Δύσκολη ημέρα γεμάτη συγκρούσεις και πιέσεις από όλες τις μεριές. Διαπραγματεύσεις, ανοιχτοί λογαριασμοί και υποθέσεις που δεν είχαν κλείσει έρχονται και πάλι στο φως.

 

Κριός
Η σχέση σας με τους άλλους και ειδικά με το σύντροφο θα παρουσιάσουν μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις ή ενέργειες σήμερα και περιορίστε τις συνεργασίες σας με ανθρώπους που ήδη γνωρίζετε. Προσπαθήστε να γίνετε κάπως επιφυλακτικοί απέναντι σε οτιδήποτε καινούργιο σήμερα.

Ταύρος
Αυτή είναι μια καλή ημέρα, για να δημιουργήσετε έργα τέχνης, μουσική ή ποίηση. Με λίγα λόγια, αυτή είναι μια θετική ημέρα, για την εξέλιξη των αισθημάτων και την αύξηση της ευαισθησίας. Παλιές υποχρεώσεις φαίνεται πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή που πρέπει να τις διεκπεραιώσετε.

Δίδυμοι
Ίσως είστε υποχρεωμένοι από τις περιστάσεις να δεχτείτε τη ζωή και τα προβλήματά της πιο ώριμα και υπεύθυνα σήμερα. Αυτή είναι μια ημέρα αυτοανάλυσης και σοβαρού προβληματισμού σε σχέση με την κατεύθυνση που οδηγείτε την ζωή σας. Αν είστε συνολικά ευχαριστημένοι με τις αποφάσεις που έχετε πάρει, σήμερα φαίνεται πως τα σχέδιά σας σε σχέση με κάποιες καινούργιες δραστηριότητες που θα αναλάβετε θα σας προσθέσουν αυξημένες υποχρεώσεις.

Καρκίνος
Η καθημερινή σας ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο και ο ενθουσιασμός και η δύναμη της θέλησής σας θα βρίσκονται αρκετά ψηλά. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στην ζωή σας. Οι ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά και οι ευκαιρίες παράλληλα για καινούργιες γνωριμίες είναι μέσα στα γεγονότα αυτής της ημέρας.

Λέων
Κατά ποικίλους τρόπους, αυτή είναι μια χρονική ημέρα για να εξορμήσετε σε νέες περιοχές της ζωής και ν’ αφήσετε πίσω σας παλιές συνήθειες. Επειδή αυτές οι αλλαγές είναι σχετικά ομαλές και γίνονται προοδευτικά μπορεί να μην καταλάβετε αμέσως το πόσο σημαντικές θα είναι στο άμεσο μέλλον. Μια ημέρα που εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείτε να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας ή στον τρόπο που ζείτε.

Παρθένος
Αναστατώσεις και απρόσμενες αλλαγές στις σχέσεις σας, είναι εξαιρετικά πιθανές σ’αυτήν την ημέρα. Σε κάθε στενή σχέση και τα δυο άτομα κάνουν πολλές θυσίες αμοιβαίες. Αν έχετε κάνει θυσίες απρόθυμα και νιώθετε πως οι απαιτήσεις της σχέσης αυτής είναι παράλογες, τότε θα το βρείτε εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπίσετε σήμερα αυτές τις υποχρεώσεις. 

Ζυγός
Η ανάγκη ν’ ανακαλύψετε τι έχει πραγματικά νόημα και αξία βρίσκεται στην καρδιά των περισσοτέρων αλλαγών που συμβαίνουν σήμερα στη ζωή σας. Να προσέχετε την υγεία σας, γιατί ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα. Μια ελεύθερη ανεξάρτητη φλέβα ξυπνάει μέσα σας, κάνοντάς σας πιο εγωιστές, ανεξάρτητους και απρόθυμους να ανέχεστε κάποια «στριμώγματα» από άλλους.

Σκορπιός
Ακόμα και αν είστε πολύ πρακτικοί, πραγματιστές και προσγειωμένοι σαν χαρακτήρες, αυτές τις ημέρες θα ενεργείτε περισσότερο με πίστη και λιγότερο με λογική. Μπορεί να δείτε τον εαυτό σας, να παίζει τυχερά παιχνίδια για πρώτη φορά στην ζωή σας. Νιώθετε, πως πραγματικά μπορεί να κερδίσετε, ή μπορεί να υπολογίζετε σε μια μεγάλη, αλλά κερδοσκοπική επένδυση, επειδή πιστεύετε ότι η διαίσθησή σας δε σας ξεγελάει. Δυστυχώς, είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε.

Τοξότης
Έχετε την τάση να αποφεύγετε την ειλικρίνεια, την ανοιχτή επικοινωνία και να γίνεστε μυστικοπαθείς. Αυτές οι τάσεις θα επιδεινώσουν κάποια προβλήματα. Έχετε επίσης την κλίση, να είστε γενναιόδωροι και να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις στους άλλους, αυτές τις ημέρες. Να είστε επίσης επιφυλακτικοί και να προσέχετε την τάση που έχετε, να σχετίζεστε με ανθρώπους που σας πλησιάζουν για βοήθεια, αλλά στην πραγματικότητα προτιμούν να βρίσκονται σ’ ένα στάδιο εξάρτησης, παρά να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Αιγόκερως
Η διανοητική σας συγκέντρωση και ικανότητα κατανόησης δύσκολων υποθέσεων θα βρεθεί σε πολύ καλή φόρμα σήμερα. Κάτι που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις ζωτικής σημασίας για το μέλλον σας. Η ευκαιρία για πειθαρχημένες ενέργειες οι οποίες συνοδεύονται από επιτυχία θα παρουσιαστούν από μόνες τους στην ζωή σας σήμερα.

Υδροχόος
Tα θέματα κλειδιά σήμερα είναι ανησυχία, εξάπλωση, ταξίδια, φαντασία και φιλοσοφία. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, ν’ ανοίξετε τα φτερά σας και να εξερευνήσετε φανταστικές, νέες πιθανότητες. Η καθημερινή σας ρουτίνα, οι συνηθισμένες σας δουλειές και ευθύνες είναι υπερβολικά βαρετές και ανιαρές. Πιθανόν να δείτε τον εαυτό σας να γίνεται χαλαρός. Μπορεί να αναβάλλετε καθημερινές υποχρεώσεις ή ευθύνες απέναντι των άλλων σήμερα.

Ιχθείς
Μια πολύ καλή ημέρα ανατέλλει για σας σήμερα που θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε με ευκολία πολλά πράγματα από τον εσωτερικό σας κόσμο και να οργανώσετε τη ζωή σας επάνω σε πιο σταθερές βάσεις. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποδειχτούν πάρα πολύ σημαντικές σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο οποιεσδήποτε αποφάσεις πάρετε, θα πρέπει να ξέρετε πως θα έχουν μακρόχρονη θετική επιρροή στη ζωή σας.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.