Ευχάριστες συγκεντρώσεις κι ενδιαφέρουσες γνωριμίες κρύβει η σημερινή μέρα. Όσον αφορά τις κοινωνικές συναναστροφές σας, να είστε λιγότερο απόλυτοι και περισσότερο υπομονετικοί.

 

Κριός
Ευκαιρίες για φιλία, ευχάριστες συγκεντρώσεις και ευχάριστες κοινωνικές επαφές ευνοούνται σήμερα. Οι προσωπικές σχέσεις σας είναι αρμονικές ή αρκετά ικανοποιητικές. Επίσης οι οικονομικές υποθέσεις θα πάνε καλά και υλικά οφέλη είναι πολύ πιθανά σήμερα. Ίσως έχετε πολλά ανοιχτά μέτωπα, που καλό θα ήταν αν κλείσουν.

Ταύρος
Μια ημέρα όπου θα γνωρίσετε κάποια ενδιαφέροντα άτομα θα γίνετε πιο «ανοικτοί» με τις σχέσεις σας ή θα αποδεχτείτε με μεγαλύτερη ευκολία τις απόψεις αυτών που βρίσκονται γύρω σας. Μια ευκαιρία για σύντομο αλλά συναρπαστικό ειδύλλιο. Μια εσωτερική ανάγκη για να αλλάξετε κάποιες πολύ προσωπικές σχέσεις. Εσωτερική αισθηματική επανάσταση με μικρή χρονική διάρκεια.

Δίδυμοι
Αυτή τη στιγμή είστε περισσότερο ενεργητικοί, ευαίσθητοι ή παθιασμένοι και πολύ πιθανό να ενεργείτε κατευθυνόμενοι από τα συναισθήματα παρά από την λογική. Μικροπράγματα ή λεπτομέρειες στην ιδιοσυγκρασία των άλλων σας εκνευρίζουν περισσότερο από ότι συνήθως. Φαίνεται να βρίσκεστε σε μια θέση και διάθεση συνεχούς διαμάχης. Πολύ πιθανό με το γυναικείο φύλο, την οικογένειά σας, την μητέρα σας ή κάποια πολύ κοντινή σχέση.

Καρκίνος
Ίσως να μην καλή ημέρα για να αναλάβετε ευθύνες, επαγγελματικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις, ή να ζητήσετε αναγνώριση για τις προσπάθειές σας σε κάποιον τομέα ή ενασχόλησή. Οι άλλοι δεν μπορούν να σας καταλάβουν σήμερα και καλά θα ήταν να μην προσπαθήσετε να τους πείσετε. Τα προβλήματα που σας φαίνονται αξεπέραστα σήμερα ίσως να μην είναι έτσι στην πραγματικότητα. 

Λέων
Η ημέρα αυτή δεν είναι η καταλληλότερη όσον αφορά την πρόοδο και την επίτευξη οποιουδήποτε θέματος σας ενδιαφέρει. Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι να διοχετεύσετε την ενέργειά σας στην προσωπική σας ζωή, στο σπίτι και στα οικογενειακά ζητήματα. Το στρες που έχετε συσσωρεύσει μέσα σας από την εργασία, ενασχόληση, ή οικογένεια πρέπει να απελευθερωθεί σήμερα. 

Παρθένος
Βρίσκεστε σε μια διάθεση σιγουριάς και αποφασιστικότητας και ο καιρός είναι καλός για κάθε ανταγωνιστική προσπάθεια και για ότι απαιτεί μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βρίσκονται σε καλό επίπεδο, πράγμα που θα σας βοηθήσει στο να περάσετε ορισμένα σχέδιά σας από την θεωρία στην πράξη. Καλή ημέρα για οποιοδήποτε επαγγελματικό ή προσωπικό ξεκίνημα.

Ζυγός
Συναισθηματικός αυθορμητισμός, αγάπη για την ποικιλία, συχνά παιδαριώδης συμπεριφορά ή ιδιόμορφοι πόθοι θα χαρακτηρίσουν αυτή την χρονική ημέρα της ζωής σας. Όλα τα συναισθήματά σας θα γίνουν εντονότερα και θα έχετε μια έντονη επιθυμία να ακολουθήσετε την διαίσθησή σας σε σχέση με τα σχέδια ή κάποιους σκοπούς.

Σκορπιός
Αυτή η αυξημένη αίσθηση της θέλησης και του αλτρουισμού επίσης σας κάνει να αναστατώνεστε με την αμέλεια, την σκληρότητα και την αδιαφορία των άλλων. Μπορεί να βρεθείτε να μιλάτε πολύ ανοιχτά για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ανάγκες αυτών που μειονεκτούν. Εσείς μπορεί να θυμώσετε ή να βαρεθείτε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας δεν καταφέρνει να δείξει ζεστασιά και φροντίδα για άλλα μέλη της οικογένειας

Τοξότης
Οποιουδήποτε είδους επιχειρήσεις ευνοούνται αρκεί να διατηρήσετε την συνέπειά σας απέναντί τους. Κοινωνικά οφέλη ή βοήθεια από φίλους είναι πολύ πιθανή σήμερα. Μια εσωτερική ανάγκη για να κάνετε τον εαυτό σας πιο δημοφιλή στους άλλους θα έχει θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σας φαίνεται πως θα παρουσιάσουν κάποια άνοδο από πηγές που δεν υπολογίζατε. Αποφύγετε όμως τις σπατάλες. Μια τυχερή αλλά σύντομη ημέρα στη ζωή σας.

Αιγόκερως
Αυτές οι λύσεις δεν είναι εύκολες, δύσκολες προσαρμογές είναι απαραίτητες και επιπλέον προσπάθεια, αφοσίωση και ακεραιότητα μπορεί ν’ απαιτηθούν αλλά η προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Μην αφήσετε αυτές τις ευκαιρίες να χαθούν γιατί είστε δεμένοι με άλλες υποχρεώσεις. Οι αλλαγές και οι αποφάσεις που θα κάνετε είναι αλλαγή στις αξίες σας και στην αντιμετώπιση για τη ζωή.

Υδροχόος
Οι επιλογές σας σε σχέση με κάποια σχέδιά σας ή την ενασχόλησή σας ίσως να αλλάξουν σήμερα ή να αναγκαστείτε να τις αναθεωρήσετε. Ο λόγος είναι πως αν και θα περάσετε μια ημέρα εύνοιας η οποία αποδίδει καρπούς που προέρχονται από προηγούμενες προσπάθειες κινδυνεύετε να κάνετε κάποια σημαντικά λάθη σήμερα.

Ιχθείς                                                                               Μια ημέρα κρίσης για σας, η οποία πολύ πιθανόν να οφείλεται σε θέματα οικογενειακά, στενά συνδεδεμένα με την αίσθησή σας για ασφάλεια. Προσέξτε την συμπεριφορά σας με τους άλλους και αποφύγετε τις ευθύνες. Οποιεσδήποτε αποφάσεις σήμερα θα αποδειχτούν λανθασμένες στο άμεσο μέλλον. Έχετε εμπιστοσύνη στην κρίση σας, αλλά αποφύγετε να την χρησιμοποιήσετε σήμερα.