Η ημέρα μας ξεκινά με δημιουργικότητα, όνειρα, τρυφερότητα αλλά και ψέματα! Το Τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μάς παρασύρει σε ουτοπικά σχέδια για το μέλλον μας και ψευδαισθήσεις. Προσοχή στις ψεύτικες υποσχέσεις και στα λόγια τα μεγάλα, κυρίως οι Μεταβλητοί του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα, οφείλεις να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέχεις πάρα πολύ στις μετακινήσεις σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις παρερμηνείες και εμπόδια στη συνεννόηση με τον σύντροφο σου, ιδίως αν κάνετε κάποια σοβαρή συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, αξιοθαύμαστη είναι η ικανότητά σου για γοητευτική επικοινωνία στην οποία είναι δύσκολο να μην υποκύψει κάποιος! Αν προσπαθήσεις να μην πιστεύεις ό,τι ακούς, σίγουρα στο παιχνίδι του φλερτ, θα βγεις νικητής!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα λόγω της κόντρας Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά αγαθά σου! Αν είσαι ελεύθερος, μη νομίζεις ότι μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα χωρίς να σκέφτεσαι και χωρίς να σε περιορίζουν κάποιοι άγραφοι νόμοι! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» στην τάση σου να τα θες όλα δικά σου και φρόντισε να είσαι έντιμος κι ολιγαρκής απέναντι στον σύντροφό σου! Μη θεωρείς τίποτα και κανέναν δεδομένο, διαφορετικά θα απογοητευτείς!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μάλλον θα προσγειωθείς απότομα σήμερα κι η ομολογουμένως ανεβασμένη σου διάθεσή, τώρα θα πέσει, μετά από συγκυρίες και γεγονότα! Αν είσαι ελεύθερος, χρειάζεται αρκετή προσοχή ο ερωτικός τομέας! Μην παρασυρθείς από λόγια ή καταστάσεις που δεν είναι τελικά όπως φαίνονται! Καλό θα είναι να αποφύγεις σοβαρά νέα ξεκινήματα, που όχι μόνο δε θα σε ευχαριστήσουν, αλλά θα αποδειχθούν κι απογοητευτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί μάλλον δε θα καταλήξουν όπως θες!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα ξυπνήσει τα κρυφά σου όνειρα και τις ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Αν είσαι δεσμευμένος κι έχεις μπλεχτεί σε μία απαγορευμένη ερωτική ιστορία, τότε αυτός ο κρυφός και παρασκηνιακός έρωτας κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί, να σε εκθέσει και να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό σήμερα, που σε αφορά και να νιώσεις προδομένος!

Λέων
Φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, προσπάθησε να μη χάσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και να μην ξαναγίνεις θύμα των περιστάσεων, ιδίως σε φιλίες! Αν είσαι ελεύθερος, πρόσεξε πολύ! Μη θεωρείς ότι μία ζεστή φιλική συμπεριφορά μπορεί να σημαίνει και φλερτ ή ακόμα κι έρωτας! Μην κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση προσέγγισης, γιατί θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία τον σύντροφό σου, επειδή απλά θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα στη σχέση σας!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, πρέπει να μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους κι οπωσδήποτε να κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή έτσι σε βολεύει. Δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται -ιδίως σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι έντιμος, πιστός, ειλικρινής και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις κι από τις δυο πλευρές!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα χρειαστεί αρκετή προσοχή από μέρους σου σε τυχόν συζητήσεις, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που μπορεί να κρύβουν παγίδες. Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις προσδοκίες σου και τον ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα, ιδίως όσον αφορά φλερτ και νέες γνωριμίες! Τα λόγια που ακούς, κρύβουν πολλά από πίσω! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από αποκαλύψεις και γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι είχες απατηλές ελπίδες για ένα θέμα της σχέσης κι ότι ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος, τελικά!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται σήμερα να παρασυρθείς και να κάνεις αγορές που αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις τα ψώνια τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σου δημιουργεί ανασφάλεια, που πιθανόν να σε ωθήσει στα άκρα και να προκληθούν κόντρες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε, λοιπόν, να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μη χαλάσεις μια όμορφη σχέση, χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία ρομαντική γνωριμία, στην οποία όμως δεν πρέπει να επενδύσεις άμεσα!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η κόντρα Ήλιου-Ποσειδώνα θα δημιουργήσει σίγουρα σύγχυση στον τομέα των σχέσεών σου! Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στη σχέση σου με τον σύντροφο σήμερα, αλλά μάλλον δε βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα και θα υπάρξουν ποικίλες απογοητεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να μην επενδύσεις σε νέες γνωριμίες, που δεν εγγυώνται σίγουρο μέλλον και σταθερότητα. Μπορείς να φλερτάρεις άφοβα, αλλά τις αποφάσεις και τα συμπεράσματα, άσ’ τα για άλλη φορά!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, έρχονται αυξημένα τα καθήκοντά σου κι οι υποχρεώσεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, η γοητευτική κι ανανεωμένη σου εμφάνιση, φέρνουν θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου! Ωστόσο, αν υποβόσκει ένα φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να το αποφύγεις σήμερα, ώστε να συνεχίσει να παραμένει κρυφό από τα αδιάκριτα βλέμματα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βάλεις σε δεύτερη μοίρα τον σύντροφό σου τη σημερινή ημέρα!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, σίγουρα εντείνει τη δημιουργικότητά σου και σε βοηθά να αναδείξεις όλα σου τα ταλέντα και τη λάμψη, ωστόσο εγκυμονεί κινδύνους, αν φερθείς υπερβολικά κι επιπόλαια! Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να μείνεις επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, που μπορεί να μην είναι τόσο άψογες και κελεπούρια όσο φαίνονται. Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις σίγουρα έντονο ρομαντισμό, ο οποίος θα κάνει πιο φλογερό τον έρωτά σου με τον σύντροφό σου! Ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια κι υποσχέσεις, που δε θα μπορέσεις να τηρήσεις!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα που ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν Τετράγωνο, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου σε σπίτι κι οικογένεια! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι για άλλη μία φορά, με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Δυστυχώς, αν δεν επιστρατεύσεις άμεσα λογική, θα διαπιστώσεις ότι λανθασμένα σπατάλησες, για άλλη μία φορά, τον χρόνο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «ναι» στον ρομαντισμό και την τρυφερότητα, αλλά «όχι» στα ανούσια παράπονα και την γκρίνια!

Πηγή