Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ακόμα κι αν είστε αποφασισμένοι να τηρήσετε τα όρια που θέτετε στον εαυτό σας, οι γύρω σας δεν έχουν την ίδια διάθεση. Δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά, αφού αυτό κρίνετε καλύτερο, ωστόσο μην έχετε την ίδια απαίτηση και από τους υπόλοιπους.

 

Κριός

Τα γεγονότα θα δείξουν ποιοι άνθρωποι αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σας και ποιοι πρέπει να εξαφανιστούν άμεσα από αυτή. Όσον αφορά τα αισθηματικά, μια νέα γνωριμία είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή της, ωστόσο αν ανήκετε στους δεσμευμένους του ζωδίου, δεν είναι λίγες οι πιθανότητες να δεθείτε ακόμα περισσότερο με τον άνθρωπό σας μέσα από στιγμές και καταστάσεις.

 

Ταύρος
Αυτή είναι μια ημέρα για να ακολουθήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας. Προσπαθήστε να μην αισθάνεστε απογοητευμένοι αν οι ανάγκες σας δεν καλύπτονται πλήρως από τα έσοδά σας. Η κατάσταση πολύ σύντομα θα αλλάξει προς το καλύτερο για σας. Αποφύγετε την απαισιοδοξία ή τις υπερβολές όταν βρίσκεστε μαζί με άλλους.

Δίδυμοι
Τα αισθήματά σας είναι πολύ σημαντικά στη ζωή σας σήμερα. Καταλαβαίνετε πόσο πολύ χρειάζεστε την αγάπη και την υποστήριξη και είστε ιδιαίτερα φιλόστοργοι. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε μια σχέση την οποία θα φροντίζετε, θα υποστηρίζετε και θα προσέχετε κάποιον άλλο.

Καρκίνος
Σας αρέσουν οι ειρηνικές σχέσεις και η αρμονία μέσα στο περιβάλλον σας είναι πιο σημαντική για σας σήμερα παρά ποτέ. Σχέσεις αγάπης, στοργής και έλξης των ανθρώπων που σας περιβάλλουν είναι πολύ πιθανές σήμερα. Το σπίτι σας ή ο χώρος της ενασχόλησής σας θα αποτελέσουν για σας μια πηγή έκφρασης και δημιουργικότητας με μακροχρόνια θετικά αποτελέσματα.

Λέων
Αυτή είναι μια ημέρα όπου δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι ή υπερβολικά ενεργητικοί. Των άλλων ανθρώπων οι υποθέσεις ίσως σας τραβούν περισσότερο από τις δικές σας και πολλές φορές είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε ή να κάνετε εξυπηρετήσεις σε φίλους ή ακόμα και ομάδες ατόμων. Η συνεργασία με τους άλλους για κάποιον ιδεαλιστικό σκοπό ή στόχο φαίνεται πως σας εμπνέει ή ικανοποιεί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες.

Παρθένος
Εναλλαγές ή κάποια αστάθεια στον τρόπο σκέψης ή εύκολη αλλαγή απόψεων, πολύ πιθανό να σας οδηγήσει σε κάποια μορφή παρεξηγήσεων με τους άλλους. Ίσως είναι πιο φρόνιμο να μη λέτε ανοιχτά τη γνώμη σας ή να αποφεύγετε να πείσετε τους άλλους για την ορθότητα των απόψεών σας σήμερα.

 

Ζυγός

Μην αποπαίρνετε όσους σας εκφράζουν τα συναισθήματά τους, ακόμα κι αν εσείς δε νιώθετε το ίδιο. Σεβαστείτε την επιθυμία τους να σας δείξουν ή να σας πουν όσα νιώθουν κι αν τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία, πείτε το διακριτικά. Δε χρειάζεται να βρεθεί κανείς σε δύσκολη θέση. Αν πάλι νιώθετε κι εσείς το ίδιο, μη φοβηθείτε την έκθεση, τολμήστε να δείξετε όσα αισθάνεστε.

Σκορπιός
Δεν είστε ικανοποιημένοι από τον ίδιο παλιό σκοπό που παίζετε ή που ακούτε τους άλλους να παίζουν. Έχετε την τάση να κάνετε κάτι διαφορετικό. Έλκεστε από το άγνωστο. Είστε ευέλικτοι και νιώθετε την ανάγκη για αλλαγές του ύφους και της κλασικής προσέγγισης και συνηθειών που έχετε σε πολλούς τομείς. Το άμεσο περιβάλλον σας και πιθανό ένα άτομο από το γυναικείο φύλο να σταθεί δίπλα σας, στην προσπάθειά σας για οριστικές αλλαγές.

 

Τοξότης

Αμφιταλαντεύεστε μεταξύ ανθρώπων και δεν μπορείτε να καταλάβετε ακόμη ποιος ταιριάζει καλύτερα με εσάς. Από τη μια νομίζετε πως σας ταιριάζει περισσότερο κάτι παροδικό, με μεγάλη ένταση, από την άλλη επιθυμείτε σταθερότητα και θαλπωρή. Προσπαθήστε να δείτε τι πραγματικά έχετε ανάγκη, έτσι ώστε να μη δημιουργούνται εντάσεις χωρίς λόγο.

Αιγόκερως
Χρήσιμος ο αυθορμητισμός σας ή η αποφασιστικότητά σας αλλά θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα όταν πρέπει να πάρετε μακρόχρονες αποφάσεις. Ακόμα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συμβουλές που δίνετε σε φίλους. Γενικά υπάρχει μια προδιάθεση για λάθη αυτήν την ημέρα, που πολλές φορές ευθύνονται και κάποιοι άλλοι.

 

Υδροχόος

Έχετε αποφασίσει να δείτε τα πράγματα εντελώς κυνικά και αποφεύγετε τους συναισθηματισμούς. Βάζετε όρια κι απαγορεύετε στον εαυτό σας να νιώσει παραπάνω πράγματα από τα «επιτρεπτά». Μπορεί να είστε αρκετά ρεαλιστές και όντως να τα καταφέρνετε, ωστόσο ίσως η άλλη πλευρά να μην έχει θέσει τα ίδια όρια με εσάς.

Ιχθείς
Συγκρούσεις ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τις διασκεδάσεις ή ανάμεσα σε σοβαρές πράξεις και την επιθυμία σας για αγάπη και ικανοποίηση είναι πολύ πιθανές σήμερα. Μπορεί να περάσετε μια ημέρα συναισθηματικής απομόνωσης ή μοναξιάς και απόρριψης από τους άλλους. Μια σχέση σας μπορεί να τελειώσει ή να υποστεί μια προσωρινή διακοπή.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.