549309main_pia14093-43_1600-1200-1024x768

Άλλη μία εποικοδομητική και ευχάριστη ημέρα προβλέπεται για σήμερα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, δίνει τύχη και χαρά και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, βοηθά στην επίτευξη στόχων, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις.

 

Κριός
Έρχονται θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, φίλε Κριέ. Με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, οι φίλοι σε στηρίζουν, ενώ βελτιώνεις κατά πολύ και με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος! Οι φίλοι σου σε βοηθούν πολύ και καταφέρνεις και πραγματοποιείς ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο ή να κατακτήσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και λες και ικανοποιείς απόλυτα τον σύντροφο, ο οποίος μαγεύεται από το συναρπαστικό σου ολοκαίνουργιο ταμπεραμέντο σου.

 

Ταύρος
Θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, φίλε Ταύρε! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι άλλοι πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν. Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση επί μακρόν και δεν αποκλείεται σήμερα να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, το ουσιαστικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου, σε συγκινεί! Πολύ πιθανόν μάλιστα, να μιλήσετε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα και για το επόμενο βήμα στην σχέση σας!

 

Δίδυμος
Οι συγκυρίες μέσα από επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να ταξιδέψεις, να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να αποκτήσεις ξανά την αισιοδοξία σου, αγαπητέ Δίδυμε. Ο έρωτας σήμερα συνδέεται άρρηκτα με την περιπέτεια και την καλοπέραση! Τα ερωτικά σχέδια σου μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν, χάρη στην αισιοδοξία, την τόλμη και την αυξημένη γοητεία σου! Ευνοείσαι ιδιαίτερα αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας! Για τους ελεύθερους, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα και πολύ φλερτ.

 

Καρκίνος  

Η τύχη είναι με το μέρος σου φίλε Καρκίνε, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό, ιδίως σε θέματα οικονομικά αλλά και ερωτικά. Σε χαρακτηρίζει πάθος και γοητεία, αλλά και ικανότητα να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες και –γιατί όχι- κρυφούς πόθους! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις το «πάνω χέρι» στις ερωτικές σου συναναστροφές, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή και να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σεξουαλική σου διάθεση, ώστε να βιώσεις καυτές παθιασμένες στιγμές!

 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σε ωθήσουν σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στην συντροφική σου ζωή, που θα βελτιώσουν κατά πολύ αυτόν τον τομέα! Επιπλέον θα έρθουν λύσεις και ευκαιρίες για κάθε σημαντική διαπροσωπική σχέση που έχεις. Ανανέωση για τους δεσμευμένους, θα υπάρχει σήμερα! Η σχέση σου βελτιώνεται και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο σου, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες σημαντικές γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες! Αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιος, σήμερα πολύ πιθανόν να κάνεις κίνηση για να σε πλησιάσει.

 

Παρθένος
Οι σημερινές όψεις αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σου φέρουν επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν. Αν είσαι σε σχέση καλύτερα να αποφύγεις επικριτική και ψυχρή συμπεριφορά, γιατί αυτό θα κάνει τον σύντροφο σου να αμφιβάλλει για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα πολλά παιχνιδάκια.

 

Ζυγός
Σήμερα, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, υπόσχονται σε σένα φίλε Ζυγέ, καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργία και άπειρη λάμψη! Μπορείς να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, αλλά και η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου. Είσαι σήμερα, απόλυτα ερωτεύσιμος και έχεις έντονη ερωτική διάθεση και αυτό φαίνεται, από την απίστευτη γοητεία και λάμψη σου. Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι στα σκαριά και τον επιλέγεις ανάμεσα σε άπειρες κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές.

 

Σκορπιός
Σήμερα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, αγαπητέ Σκορπιέ, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς και προσπάθησε να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις, τώρα που θα έχεις την εύνοια που χρειάζεται. Ίσως σε απασχολήσει ξανά σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν με θετικό, αυτή τη φορά, τρόπο! Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για επιδίωξη μίας ερωτικής επανασύνδεσης, που τόσο καιρό περίμενες. Για τους δεσμευμένους είναι η κατάλληλη εποχή για συμβίωση και επίλυση παλαιών διαφορών, ενώ οι ελεύθεροι απολαμβάνουν τρυφερά μηνύματα και φλερτ.

 

Τοξότης
Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Θα έχεις ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες. Σήμερα θες συναισθηματική επικοινωνία και επαφή, περισσότερο από ποτέ και ναι, την πετυχαίνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση θα σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφο, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση σήμερα, που θα ωφελήσεις την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, δεν διστάζεις να δοκιμάζεσαι σε σχέσεις από δω κι από κει, απλά για την χαρά του φλερτ.

 

Αιγόκερως
Σήμερα φίλε Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες. Αισθηματικά, θα υπάρξουν μόνο θετικές εξελίξεις ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις άμεσα! Δεν ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα, αφού θα σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα. Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, περιόρισε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα και διοχέτευσε την ενέργεια σου, στο σεξ.

 

Υδροχόος
Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και κάνε επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα. Σήμερα μπορεί να φερθείς άστατα και ζωηρά στον έρωτα, αλλά σίγουρα θα το απολαύσεις, αφού οι συνέπειες θα είναι θετικές για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς, να ενθουσιαστείς τρελά, να το γλεντήσεις και να φλερτάρεις χωρίς σταματημό. Αν έχεις σχέση, ο σύντροφος σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία συναρπαστική πρόταση που θα σε χαροποιήσει.

 

Ιχθύς
Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις. Σήμερα, φεύγουν οι ενοχές και απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού έρωτα που σου αναστατώνει το «είναι» σου! Αν όμως είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται προσοχή, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι τρυφερά γοητευτικός, ρομαντικός και γλυκός και θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις για σένα! Ένας κρυφός θαυμαστής, αποκαλύπτεται και σου δίνει χαρά.

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!