξόδου, βόλτας, εκδρομής ή ταξιδιού, αλλάζοντας τη διάθεσή σου! Αν είσαι ελεύθερος, ο επικοινωνιακός τομέας είναι αυτός που θα σου φέρει ερωτική εύνοια σήμερα! Ένα μήνυμα, μία εξομολόγηση, μία είδηση, ένα τηλεφώνημα, μία γνωριμία ή μία συνάντηση, θα σε ανανεώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ανεξαρτησία και φυγή, διότι θα υπάρξουν ανούσιες εντάσεις με το ταίρι σου!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ενώ συνήθως είσαι χειμαρρώδης επικοινωνιακά, σήμερα αποφασίζεις να είσαι επιφυλακτικός κοινωνικά, γεγονός που λειτουργεί ωφέλιμα κι εποικοδομητικά για ‘σένα. Αν είσαι ελεύθερος, σαγηνεύεις το άτομο που επιθυμείς με διάφορους τρόπους κι αυτό το μυστήριο που αποπνέεις σε κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητο! Αν είσαι δεσμευμένος, από τη μια μεριά, έχεις αυξημένη γοητεία και λίμπιντο, από την άλλη, όμως, πιθανόν ορισμένες φορές χαλάς αυτήν την ατμόσφαιρα, λόγω ξεσπασμάτων που στηρίζονται σε ζήλιες και κτητικότητα!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα καταφέρεις να βρεις ισορροπίες και τα βασικά σημεία που χρειάζεται για να βελτιώσεις τώρα, κυρίως μέσα από εξομάλυνση επαφών κι επικοινωνιών, τις σημαντικές για ‘σένα διαπροσωπικές σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι σήμερα στον συντροφικό τομέα και στην εξέλιξή του, αφού θα διαπιστώσεις πως κάποιες φορές πρέπει και εσύ να υποχωρείς στα «θέλω» του συντρόφου σου, ώστε να υπάρχει αρμονία, ισότητα κι ισορροπία στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος και φερθείς έξυπνα, πολύ πιθανόν να βρεις τώρα το άλλο σου μισό!

Πηγή