Ήλιος κι Ανάδρομος Ερμής σε Σύνοδο στο ζώδιο του Λέοντα! Ετοιμαστείτε για πολλά μηνύματα απ’ το παρελθόν Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες του 2ου δεκαημέρου αλλά και για λύσεις που αφορούν άλυτα ζητήματα του παρελθόντος!

Κριός
Βάλε, λοιπόν, κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μην προβληματίζεσαι με ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Μπορείς να θέσεις νέους στόχους, για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις. Συζήτησε με το ταίρι σου, Κριέ, για τα παράπονά του και τα προβλήματα της σχέσης σας. Με χαμηλούς τόνους μπορείς να διώξεις τις αμφιβολίες και των δυο σας.

Ταύρος
Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα ποια άτομα σου ταιριάζουν και ποια όχι, ώστε να κάνεις πολύ γρήγορα τα ξεκαθαρίσματά σου. Βέβαια, παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά μην ανησυχείς, μια και δεν πρόκειται να σ’ επηρεάσουν σε κάτι. Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε, για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέσης σας. Διώξε τις αναστολές και άκου τι θέλει να σου πει.

Δίδυμος
Θα σε συμβούλευα να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Θα δημιουργηθούν σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις, Δίδυμέ μου, με το σύντροφό σου. Καλό είναι, να δεις με ηρεμία ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει κι αν έχει σχέση με σένα.

Καρκίνος
Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις σε ό,τι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα. Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα, Καρκίνε μου. Αν νομίζεις ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, καλό θα είναι να μη δώσεις αναβολές, αλλά να κινηθείς δυναμικά.

Λέων
Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Αλλά συνήθως, χρειαζόμαστε κι έξωθεν βοήθεια για να πετύχουμε. Κι εσύ θα τη βρεις στο πρόσωπο των αγαπημένων σου. Θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια, Λέων μου, αισθηματικά προβλήματα από το παρελθόν. Μη συζητήσεις γι’ αυτά, αλλά προσπάθησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου για το μέλλον.

Παρθένος
Ακολουθείς ορθό πρόγραμμα για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου συζητήσεις, που μπορεί ν’ ακούσεις στον περίγυρό σου. Θα προκύψουν κάποιες αναποδιές σήμερα στο αισθηματικό τομέα, Παρθένε μου, αιφνιδιαστικά κι από το μηδέν. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα, για να αποφύγεις τα προβλήματα.

Ζυγός
Σε προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν, καλό είναι, πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πολύ αν είναι συμφέρουσες για σένα. Μπορείς να μιλήσεις και με δικά σου άτομα. Μην προσπαθήσεις σήμερα, Ζυγέ μου, να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλα για το μέλλον και γίνε περισσότερο ρομαντικός. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία με καλές προοπτικές.

Σκορπιός
Διαθέτεις υψηλό δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις, έρχεται εις πέρας αποτελεσματικά και με μεγάλη υπευθυνότητα από πλευράς σου. Μπορείς πάντως να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σήμερα, μη λες πράγματα που ίσως δεν πιστεύεις. Κατά το βράδυ, Σκορπιέ, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε μόνο να μην το φορτίσεις με τα άγχη σου.

Τοξότης
Πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που είναι δική σου ευθύνη. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη. Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς προέρχονται από δικά σου άτομα. Μερικά γεγονότα, Τοξότη μου, μάλλον θα είναι ανατρεπτικά για τον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει σήμερα να προσέχεις τις εξελίξεις, που φαίνεται ότι θα έρθουν.

Αιγόκερως
Ίσως μερικά πράγματα να γίνονται αργά, Αιγόκερε, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ίσως έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίτα λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, που τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει. Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε όμως να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που ίσως φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Υδροχόος
Όλα ξεκινάνε από μέσα μας. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Άλλωστε, έχεις την τύχη να βρίσκονται στο πλάι σου κάποια δικά σου άτομα, που θα σε υποστηρίξουν σε ό,τι τους ζητήσεις. Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους Υδροχόους. Καλό είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια, που μπορούν μελλοντικά να σας εκθέσουν.

Ιχθύς
Έχεις τη δύναμη να πας μπροστά και να πετύχεις τους στόχους σου, οπότε μην αφήνεσαι. Στην προσπάθειά σου αυτή, θα έχεις στο πλευρό σου αγαπημένους ανθρώπους να σε στηρίξουν. Πίστεψε σε σένα και το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει σύντομα. Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα ο αισθηματικός σου τομέας, Ιχθύ. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να ξεπεράσετε προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Πηγή