noel268

Από σήμερα φιλοσοφούμε και ζούμε τη ζωή με τύχη, χαρά, αισιοδοξία, επαφές, περιπέτεια και ανοιχτούς ορίζοντες! Ο Δίας περνάει στο Ζώδιο του Τοξότη και θα γεμίσει δώρα, μέχρι και τον Δεκέμβριο του ΄19, Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους!

Κριός
Είσαι άτομο με πολλή λογική, Κριέ, και ξέρεις καλά τι γίνεται γύρω σου. Φρόντισε σήμερα να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα, για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Με λίγο περισσότερο προγραμματισμό, θα τα πετύχεις όλα μια χαρά. Απόφυγε σήμερα να φορτίζεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θ’ ακούσεις παράπονα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Ταύρος
Μερικές καταστάσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, Ταύρε, σ’ έχουν αποσυντονίσει. Φρόντισε να μη χάσεις το έλεγχο και μείνε στο κέντρο της λογικής σου. Μόνο έτσι θα δεις αντικειμενικά μερικά πράγματα, χωρίς να βάλεις συναίσθημα. Μπορείς να μιλήσεις και με κάποια άτομα δικά σου, που η συμβουλή τους θα σου φανεί χρήσιμη. Σήμερα μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη σχέση σου. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα. Κι αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με διαλλακτικότητα, ώστε να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Δίδυμος
Η κοινωνικότητά σου σήμερα, Δίδυμε, θα είναι στα ύψη της. Το δημιουργικό σου μυαλό σήμερα θα έχει και κάποιες άλλες ιδέες, που θα βγάλουν δικά σου άτομα από το αδιέξοδο που βρίσκονται. Φρόντισε να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα προσωπικά και μην ανησυχείς για το παραμικρό, αφού έχεις ρυθμίσει μια χαρά όλα τα άλλα. Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύουν συνέχεια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κάνε κινήσεις, αυτή την περίοδο που είναι θετική, ώστε να έρθει και η καινούργια γνωριμία.

Καρκίνος
Θα γίνουν κάποιες συζητήσεις σήμερα για τρίτα πρόσωπα, Καρκίνε, και δυστυχώς θα είσαι παρών. Φρόντισε να κρατήσεις κατά το δυνατόν ουδέτερη στάση, αφού οτιδήποτε πεις, μπορεί να παρερμηνευτεί. Η ουδετερότητα σου θα εκτιμηθεί, ενώ θα σε προφυλάξει και από λόγια που δε θα ήθελες ν’ ακούσεις. Άλλωστε η ηθική σου, αλλά κι η ειλικρίνεια σου, είναι αποδεδειγμένες Αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου κι άφησε στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Δεν θα ήθελες να το δεις ν’ απομακρύνεται. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ευνοείσαι από τους πλανήτες, για να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Λέων
Η δυναμικότητα σου, Λέων, σήμερα θα είναι στα ύψη της. Θ’ αντεπεξέλθεις σε θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Φρόντισε να κάνεις πλήρη προγραμματισμό και σε βεβαιώνω, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις τους, αν δείξεις τη δέουσα προσοχή. Συζήτησε με το ταίρι σου για κάποια κοινά σας θέματα εμβαθύνοντας στην ουσία τους, και βρες το καλύτερο για τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Παρθένος
Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να σκέφτεσαι ζητήματα που σ’ έχουν στενοχωρήσει. Αναπολώντας παλιές κακές καταστάσεις, φθείρεις τον εαυτό σου. Έχεις να καταφέρεις τόσα θαυμάσια πράγματα στο μέλλον, που μόνο τις επιτυχίες σου πρέπει να σκέφτεσαι. Φρόντισε, λοιπόν, να ξεφύγεις από αυτή την άσχημη διάθεση και να κάνεις θετικές κι αισιόδοξες σκέψεις, αφού μόνο αυτές σου αξίζουν. Στασιμότητα, αλλά και γκρίνια, μπορεί να υπάρξουν στη σχέση σου αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που λέει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Ζυγός
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να επικεντρωθείς σε κάποια οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μη δίνεις άλλες αναβολές, καθώς τα προβλήματα συσσωρεύονται και μετά θα σου είναι πιο δύσκολο να βρεις διέξοδο. Μίλα με τα δικά σου πρόσωπα και σε βεβαιώνω, ότι θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Δράσε γρήγορα, για να ηρεμήσεις. Φρόντισε σήμερα ν’ αποφύγεις τη διαφωνία απέναντι σε κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, αλλιώς θα έχετε αντιπαραθέσεις. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία, να ξέρεις ότι θα την κάνεις πολύ σύντομα.

Σκορπιός
Προσπάθησε σήμερα, Σκορπιέ, να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, αφού κάποιες καταστάσεις έχουν παρερμηνευτεί και στο τέλος θα παρεξηγηθείς εσύ. Με την ανοχή που έχεις δείξει σε ορισμένα περιστατικά, μερικοί νομίζουν ότι συναινείς. Οι θέσεις σου όμως είναι τελείως διαφορετικές. Για το λόγο αυτό, φρόντισε να κάνεις τις ανακατατάξεις σου, ώστε να μην μπορεί κάποιος να σε χρησιμοποιήσει και να «παίξει σκάκι» στην πλάτη σου. Σήμερα θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για να γίνει η σχέση σας καλύτερη. Τα πράγματα θα πάνε μια χαρά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει τον άνθρωπό σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν.

Τοξότης
Έχεις δουλέψει πολύ με τον εαυτό σου, Τοξότη, κι έχεις καταφέρει να βελτιώσεις επαρκώς τον τρόπο σκέψης κι αντίδρασης σου. Κάνεις σωστές κινήσεις, που πάντα δίνουν ώθηση στα σχέδια σου και παίρνεις πρωτοβουλίες ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται. Αυτή την περίοδο, θα βρεθείς σε μια ροή συνεχούς εξέλιξης κάποιων καταστάσεων, που δε θα σου αφήσουν περιθώρια για αδράνεια. Για ν’ αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου καλό είναι να συζητήσεις μαζί του και να μην κάνεις κινήσεις που δεν ξέρει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ξέρεις ότι αυτή την περίοδο η γοητεία σου είναι τόσο ανεβασμένη, που σίγουρα θα έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Αιγόκερως
Από κάποια οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει, Αιγόκερε, έχεις προβληματιστεί και θέλεις να δώσεις άμεσες λύσεις. Για να ηρεμήσεις από όλες αυτές τις καταστάσεις, το καλύτερο είναι να μιλήσεις με τα άτομα που σ’ ενδιαφέρουν και να λύσεις ό,τι σε απομακρύνει ή σε προβληματίζει μέσα στην οικογένειά σου. Αυτό θα σε κάνει να ηρεμήσεις ψυχικά. Μπορείς σήμερα να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου. Απόφυγε μόνο να κοντράρεις το ταίρι σου, ώστε να μην έχεις προστριβές. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η περίοδος φέρνει ένα νέο ξεκίνημα για την αισθηματική σου ζωή.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που δεν πρέπει ν’ αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Έχεις πολλά αυτό το διάστημα στο κεφάλι σου, που οφείλεις να τακτοποιήσεις, αλλά να ξέρεις ότι σου ανοίγονται κι άλλοι δρόμοι, οι οποίοι στην πορεία θα αποδειχθούν πολύ εποικοδομητικοί για σένα. Φρόντισε να βάλεις στο πρόγραμμά σου οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να σου γίνει σήμερα. Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είστε μαζί, να μη μιλάς για θέματα, που το φορτίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Ιχθύς
Οι υποχρεώσεις που έχεις, Ιχθύ, είναι πάρα πολλές, όπως και οι σκέψεις σου για να κάνεις συνεχώς καινούργια πράγματα. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί απέναντί σου, οπότε με ό,τι καταπιαστείς, θα γνωρίσεις επιτυχία, έστω και με κάποια καθυστέρηση. Μπορείς να μιλήσεις με δικά σου πρόσωπα για τα μελλοντικά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου χωρίς να κάνεις συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε εντάσεις. Αν δεν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, η περίοδος είναι κατάλληλη, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!