Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη δυναμισμό, πάθος αλλά και χρήμα! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου ευνοεί ουσιαστικά, κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού!

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, θα έχεις μεγάλες απαιτήσεις από εσένα τον ίδιο, σε σημείο μάλιστα που θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου! Αν έχεις σχέση, πολύ πιθανόν να εκφράσεις το παράπονό σου, ότι δεν εισπράττεις αρκετή αγάπη, ιδίως με έμπρακτο τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στο να εξυπηρετείς και να συμπαραστέκεσαι στους άλλους, ξεχνώντας ίσως εσένα! Παρ’ όλα αυτά, αυτή σου η συμπεριφορά, σε καθιστά απόλυτα ερωτεύσιμο κι οι κατακτήσεις σου θα είναι αξιόλογες!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ετοιμάσου να περάσεις υπέροχα σήμερα, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Μόνο θετικές θα είναι οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, αρκεί να μειώσεις την τάση ναρκισσισμού που έχεις και την εμμονή σου να τραβάς την προσοχή και τον θαυμασμό των άλλων, συνεχώς! Μπορείς να απολαύσεις, χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις, φλερτ, ερωτικά μηνύματα, ευχάριστα νέα κι ειδήσεις, προτάσεις κι εξομολογήσεις από τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Δίδυμος
Η εύνοια σήμερα, φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, αφορά τα άμεσα συγγενικά σου πρόσωπα αλλά κι όλους όσους αγαπάς. Έχεις μια ισχυρή τάση να ζεις στο ερωτικό παρελθόν σήμερα, όμως τα νέα είναι καλά! Καταφέρνεις κι επαναπροσεγγίζεις έναν παλιό έρωτα και σου δίνεται η μεγάλη ευκαιρία της επανασύνδεσης! Αν ωστόσο, είσαι ήδη σε σχέση, ο σύντροφος εκτιμά την καλοσύνη σου, τη φροντίδα και την ευαισθησία των σκέψεών σου και σε ερωτεύεται ξανά από την αρχή!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, κερδίζεις πόντους κι ευκαιρίες λόγω της εφευρετικότητάς σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην αρκείσαι σε επιπόλαιες ερωτικές προσεγγίσεις και γνωριμίες, απλά για λόγους καλοπέρασης! Λόγω διάθεσης για ανέμελο φλερτ κι ερωτικό επιφανειακό παιχνίδι, μπορεί να χάσεις αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καταφέρνεις και μεταδίδεις με άνεση τις ανάγκες σου στο ταίρι σου κι εκείνο κάνει τις επιθυμίες σου πραγματικότητα!

Λέων
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, απολαμβάνεις υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις πιο ισχυρό το δέσιμο με τον σύντροφο σήμερα! Θα νιώσεις ξανά σίγουρος κι ασφαλής, κάτω από την προστασία της αγάπης και της αφοσίωσής του σε ‘σένα! Επιπλέον, απολαμβάνετε μαζί αισθησιακές καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, η ιδιαίτερη γοητεία σου θα σου φέρει μία συναρπαστική γνωριμία σήμερα!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, διακρίνεσαι για τη γρήγορη σκέψη σου, την καλή σου διάθεση και το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, μηνύματα και χαρμόσυνες επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις μία εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο, βρίσκετε λύσεις και πετυχαίνετε βελτίωση στη σχέση σας! Ο αυθορμητισμός σου κι ο γοητευτικός τρόπος ομιλίας σου είναι αυτά που μπορεί να μαγέψουν το άλλο σου μισό σήμερα!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, ξεχωρίζεις για την καλοσύνη σου και την ευσπλαχνία σου. Προσοχή σήμερα στα απαγορευμένα μονοπάτια του έρωτα! Πληθωρικός κι έντονος συναισθηματισμός σε διακρίνει κι απαιτεί διέξοδο μέσα από μία αγάπη παρασκηνιακή, κρυφή κι ίσως παράνομη! Απολαμβάνεις αυτόν τον κίνδυνο του μυστικού έρωτα, όμως καλό θα είναι να φυλάγεσαι από αποκαλύψεις και κατ’επέκταση από απογοητεύσεις!

Σκορπιός
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα βγάλεις στην επιφάνεια τον πρωτότυπο κι επινοητικό σου χαρακτήρα, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Νέες γνωριμίες και φλερτ αναμένονται για ‘σένα σήμερα που είσαι ελεύθερος, ωστόσο ίσως χαρακτηριστείς άστατος στα ερωτικά σου, αφού είσαι ιδιαίτερα ανεξάρτητος κι αντισυμβατικός! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ικανότητα να βλέπεις τόσο μπροστά, που προλαβαίνεις όλα τα κακώς κείμενα, μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφό σου!

Τοξότης
Σήμερα είσαι περήφανος, σοφότερος και σίγουρος για τον εαυτό σου, αγαπητέ Τοξότη, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πάρεις σήμερα το ρόλο του αφεντικού και θα πάρεις κάποιες αποφάσεις και πρωτοβουλίες μόνος σου! Μπορεί να φανεί αυταρχική αυτή η τάση σου, ωστόσο το αποτέλεσμα θα δικαιώσει κι εσένα και το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ουσιαστικές κι αξιόλογες κατακτήσεις, λόγω της ορθής ικανότητάς σου να προβάλλεσαι κοινωνικά!

Αιγόκερως
Σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αντιλαμβάνεσαι άμεσα τις καταστάσεις! Η ανάγκη σου για επικοινωνία με τον σύντροφο είναι ιδιαίτερα μεγάλη! Προσπάθησε να τον προσεγγίσεις, λοιπόν, αφού θα καταφέρεις να καθοδηγήσεις όπως επιθυμείς τη συζήτηση και να του μεταδώσεις με ευκολία την άποψή σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις ασταμάτητο φλερτ, μηνύματα, συναντήσεις, γνωριμίες και τύχη στα νέα ερωτικά ξεκινήματα!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, σε χαρακτηρίζει ισχυρή διορατικότητα και πνευματική ευελιξία. Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για ‘σένα σήμερα, αφού αισθάνεσαι πως έτσι θα έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, κυνηγάς με κάθε τρόπο τις έντονες εμπειρίες στον έρωτα και δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε μία εφήμερη βραδιά πάθους, παρόλο που δεν το συνηθίζεις αυτό, αφού γενικά απεχθάνεσαι τα επιφανειακά!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, δίνεις τέλος στην αναβλητικότητα και την αναποφασιστικότητα της τελευταίας περιόδου, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Αν έχεις ήδη μία σχέση, θα υπάρξουν λόγια, νέα και συζητήσεις που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα! Παραδόξως, σήμερα, θα υποχωρήσεις στα δικά σου «θέλω» κι έτσι θα αποφύγεις εντάσεις ή τσακωμούς με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, αναδεικνύεις τον γοητευτικό, κοινωνικό κι ευγενικό εαυτό σου, με αποτέλεσμα να έχεις αξιόλογες κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές!

Πηγή