Με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Υδροχόου μπορείς να δεις φίλους, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες και τον κοινωνικό σου κύκλο για πρακτικές επαγγελματικές σου υποθέσεις! Η μέρα είναι ευχάριστη με έντονο το στοιχείο της δικτύωσης!

 

Κριός

Μην αποφεύγεις την πραγματικότητα, ιδίως τώρα που οι πλανήτες ευνοούν το ξεκαθάρισμα υποθέσεων, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αισθηματικά. Προσπάθησε να ισορροπήσεις καταστάσεις που σε έχουν απομακρύνει από το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και υπομονή εκ μέρους σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να συζητήσετε για το πώς θα κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη.

 

Δίδυμος

Προς το παρόν συγκεντρώσου στους στόχους σου και η επιτυχία δεν θα αργήσει. Αισθηματικά, μπορείς να κάνεις πολλά για τη σχέση σου, ενώ χάρη στην καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα, το ταίρι σου θα νιώσει πολύ όμορφα.

 

Καρκίνος

Απόφυγε να πάρεις θέση σε ζητήματα που αφορούν φίλους σου, για να μην βρεθείς στο σημείο να πρέπει να επιλέξεις στρατόπεδο. Αισθηματικά, είσαι σε πολύ καλή περίοδο. Απόφυγε σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου.

 

Λέων

Νέες ιδέες θα παρουσιαστούν επί τάπητος τώρα, αγαπητέ Λέων, και θα χρειαστούν προσεκτική εξέταση, ούτως ώστε να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Στον αισθηματικό τομέα, μερικές φορές έχεις προβληματισμούς που δεν τους εκφράζεις στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις λίγο.

 

Παρθένος

Με ηρεμία και καλή συζήτηση θα επαναφέρεις τις χαμένες ισορροπίες με τα αγαπημένα πρόσωπα. Τα αισθηματικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν πολύ καλά, ενώ κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ζυγός

Προσπάθησε να αναλάβεις τις ευθύνες που θα σου ανατεθούν, ώστε να μπορέσεις από εκεί και πέρα να κερδίσεις το παιχνίδι. Σήμερα προσπάθησε να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να συζητήσεις με το ταίρι σου για ό,τι σε απασχολεί. Θα δεις ότι μετά όλα θα είναι πολύ καλύτερα στα αισθηματικά σου.

 

Σκορπιός

Μην υπερβάλεις και μην βιαστείς να κατακτήσεις τα πάντα. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα δεν θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τυχόν θέματα που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν για την πορεία της σχέσης σας.

 

Τοξότης

Οι χαμένες ισορροπίες επανέρχονται, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Τώρα που έχεις την εύνοια της Αφροδίτης στα αισθηματικά, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και να μην σε απασχολούν θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

 

Αιγόκερως

Απόφυγε περιγραφές καταστροφής που άλλωστε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αισθηματικά, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση σου και για το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις αξέχαστα.

 

Υδροχόος

Ψυχραιμία, θετική σκέψη και προσπάθεια συνεννόησης θα βοηθήσουν στο αποτέλεσμα. Η περίοδος είναι αρκετά θετική αισθηματικά, και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε ό,τι πιθανόν να σε ενοχλεί στη συμπεριφορά του συντρόφου σου.

 

Ιχθύς

Οι άνθρωποι μπορούν να βελτιώνονται ίσως λίγο, αλλά μην περιμένεις θαύματα Φρόντισε σήμερα να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στενοχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του και είναι σίγουρο ότι η κατάσταση θα διορθωθεί στον αισθηματικό σου τομέα.