paul1031

Η Σελήνη σήμερα στο Ζώδιο των Διδύμων κι επικεντρωνόμαστε σε θέματα επικοινωνίας κι επαφών. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες κι Ιχθύες, οφείλουν να μετριάσουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και ψυχικές διακυμάνσεις!

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, μπορείς να αναμένεις μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο να βρείτε τη χρυσή τομή της αλληλοκατανόησης και της αλληλοστήριξης! Μπορεί μέχρι τώρα να αισθανόσουν πως ήταν δύσκολο να σε καταλάβει μερικές φορές, όμως σήμερα ενστερνίζεται τις απόψεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, γνωριμίες, φλερτ και νέα χαρούμενα ξεκινήματα!

Ταύρος
Οι δραστηριότητές σου κι οι κινήσεις σου σήμερα, είναι καθαρά βασισμένες στην ανάγκη σου για προσωπική σιγουριά κι ασφάλεια, φίλε Ταύρε! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συγκυρίες θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφός σου είναι απόλυτα πιστός κι αφοσιωμένος σε σένα! Οι αποδείξεις που ήθελες μόλις ήρθαν! Ώρα, λοιπόν, να ηρεμήσεις τα πνεύματα και να αποφύγεις εγωισμούς, ζήλιες και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο θα σου δώσει ένα διακριτικό αλλά και πειστικό δείγμα ενδιαφέροντος προς εσένα! Μήπως να κάνεις το δεύτερο βήμα;

Δίδυμος
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, είσαι σίγουρα στα καλύτερά σου και βρίσκεις και πάλι τον καλό παλιό εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου προσωπικότητα είναι γοητευτική, αυθόρμητη κι ενθουσιώδης! Σίγουρα θα έχεις κατακτήσεις και θαυμαστές σήμερα και θα απολαύσεις γνωριμίες, φλερτ και συναντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, προσοχή χρειάζεται η τάση σου για επικοινωνιακό παρορμητισμό, γιατί απ’ το πουθενά μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, παρερμηνείες κι εντάσεις!

Καρκίνος
Σήμερα εντείνεται η ήδη εύθραυστη ευαισθησία σου κι ο βαθύς συναισθηματισμός σου, φίλε Καρκίνε! Αν είσαι ελεύθερος, όσον αφορά τις επιθυμίες σου και τους στόχους σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα υπάρχουν ίσως κάποιες αποτυχίες ή απογοητεύσεις. Η καλοπροαίρετη στάση σου τον τελευταίο καιρό, η δοτικότητά σου κι η υπομονή σου, δε φαίνεται να έχουν τα αποτελέσματα που περίμενες! Αντίθετα, αν είσαι δεσμευμένος, ανταμείβεσαι για τη φροντίδα σου προς τον σύντροφο και την προσαρμοστικότητά σου!

Λέων
Φίλε Λέοντα, ετοιμάσου για την έκπληξη! Έρχονται απροσδιόριστες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στη ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά! Ετοιμάσου για μπόλικες επιτυχίες, αν είσαι ελεύθερος! Μπορεί να είχες επικεντρωθεί σε ένα άτομο τον τελευταίο καιρό, χωρίς αποτέλεσμα, και ξαφνικά, σήμερα, να εκφράσεις ενδιαφέρον σε ένα νέο πρόσωπο, που σίγουρα αξίζει να δώσεις μία ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τις αντιδράσεις σου προς τον σύντροφο, γιατί ενδεχομένως να επιμένεις σθεναρά στη δική σου γνώμη και να αρνείσαι τη δική του, γεγονός που πιθανόν να φέρει καβγάδες!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, θα καταφέρεις να πετύχεις αυτό που θες, με τις γρήγορες αντιδράσεις σου αλλά και με τις ώριμες και προσεκτικές σου σκέψεις κι εκφράσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, καλείσαι να δείξεις την υπευθυνότητά σου! Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να περιορίσεις τόσο πολύ την έκφραση των συναισθημάτων σου, αλλά να τα δείξεις με τρυφερές πράξεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από τη δουλειά, που τον ενδιαφέρεις εδώ και καιρό, εκφράζει το ενδιαφέρον του για σένα κι εσύ κολακεύεσαι! Προχώρησέ το με διακριτικότητα!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η συμπεριφορά σου κι οι αντιδράσεις σου θα είναι ανοιχτές και σταράτες! Αν είσαι ελεύθερος, η ανάγκη σου για περιπέτεια κι ανεμελιά, σε οδηγεί σε ξέφρενο φλερτ, σε ερωτικές επαφές και φέρνει κατακτήσεις στα πόδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, βρες σήμερα τον απαραίτητο χρόνο για τη σχέση σου και τον σύντροφό σου, για να εξετάσεις πιο προσεκτικά καταστάσεις και προβλήματα που σας απασχολούσαν μέχρι τώρα και να τα λύσετε με συζήτηση κι επικοινωνία!

Σκορπιός
Θα υπάρξει σήμερα, φίλε Σκορπιέ, η ανάγκη για συναισθηματική εκβάθυνση αλλά κι αρκετή εσωτερική ένταση, λόγω άγχους κι επίμονων σκέψεων! Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο κι η γοητεία που εκπέμπεις θα σου φέρουν αξιόλογες κι ουσιαστικές κατακτήσεις στον δρόμο σου! Έχεις την ευκαιρία να βάλεις ένα νέο πάθος στην ερωτική σου ζωή τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, όμως, προκαλείς καβγάδες για λόγους ζήλιας, χειριστικότητας και κτητικότητας! Γιατί δε βγάζεις καλύτερα αυτήν την ενέργεια στην κρεβατοκάμαρα;

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, παίρνεις την απόφαση να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με βάση τις εμπειρίες σου, τα βιώματά σου και με απόλυτη δικαιοσύνη! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις εγωιστική συμπεριφορά κι απαιτήσεις όλη την ώρα! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι στην εξωτερική εμφάνιση σήμερα και στα κουτάκια σου κι επιλέγεις μία κατάκτηση που απλά δε χαλάει την αισθητική σου! Να ξέρεις ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα εφήμερη χαρά!

Αιγόκερως
Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου, παίρνοντας αποφάσεις ευεξίας, διατροφής ή ψυχικής ενδυνάμωσης, με την άνεση και την ευκολία που χρειαζόσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, ξεπερνάς την αφοσίωση του συντρόφου και τις ουσιαστικές του αποδείξεις για την αγάπη του και κολλάς σε λεπτομέρειες, τον επικρίνεις κι εκφράζεις συνεχώς παράπονα, γεγονός που τον πληγώνει! Αν είσαι ελεύθερος, ερωτικό ενδιαφέρον εντοπίζεται κι εξελίσσεται στον χώρο της εργασίας. Σκέψου προσεκτικά πριν προχωρήσεις, για να μην εκτεθείς σε συναδέλφους!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις στόχους, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική εύνοια είναι γεγονός, όμως πολλές από τις ερωτικές σου απαιτήσεις υπαγορεύονται από μία έντονη ανάμειξη του εγωισμού σου, χωρίς να υπολογίζεις τις επιθυμίες του συντρόφου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις φλερτ, επιτυχία, συναίσθημα, κατακτήσεις, θαυμαστές, χαρά και λάμψη!

Ιχθύς
Σήμερα, θα σε παρασύρει ο υπερβολικός συναισθηματισμός σου κι η έντονη ευαισθησία σου, φίλε Ιχθύ! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από νοσταλγία κι αναμνήσεις προς ένα πρόσωπο του ερωτικού σου παρελθόντος, που για άλλη μια φορά θα σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις τόσο μεγάλη υπομονή και τόσες πολλές υποχωρήσεις σε αδικίες κι ανισότητες στον ερωτικό δεσμό σου! Χωρίς εντάσεις και γκρίνια, πλησίασε τον σύντροφό σου και κάντε μία εκ βάθους εποικοδομητική συζήτηση, ώστε να λύσετε τις διαφορές σας!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!