Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.

 

Νέα δυναμικά ξεκινήματα κι ευχάριστες αλλαγές φέρνει η Νέα Σελήνη στον Κριό, επηρεάζοντας όλο το ζωδιακό κύκλο αλλά ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς. Με τη Σελήνη να περνάει στο ζώδιο του Ταύρου από το μεσημέρι και μετά οι εντάσεις ηρεμούν κι οι διαθέσεις απογειώνονται ετοιμάζοντας  το τέλειο σκηνικό για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

 

Κριός

Μην αφήνετε τις υποχρεώσεις και το άγχος της ημέρας να επηρεάζουν τις σχέσεις σας με άτομα που σας νοιάζουν και σας αγαπούν. Ίσως νιώθετε πως σας πιέζουν και συναισθηματικά, ωστόσο πριν τους κατηγορήσετε για κάτι, φροντίστε να σιγουρευτείτε ότι δε μιλάει το καθημερινό στρες κι η ανησυχία της δουλειάς. Είναι κρίμα να δημιουργήσετε εντάσεις χωρίς λόγο.

 

Ταύρος

Πολύ πιθανό μια απόφασή σας σχετικά με θέματα καριέρας ή και συμβίωσης με κάποιο άτομο να αποδειχτεί λανθασμένη σήμερα. Ίσως να αισθάνεστε ότι δε σας εκτιμούν όσο εσείς θα θέλατε οδηγώντας τον εαυτό σας σε καταστάσεις προσωρινής απογοήτευσης. Αποφύγετε τα έξοδα και τις ζήλιες με το σύντροφο για θέματα ηθικής συμπεριφοράς. Προσέξτε τη διατροφή σας.

 

Δίδυμοι

Έχετε την τάση να αντιδράτε εριστικά στις σχέσεις ή να γίνεστε υπερβολικά επιθετικοί στη συμπεριφορά σας. Μια ξαφνική επιθυμία ή μια εσωτερική ανάγκη για να απελευθερωθείτε ή να κάνετε ριζικές αλλαγές σε μια σχέση είναι πολύ πιθανή σήμερα. Επίσης, μια επιθυμία για το ασυνήθιστο κι ασυμβίβαστο εμφανίζεται σήμερα. Μπορεί να διασκεδάζετε ή να ασχολείστε με πράγματα που δε φανταζόσασταν πριν λίγο καιρό διαμέσου μιας έντονης επιθυμίας για αλλαγή.

 

Καρκίνος

Καθώς η ζωτικότητα, ενεργητικότητα κι ο δυναμισμός σας βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο, η πιθανότητα για να αποτύχετε σήμερα είναι πολύ μειωμένη ή σχεδόν μηδαμινή. Οι άλλοι θέλοντας και μη θα ακολουθήσουν τις συμβουλές αλλά και πράξεις σας σε μια προσπάθεια να αποφύγουν να βρεθούν έξω από τις επιτυχίες σας. Οι ευκαιρίες σε προσωπικά αι επαγγελματικά θέματα θα είναι αυξημένες κι εδώ θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα περιορίζοντας τις απώλειες στο ελάχιστο.

 

Λέων

Οι ζεστές οικογενειακές σχέσεις κι οι θερμές προσωπικές και κοινωνικές επαφές προβάλλουν έντονες αυτή την ημέρα. Είναι η κατάλληλη ημέρα να δημιουργηθεί ένα κλίμα καλής θέλησης κι εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σας και τους άλλους. Υπάρχει πολλή ευτυχία και καλή διάθεση στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Αισθήματα αγάπης κι αφοσίωσης εύκολα θα βρίσκουν ανταπόκριση από τους άλλους.

 

Παρθένος

Παλιές καταστάσεις, θαμμένα συναισθήματα, ξεχασμένες σχέσεις πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Οι σποραδικές αλλά έντονες εσωτερικές συγκρούσεις οι οποίες πολλές φορές θα προέρχονται από τους άλλους θα καταλάβουν ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής σας ζωής. Πράγματα τα οποία θεωρούσατε χαμένα, ξεχασμένα ή κρυμμένα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα.

 

Ζυγός

Συνεργασία κι υποστήριξη στις επιχειρήσεις σας ή την ενασχόλησή σας θα παρουσιάσουν μια προοδευτική πορεία σήμερα. Οι επαφές σας με τους άλλους και κάποιες προτάσεις επαγγελματικής φύσεως θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους για τα μελλοντικά σας σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες απ’ όπου κι αν προέρχονται.

 

Σκορπιός

Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να απολαύσετε κάποια πράγματα τα οποία από καιρό επιθυμούσατε και να παραμερίσετε έστω και προσωρινά τις ανησυχίες και στεναχώριες σας. Καθόλου απίθανο να περάσετε μια ευχάριστη ημέρα μαζί με φίλους ή ανθρώπους που πραγματικά σας εκτιμούν. Ακόμα, η συμμετοχή σας σε μια συνεργασία ή κάποια επιτυχία από μια ήδη υπάρχουσα είναι πιθανή.

 

Τοξότης

Μεγάλο μέρος της δυσκολίας στο να αποφασίσετε αυτές τις ημέρες επικεντρώνεται στην απόφαση του τι πραγματικά αξίζει να επιμείνετε σ’ αυτό κι αν θα το αφήσετε να χαθεί. Πρέπει να αποφασίσετε ανάμεσα στην παλιά οικεία καθημερινή ρουτίνα και στις διάφορες σχέσεις-προθέσεις σε αντίθεση με τις ευκαιρίες για καινούργια ανάπτυξη. Όπως ένα φίδι που απαλλάσσεται από το παλιό του δέρμα, πρέπει να είστε πρόθυμοι να αφήσετε το παλιό και το άχρηστο πίσω.

 

Αιγόκερως

Είναι πολύ καλή στιγμή για να πάτε στο θέατρο, σε καλλιτεχνικές εκθέσεις ή κοινωνικές συγκεντρώσεις. Θέλετε να βλέπετε ωραία πράγματα και να ανταλλάσσετε κολακείες με τους άλλους. Στην πραγματικότητα σας απασχολούν αισθηματικά ζητήματα και μπορεί να θέλετε να κάνετε ακόμα και τον προξενητή σήμερα. Οι σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον θα είναι αρμονικές κι άνθρωποι μέσα από αυτό θα θελήσουν να σας βοηθήσουν σε κάποιες υποθέσεις σας.

 

Υδροχόος

Οι πολύ μικρές λεπτομέρειες της ζωής ίσως να μη σας απασχολούν ιδιαίτερα σήμερα. Ο ιδεαλισμός κι η φαντασία σας, σας παροτρύνουν να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας ή να σχεδιάσετε πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μελλοντικές καταστάσεις. Ακόμα ίσως αισθανθείτε κάπως ανέμελοι σήμερα κι αποφασίσετε να το ρίξετε έξω κάνοντας πράγματα για σας ή κάποιους άλλους που σας ευχαριστούν ιδιαίτερα. Αυτό δεν είναι κακό αρκεί να μην υπερβείτε κάποια όρια.

 

Ιχθείς

Βρίσκεστε σε ξεσπάσματα ενέργειας, είστε πιο σθεναροί, τολμηροί, σίγουροι κι ανυπόμονοι αυτή τη στιγμή. Αισθάνεστε φιλόδοξοι κι ικανοί να κάνετε πολλά κι αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της ζωής με επιτυχία. Αν όμως η θέλησή σας εμποδιστεί εξαγριώνεστε πιο εύκολα σήμερα. Είστε λιγότερο διατεθειμένοι να ικανοποιήσετε άλλους και να γνωρίσετε τους ανθρώπους. Η εγωπάθεια κι ανταγωνιστικότητά σας, θα είναι πολύ έντονες σήμερα.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.