Αυτή την Κυριακή μπορούμε άνετα να κυνηγήσουμε ευκαιρίες, να δικτυωθούμε, να αφήσουμε λίγο τον εαυτό μας ελεύθερο στις κοινωνικές μας επαφές και να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά γιατί η τύχη μπορεί να κάνει απρόσμενα την εμφάνισή της! 

 

Κριός

Προσπάθησε να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά και γενικά το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις σου, γιατί έχεις παραμελήσει το ταίρι σου και κινδυνεύεις τα μικρά προβλήματα στα αισθηματικά σου να γίνουν μεγάλα.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα προκαλέσουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις καμία παρεξήγηση – άσ’ το για άλλη μέρα.

 

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ερωτικά και ρομαντικά.

 

Καρκίνος

Αισθηματικά, για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σας φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας.

 

Λέων

Αισθηματικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα σήμερα τη μέρα σου χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς γκρίνιες ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.

 

Παρθένος

Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις σχετικά με τον σύντροφό σου. Πάψε να δίνεις τόσα πολλά και θυμήσου ότι κάποια στιγμή θα πρέπει και να πάρεις. Ένα ταξίδι θα έκανε καλό και στους δυο σας.

 

Ζυγός

Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον. Η μέρα είναι ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου και προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

 

Σκορπιός

Δείξε εγκράτεια και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Ο έρωτας αλλά και οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σήμερα. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές επαγγελματικές ευθύνες και να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, μυστικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες που έρχονται αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις λόγια που δεν πιστεύεις και μην δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

 

Αιγόκερως

Αισθηματικά, έχεις κάποια παράπονα που θα πρέπει να εκφράσεις στον σύντροφό σου, ώστε να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις χάρες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

 

Υδροχόος

 

Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με τον σύντροφό σου και πάνω απ’ όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου – τι είναι αυτό που ζητάς.

 

Ιχθύς

Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου στο παρελθόν, με τη συζήτηση αλλά και με μια αλλαγή στάσης από την πλευρά σου, μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

 

Πηγή