Article of the day: Η Χρυσούλα Τ. αναλύει γιατί όταν δενόμαστε θέλουμε να κρατάμε ανοιχτά ενδεχόμενα. Δες εδώ.

kakouri267

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.

 

Ημέρα έντασης, δραστηριότητας και παρορμητισμού η σημερινή. Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες θα ενθουσιαστείτε από ενδεχόμενες απρόοπτες καταστάσεις.

 

Κριός

Αυτή είναι μια ημέρα για εσωτερική, πνευματική ανάπτυξη κι ωρίμανση. Γίνεστε πιο έντονα γνώστες των δικών σας μοναδικών κι ατομικών σκοπών και στόχων σ’ αυτή τη ζωή. Αυτή η αυξημένη αίσθηση του πνευματιστικού σκοπού μπορεί να εμπνευστεί από ένα βιβλίο, μια ταινία, άλλα πρόσωπα, αλλά πιο συχνά προέρχεται απ’ τον εσωτερικό κόσμο σας, ενώ αναζητάτε μια δουλειά που έχει νόημα για σας. Πιθανότητα για κάποιο μακρινό ταξίδι και προσοχή για εξαπάτηση από άτομα του περιβάλλοντός σας.

 

Ταύρος

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με όλα τα πρακτικά ζητήματα αυτό τον καιρό. Τείνετε να παραβλέπετε τις λεπτομέρειες, να ξεχνάτε να λαμβάνετε υπόψιν κάποιες πλευρές ενός προβλήματος και να κάνετε ανόητα λάθη. Η παράβλεψη, μπορεί να γίνει ένα σοβαρό πρόβλημα. Αυτή η έλλειψη συγκέντρωσης κι αφηρημάδα θα σας παιδέψουν επαγγελματικά κι ίσως δημιουργήσουν εντάσεις στα αισθηματικά σας.

 

Δίδυμος

Πνευματικές ανησυχίες με τη φαντασία σας στα ύψη και τις τέχνες να σας ελκύουν. Θα ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους και θα ανακαλύψετε έργα τέχνης, που πριν δεν είχατε δει. Αν είστε καλλιτεχνική φύση, θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί σήμερα. Αν πάλι δεν είστε καλλιτεχνική φύση, μπορεί να βελτιώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, ή να κάνετε άλλες καλλιτεχνικές βελτιώσεις στη ζωή σας γενικά. Πνεύμα αλλαγών κι εξέλιξης σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

Καρκίνος

Ξεφύγετε απ’ τη συνηθισμένη ρουτίνα, μη μένετε μέσα στο σπίτι πολύ και διασκεδάστε κάνοντας ακόμα και μικρές αλλαγές, όπως το να πάτε να φάτε σε κάποιο εστιατόριο, απ’ το να κάθεστε στο σπίτι να φάτε. Αυτή είναι η ημέρα να χαλαρώσετε, χρειάζεστε ένα διάλειμμα από βαρετές και λεπτομερείς ή συγκεντρωμένες προσπάθειες. Σας λείπει σήμερα η συγκεντρωμένη προσοχή. Χρειάζεστε ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους σας για να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

 

Λέων

Ίσως να αναπτύξετε κάποιο ενδιαφέρον για ασυνήθιστες επιστήμες κι ενδιαφέρον για τέχνες. Ο πολιτικός και κοινωνικός σας ιδεαλισμός είναι επίσης ανεπτυγμένος και μπορεί να γίνετε πιο δραστήριοι σε αλτρουιστικές ή ιδεαλιστικά κοινωνικές αναμορφώσεις. Προσέξτε ωστόσο, τις πρακτικές σας υποθέσεις. Μπορεί κατά καιρούς να δυσκολευτείτε να ελέγξετε τον ενθουσιασμό σας, σχετικά με προοδευτικές κι ασυνήθιστες ιδέες.

 

Παρθένος

Ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίζετε κάποια συγκεκριμένα  προβλήματα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά ζητάτε απ’ τη ζωή σας και πώς να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αυτό που κάνει αυτή τη χρονική ημέρα σημαντική, είναι πως είστε πνευματικά και φυσικά φορτισμένοι, έτοιμοι να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στη ζωή σας και να βάλετε μεγαλύτερους στόχους. Και με λίγη υπομονή και πολλή θέληση, θα τα καταφέρετε.

 

Ζυγός

Ένα πνεύμα συνεργασίας και μοιρασμένων ιδανικών εμπλουτίζει τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις με μια ικανοποιητική, ευχάριστη ποιότητα σήμερα. Επιβλέποντες, εργοδότες, εργαζόμενοι και συνάδελφοι δείχνουν πως θα επεκτείνουν τους εαυτούς τους και θα κάνουν θυσίες σε δύσκολες μέρες. Συνεπώς, η δουλειά και η καριέρα σας κερδίζει μια μεγαλύτερη διάσταση νοήματος και σημασίας για σας. Θετική ημέρα για τα αισθηματικά σας.

 

Σκορπιός

Αγάπη, σχέσεις, ομορφιά κι ευχαρίστηση είναι τα κυρίαρχα συναισθήματά σας αυτές τις ημέρες. Αισθάνεστε ιδιαίτερα ελκυστικοί και φιλικοί κι η ζεστασιά που εκπέμπετε θα γίνει αισθητή από τους άλλους που θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα. Ένα νέο ειδύλλιο ή μια φιλία θα φανερωθεί. Επίσης, καλλιτεχνικές προσπάθειες θα αποδειχτούν καρποφόρες, πιθανό να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε ένα μεγάλο βήμα, σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.

 

Τοξότης

Φαίνεται πως δε θέλετε να ακολουθήσετε τη γραμμή κανενός άλλου σήμερα, αλλά ευτυχώς βρίσκετε πάντα τον τρόπο να είστε ο εαυτός σας ακόμα κι αν γίνεστε λίγο τρελοί –για τους άλλους– δεν προσβάλλετε, δεν εκνευρίζεστε από αυτούς που σας περιβάλλουν. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ασυνήθιστες προσφορές κι ευκαιρίες σήμερα και να μην τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Τώρα είναι η στιγμή για αλλαγές και για να αποκτήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε.

 

Αιγόκερως

Μια πολυάσχολη ημέρα. Η επικοινωνία κι η επαφή με τους άλλους ανθρώπους θα είναι ευνοϊκή και καρποφόρα. Πολλά τηλεφωνήματα, γράμματα, συγκεντρώσεις, αποστολές ή συζητήσεις θα σας φέρνουν σε συχνή επαφή με πολλούς ανθρώπους. Πολύ καλή ημέρα για να ανταλλάξετε ιδέες, απόψεις, να μοιραστείτε ενδιαφέροντα και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας που χάσατε, χωρίς να το θέλετε, επαφή.

 

Υδροχόος

Κρατάτε σε απόσταση ή νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε μακριά από τους άλλους σήμερα. Οι σκέψεις σας θα είναι κάπως πιο απαισιόδοξες, υπερβολικά κριτικές, σοβαρές και θα διαπιστώσετε ότι βλέπετε μόνο μέρος του συνόλου κι όχι το σύνολο. Πιστεύετε ότι οι άλλοι δεν κάνουν ό,τι θα έπρεπε ή δεν ενδιαφέρονται να σας βοηθήσουν για να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημά σας για το οποίο υπάρχει ευθύνη κι από μέρους τους.

 

Ιχθύς

Είναι καιρός να εκφράσετε τις σκέψεις και τις ανησυχίες που αφορούν τη δουλειά, ενασχόληση ή τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Η επικοινωνία σας με άτομα απ’ τα οποία εξαρτάστε άμεσα ή έμμεσα και που επηρεάζουν τις ιδέες σας, εμφανίζει βελτίωση σήμερα κι έτσι παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές. Κατάλληλη μέρα για να πάρετε κι ορισμένες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης ή και την πιθανότητα να βάλετε ένα τέλος.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.