Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ο τρόπος ζωής και οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας ευνοούν περισσότερο τις εφήμερες καταστάσεις και κάνουν την ιδέα της σταθερότητας να φαίνεται λιγότερο ελκυστική. Κατασταλάξτε στο τι πραγματικά χρειάζεστε και όλα θα γίνουν πιο απλά.

 

Κριός

Ισορροπείτε μονίμως μεταξύ λογικής και συναισθήματος και πρέπει επειγόντως να αφήσετε την ονειροπόληση. Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε από μια σχέση στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, έτσι ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί. Ακόμα κι αν η αλήθεια σας ενοχλήσει, θα ξέρετε πώς να την αντιμετωπίσετε.

 

Ταύρος
Καθημερινές μικρουποχρεώσεις και καθήκοντα σας ενοχλούν σήμερα. Ξαφνικά ίσως αισθάνεστε ανικανοποίητοι με την ίδια σας τη ζωή, με τα αποκτήματά σας ή και με ανθρώπους που δε σας έχουν ενοχλήσει ποτέ. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, σταματήστε να δίνετε μονίμως, πρέπει κάποτε και να πάρετε.

Δίδυμοι
Η σφοδρή σας επιθυμία για γλυκύτητα και άνεση με τη φόρμα της στοργής ή της αγάπης είναι ισχυρή σήμερα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να φροντίσετε τον εαυτό σας και να διαθέσετε χρόνο στους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας εκτιμούν περισσότερο. Επίσης, αισθάνεστε ιδιαίτερα τρυφεροί και ευαίσθητοι και μπορεί να φερθείτε υπερβολικά συναισθηματικά ή στοργικά σε άτομα από το άμεσο περιβάλλον σας.

Καρκίνος
Αυτές τις ημέρες έχετε την τάση να επενδύσετε χρόνο και χρήμα για να κάνετε το περιβάλλον σας ή το χώρο της ενασχόλησής σας πιο όμορφο και άνετο. Κοινωνικές συγκεντρώσεις είναι επίσης πολύ θετικές για σας σήμερα. Ο αισθηματικός σας δεσμός θα γίνει πιο αρμονικός και ικανοποιητικός και θα βρίσκετε χρόνο να δώσετε περισσότερη προσοχή και φροντίδα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λέων
Αυτή την ημέρα ίσως καταπιαστείτε μανιωδώς με το να απαλλαγείτε από κάτι, υποτιμώντας σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις. Είστε δυνατοί και ίσως πιέζετε τον εαυτό σας και υπερεκτιμάτε τα ψυχολογικά και συναισθηματικά σας αποθέματα. Αν και έχετε τις καλύτερες προθέσεις, τείνετε να ενεργείτε αυθόρμητα, να εργάζεστε με βιασύνη προκειμένου να φτάσετε κάποιο στόχο τον οποίο ίσως καλά-καλά να μη γνωρίζετε.

Παρθένος
Η επιθυμία σας για συζήτηση ή ανταλλαγή ιδεών επάνω σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημά σας δε θα βρίσκει εύκολα ανταπόκριση από τους άλλους. Συχνές είναι διαφορές απόψεων με τους ανθρώπους από το οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον. Αφήστε την κριτική και τους εγωισμούς με τον άνθρωπό σας και προσπαθήστε να τον καταλάβετε.

 

Ζυγός

Αφήστε κατά μέρος τα μεγάλα λόγια και μη λέτε πράγματα που δεν πιστεύετε ή δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Καλές και οι υποσχέσεις, αλλά όταν αποδεικνύονται ψεύτικες προκαλούν θυμό κι απογοήτευση. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις που αφορούν το μέλλον και δείτε τα πράγματα περισσότερο ρεαλιστικά.

Σκορπιός
Είστε συμπονετικοί, συμπαραστατικοί και πολύ συναισθηματικοί αυτόν τον καιρό. Η φαντασία σας δραστηριοποιείται επίσης και ίσως νιώσετε εμπνευσμένοι να επιδιώξετε τα όνειρά σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Η διαίσθησή σας είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα και φρόνιμο θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε σχεδιάζοντας μελλοντικά πράγματα τα οποία θα αποδώσουν.

 

Τοξότης

Σήμερα δημιουργούνται εύκολα παρεξηγήσεις, αφού φαίνεται πως δεν μπορείτε να βρείτε τα σωστά λόγια και να εκφραστείτε όπως θέλετε. Αποφασίσατε πια τι ζητάτε από μια σχέση και κάνατε πέρα τους συμβιβασμούς, πιστεύοντας στον εαυτό σας και τις προσδοκίες σας. Μπορεί αυτή η περίοδος να είναι γεμάτη εντάσεις, αλλά θα σας φανερώσει αυτούς που θα μείνουν στη ζωή σας κι αυτούς στους οποίους δεν μπορείτε να βασιστείτε.

Αιγόκερως
Δοκιμάζετε ξαφνικές εμπνεύσεις, ιδέες, ανακαλύπτετε, αναλαμβάνετε νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα και ψάχνετε για αλλαγές στον συνηθισμένο ή και τετριμμένο τρόπο ζωής σας. Θα θέλετε να κάνετε ίσως πολλά πράγματα μαζί. Προσπαθήστε να κάνετε χώρο μέσα στα προγράμματά σας για να εξοικονομήσετε κάποια ενέργεια για να ασχοληθείτε με τις καθημερινές σας υποθέσεις.

 

Υδροχόος

Ακόμα κι αν το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζατε κάποια προβλήματα επικοινωνίας με τη σχέση σας ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να εκφράσετε όσα νιώθετε και σκέφτεστε. Το δέσιμό σας θα γίνει πιο ισχυρό  κι ο ερωτισμός σας βρίσκεται στα ύψη.

Ιχθείς
Είναι μέσα στο πρόγραμμα να εγκαταλείψετε κάτι ή κάποιον που κάποτε αγαπούσατε, αλλά που δεν έχει την ίδια εκτίμηση ή θέση στην ζωή σας σήμερα. Διαμάχες και εσωτερικές αναστολές είναι πολύ πιθανές σήμερα. Υπάρχουν εσωτερικές συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα σήμερα.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.