Βγες, διασκέδασε, κάνε τις υπερβολές σου, δημιούργησε, λάμψε! Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Λέοντα σε παρακινεί να απολαύσεις αυτό που τόσο πολύ σου έχει λείψει, ιδίως να είσαι Ζώδιο της Φωτιάς ή του Αέρα!
Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, δρας άμεσα και αποτελεσματικά στα γεγονότα και τις συγκυρίες σήμερα, τα οποία θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση και καλοπροαίρετη ατμόσφαιρα! Επιπλέον, οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεσαι, θα σε βοηθήσουν και θα σε θαυμάζουν! Μην χάσεις ευκαιρία σήμερα και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου, ώστε να ανταποκριθείς άψογα σε κάθε περίσταση! Έτσι κι αλλιώς, ξέρεις τον τρόπο να γοητεύεις τα πλήθη και να γίνονται όλα όπως θες! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο υπερβολικός, δραματικός και απαιτητικός, απέναντι στον σύντροφο! Αν αποφύγεις τα παραπάνω, μπορείς να αναμένεις γεγονότα και καταστάσεις, γεμάτες πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό, δώρα, εξομολογήσεις και εκπλήξεις από το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και νέες γνωριμίες!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και πολύτιμων λύσεων! Επιπλέον, εντείνονται τα βαθύτερα συναισθήματα σου, το ένστικτο σου και η διαίσθηση σου. Η σημερινή ημέρα, σε βοηθά, να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και συναναστρέφεσαι! Άκου την καρδιά σου και πάρε τις σωστές αποφάσεις και λύσεις, για όλες τις διαπροσωπικές και συγγενικές σου σχέσεις! Αν είσαι ελεύθερος, οι αναμνήσεις σου σχετικά με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος, ξυπνάνε! Προσοχή όμως! Πριν κάνεις το πρώτο βήμα, να σιγουρευτείς πως όντως τα αισθήματα είναι αμοιβαία! Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε με τον σύντροφο την μία ήρεμη ρομαντική βραδιά οι δυο σας μόνο! Κατάλληλη ημέρα για συζητήσεις με το ταίρι σου, για συγκατοίκηση!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, ξεχωρίζεις σήμερα για τον σαφή και ευθύ τρόπος που επικοινωνείς, αλλά και για το οξυδερκές και εύστροφο μυαλό σου! Γενικά, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητα τώρα για να πραγματοποιηθούν, αφού η δράση σου, είναι εξαιρετικά γρήγορη, ευφυής και αποτελεσματική! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες και άπλετο φλερτ! Η εύνοια αυτή όμως, είναι προσωρινή, γι’αυτό εκμεταλλεύσου την σωστά, για να βρεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται να έχεις περισσότερη υπευθυνότητα και εντιμότητα στην σχέση σου, όπως και περισσότερη τρυφερότητα προς τον σύντροφο σου, για να μην έχεις παράπονα!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα έχεις εσωτερική δύναμη, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά και ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου επαφές! Μην βιάζεσαι λοιπόν και μην πιέζεις καταστάσεις ή ανθρώπους, αλλά παρέμεινε αποφασιστικός και μετρημένος σε επαφές και επικοινωνίες! Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν, είναι δίπλα σου, ωστόσο μην ξεχνάς πως όλες οι καταστάσεις, για να φέρουν αποτέλεσμα, χρειάζονται υπομονή! Αν είσαι ελεύθερος, μην είσαι τόσο συνεσταλμένος και ντροπαλός απ’ότι στο φλερτ και στις ερωτικές επαφές, γιατί ενδεχομένως να χάσεις σημαντικές συναισθηματικές ευκαιρίες! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια προς τον σύντροφο σου, προκειμένου να αποφύγεις κόντρες και καυγάδες! Μπορείς να εκφράσεις με πιο γλυκό τρόπο, την ανάγκη σου για ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά!

Λέων

Φίλε Λέοντα, η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου ζώδιο και είσαι πιο λαμπερός από ποτέ! Αν πραγματικά το θελήσεις, θα καταφέρεις να έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, σε κάθε τομέα της ζωής σου και σε ό,τι έχεις σκοπό να κάνεις! Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, σε βοηθά σε κάθε σου κίνηση και εσύ καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και τους γοητεύεις μέσα από συναναστροφές και επαφές! Με τον τρόπο αυτό, πολλοί από τους στόχους σου εκπληρώνονται και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος! Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας, με το αγαπημένο σου ταίρι! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε με τόλμη το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα το κατακτήσεις πολύ πιο εύκολα, απ’ότι συνήθως! Ξέρεις πια καλά, πως να το γοητεύσεις αυτό το άτομο και πώς να το πολιορκήσεις αποτελεσματικά!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, ίσως σήμερα δεν έχεις διάθεση για να βρεθείς με κόσμο, να κοινωνικοποιηθείς και να μοιράσεις τις σκέψεις σου με άλλους! Αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου, αφού δεν επιθυμείς οι γύρω σου, να ξέρουν ή ακόμα και να παρεξηγήσουν τα κίνητρά σου. Έτσι επιλέγεις την σημερινή ημέρα, ως ευκαιρία για ενδοσκόπηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων αλλά κυρίως, παρατήρησης και αξιολόγησης κάποιων γεγονότων, καταστάσεων, ακόμα και ανθρώπων! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα προσπάθησε να μην υποκύψεις σε κολακείες και μεγάλα λόγια! Θα πιστέψεις και πάλι στο λάθος άτομο και θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, αρκείσαι στον μόνιμο και νόμιμο έρωτα του και παρασύρεσαι σε κάτι παράλληλο και παρασκηνιακό ερωτικά! Ξανασκέψου το, διότι κινδυνεύεις από αποκαλύψεις που ενδεχομένως να βλάψουν τον δεσμό σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα και ισχυρή γοητεία στον λόγο σου! Οι φίλοι σου, σε βοηθούν έμπρακτα και λεκτικά, αφού γίνονται οι σύμμαχοι σου, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου! Πολλά τα απρόβλεπτα, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί μπορεί να είναι και θετικά, αλλά ενδεχομένως και αρνητικά! Οι περισσότερες από τις καταστάσεις που θα βιώσεις σήμερα, θα βελτιώσουν σταδιακά την ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς ελευθερία και ανεξαρτησία από την σχέση σου, με τον πιο λάθος τρόπο, γεγονός που θα δημιουργήσει κόντρες και εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, δεν επιτρέπεις στα συναισθήματα σου να βγουν άμεσα και φανερά στο προσκήνιο! Παρ’όλ’αυτά, κάποιο φλερτ να εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συναναστροφή και όχι με άμεση προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα καταφέρνεις και κάνεις αισθητή τη παρουσία σου με κάθε τρόπο, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου! Ξέρεις πια τι θες και τώρα μπορείς να το καταφέρεις! Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις αλλά και στους γύρω σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και ορισμένες φορές, φαινομενικά ψυχρά και ίσως απόμακρα! Με αυτόν τον τρόπο φροντίζεις να βρίσκονται κοντά σου, μόνο αληθινοί και έντιμοι άνθρωποι! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε γκρίνια και παράλογες απαιτήσεις ή παράπονα προς τον σύντροφο, που ενδεχομένως να σου φέρουν προβλήματα και πιθανόν κόντρες μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ένα αξιόλογο άτομο να σου δώσει μία ευκαιρία, να προχωρήσεις σε μια σταθερή, ουσιαστική και γεμάτη σιγουριά σχέση! Πολύ πιθανόν μάλιστα, αυτό το πρόσωπο να έρθει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα έχεις εντονότερα από ποτέ την ανάγκη και την διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, ελευθερία, κοινωνικότητα και εξερεύνηση! Επικοινώνησε με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς, αλλά περιορίζοντας σημαντικά την τάση σου για προκλητικά ή καυστικά αστεία και κυνισμό, που ενδεχομένως μπορεί να προσβάλλει κάποιους και να παρεξηγηθούν! Όπως και να ‘χει, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες και τύχη! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, μπορεί να φαίνεται πως απολαμβάνει την ευδιάθετη και ανέμελη συμπεριφορά σου απέναντι του, αλλά από την άλλη η τάση σου για υπερβολική ανεξαρτησία και ελευθερία, προκαλεί εντάσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί ίσως απογοητευτείς ξαφνικά!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, παίρνεις επιτέλους εσύ τον έλεγχο στα χέρια σου, σε όλες τις καταστάσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που εδώ και καιρό σε απασχολούν και ένιωθες πως είχες χάσει τον… μπούσουλα! Καταφέρνεις και πετυχαίνεις εύκολα τους στόχους σου και τα σχέδια σου, αφού είσαι αποφασιστικός και εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες! Γενικά, σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις, θα καταφέρεις εσύ να κινείς τα νήματα, λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της αυξημένης διορατικότητας σου! Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις ερωτισμό και σεξ! Οι απολαύσεις αυτές, μπορεί να στηρίζονται στο συναίσθημα ή απλά σε μία εφήμερη ιστορία, που θα σε κάνει να περάσεις όμορφα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου σήμερα και η δουλειά, οι φίλοι, οι υποχρεώσεις και οι συγγενείς, έρχονται σε δεύτερη μοίρα!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, επιτέλους σήμερα, όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες και ωφέλιμες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι θα σταθούν δίπλα σου και θα επιδιώξουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Τέλος πια στις δύσκολες καταστάσεις! Οι λύσεις έρχονται πιο εύκολα τώρα, με την βοήθεια των άλλων! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία άκρως γοητευτική νέα γνωριμία, με ένα άτομο που σε πραγματικά σε κάνει να νιώθεις σιγουριά, ασφάλεια και σε ηρεμεί ουσιαστικά! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, επιδιώκει ηρεμία και ομαλή πορεία της σχέσης σας! Σήμερα, μπορείτε να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσετε μαζί, στους κοινούς ερωτικούς σας στόχους!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αποφασίζεις να επιστρατεύσεις πρακτικότητα και λογική σου, ώστε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους και τους σκοπούς σου! Επικοινωνείς αποτελεσματικά με τους γύρω σου, γεγονός που θα σε ωφελήσει μακροπρόθεσμα και επιπλέον οι άλλοι θα σε ευγνωμονούν με ποικίλους τρόπους, για την βοήθεια και την εξυπηρέτηση που τους προσφέρεις! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος πως δεν θα ξεμυαλιστείς ξανά, από τα επιφανειακά προτερήματα, μεγάλα λόγια και δήθεν τρυφερό φλερτ! Η αλλαγή αυτή στην ερωτική σου συμπεριφορά, θα σου φέρει μία ενδιαφέρουσα και αξιόλογη γνωριμία, σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα παθιασμένη και συναισθηματική, ωστόσο θα είναι σίγουρα εποικοδομητική!

 

Πηγή