Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Σήμερα, Παρασκευή ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου. Κατάλληλη στιγμή για να αναθεωρήσετε και επανεξετάσετε ευκαιρίες της προηγούμενης περιόδου. Γενικότερα μέχρι και τις 9 Μάιου είναι ένα καλό διάστημα για να βάλετε σε τάξη σημαντικές υποθέσεις της ζωής σας.

 

 

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής δε μοιάζει να σας επηρεάζει καθώς η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.  Νέες γνωριμίες είναι πιθανές κι ουσιαστικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, μόνο κέρδος θα έχετε. Καιρός για ξεκαθάρισμα στα αισθηματικά σας, συζητήσεις που θα καθορίσουν την πορεία της σχέσης σας.

 

Ταύρος

Αυτή είναι μια ημέρα σταδιακής ωρίμανσης της συμπεριφοράς και της όλης προσέγγισής σας προς τη ζωή. Συντονίζεστε με τις εσωτερικές ανάγκες και τάσεις σας και κάνετε αλλαγές που σας επιτρέπουν να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο, κάνοντας αυτό που πραγματικά απολαμβάνετε κι αυτό που σας ελκύει ενστικτωδώς, παρά αυτό που εξυπηρετεί τις γενικότερες φιλοδοξίες σας, την ανάγκη για ασφάλεια κι αυτό που σας επιβάλετε ως το σωστό.

 

Δίδυμοι

Συναντάτε σήμερα ανθρώπους που είναι πολύ συμπονετικοί, με κατανόηση και δεν κριτικάρουν. Επίσης είναι πιθανό να συνάψετε σχέσεις με ανθρώπους βασισμένες σ’ ένα υψηλό επίπεδο αμοιβαίας εκτίμησης και κατανόησης του ενός για τον άλλο. Βρίσκεστε σ’ επαφή με τις πιο ευαίσθητες πτυχές σας κι είστε ικανοί να εκφράσετε ένα μεγαλύτερο επίπεδο συναισθηματισμού  απ’ ό,τι συνήθως.

 

Καρκίνος

Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα για να συζητήσετε θέματα με την οικογένεια και τους στενούς φίλους, που συνήθως δυσκολευόσαστε να αναφέρετε. Η αντιμετώπιση των άλλων μ’ αυτά τα δύσκολα ή κρυμμένα θέματα, πιθανόν να είναι φορτισμένη και μερικές φορές δυσάρεστη, αλλά το όλο αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ωφέλιμο.

 

Λέων

Η ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να ξεφύγετε από τους περιορισμούς της παρούσας ζωής σας, είναι το μεγαλύτερο θέμα, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Είστε επίσης λιγότερο προσεκτικοί, περισσότερο ριψοκίνδυνοι, με αυτοπεποίθηση και πρόθυμοι να ανοίξετε τα φτερά σας για να εξερευνήσετε νέες πιθανότητες. Αυτή η αλλαγή στη νοοτροπία συνοδεύεται επίσης από μια προσέγγιση της ζωής που είναι πολύ πιο φιλελεύθερη, ίσως λίγο εκκεντρική και λιγότερο  «καθώς πρέπει».

 

Παρθένος

Αν κι αυτή η χρονική ημέρα είναι δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις, σας υποδεικνύει ωστόσο, τα πράγματα που είναι στ’ αλήθεια σημαντικά για εσάς. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν πως έχουν δώσει πολύ μεγάλη σημασία σε υλικά αγαθά, ή στις προσωπικές τους φιλοδοξίες και συνειδητοποιούν πως οι προσωπικές τους σχέσεις, η οικογένεια κι η υγεία είναι πολύ πιο σημαντικά.

 

Ζυγός

Αυτή η ημέρα χαρακτηρίζεται από τη βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων, τη μετακόμιση σ’ ένα σπίτι μεγαλύτερο και πιο άνετο και από μια ευρύτερη αίσθηση εσωτερικής ασφάλειας και πληρότητας. Την ίδια ασφάλεια αναζητάτε και στα προσωπικά σας, ενδεχόμενες επαφές με το παρελθόν που όμως δε θα αφήσετε να σας επηρεάσουν αρνητικά.

 

Σκορπιός

Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα να εξερευνήσετε νέους δημιουργικούς τρόπους, ιδιαίτερα εκείνους, που απαιτούν περισσότερο αυθορμητισμό. Ένα νεανικό πνεύμα ελευθερίας και παρορμητισμού προσπαθεί σήμερα να βγει στην επιφάνεια. Ωστόσο, να προσέχετε την τάση να επιδιώξετε κάποιο στόχο, μόνο και μόνο για να διαφοροποιηθείτε. Στο ίδιο κλίμα παρορμητισμού ανοίγεστε πολύ απέναντι στο ταίρι σας κι αυτό σας φέρνει πιο κοντά.

 

Τοξότης

Σήμερα είστε πιο φιλόπονοι, αποδοτικοί και βάζετε τα σωστά όρια στη δουλειά σας. Ο περισσότερος απ’ το χρόνο σας καταναλώνεται στην εργασία, στη βελτίωση της υγείας και της κατάστασής σας. Ίσως, μια πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσετε κάποια καινούργια ενασχόληση με μακρόχρονες προοπτικές. Το ίδιο πιθανή και μία νέα σημαντική ερωτική γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Τα προσωπικά σας συναισθήματα, η συμπεριφορά και τα ιδανικά σας υφίστανται αλλαγές σήμερα. Αυτές οι αλλαγές είναι πολύ βαθιές και είναι πιθανόν να φέρουν στην επιφάνεια εμπειρίες απ’ την πρώιμη ζωή σας, τις οποίες είχατε ξεχάσει προ πολλού. Είναι επίσης πιθανόν συχνά να σας καταβάλλουν ασυνήθιστα συναισθήματα και να μην έχετε ιδέα, γιατί σας συμβαίνει αυτό. όπως και να έχει, μην ξεσπάσετε στο σύντροφό σας.  Ψυχραιμία κι όλα θα πάνε καλά.

 

Υδροχόος

Σήμερα αισθάνεστε έντονα το αίσθημα της αλληλεγγύης και του αλτρουισμού. Πολύ θετική ημέρα για τα επαγγελματικά σας είτε αφορούν νέα σχέδια είτε μία ήδη καλή καριέρα. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν μικρές συγκρούσεις, ασήμαντες ωστόσο που θα λυθούν γρήγορα. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας χωρίς λόγο.

 

Ιχθείς

Σήμερα καθοδηγείστε περισσότερο απ’ το ένστικτό σας παρά απ’ τη λογική. Η σφοδρή σας επιθυμία να δράσετε και να περιορίσετε πολλές απ’ τις παλιές σας συνήθειες μπορεί μερικές φορές να σας οδηγήσει να κάνετε πράγματα χωρίς καθαρή και λογική κατανόηση του λόγου που τα κάνετε. Η συγκέντρωση της προσοχής και της φροντίδας σας, εξαρτάται απ’ τα προσωπικά σας κίνητρα και ενδιαφέροντα.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.