Ο Δίας ξεκινά σήμερα το ετήσιο ταξίδι του στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα επηρεάσει θετικά για έναν ολόκληρο χρόνο ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) μπαίνουν σε μία επεκτατική περίοδο, ακολουθούν στην εύνοια και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες)!

 

Κριός

Προσφορές σε όλα τα επίπεδα παρουσιάζονται τώρα. Δείξε μεγάλη προσοχή στις προϋποθέσεις και απέφυγε λανθασμένες επιλογές. Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου και μην λες πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν.

 

Ταύρος

Είναι πολύ πιθανόν να δεχτείς υποσχέσεις που θα οδηγήσουν σε λάθη. Αγνόησέ τις και συνέχισε το δρόμο σου. Στα αισθηματικά σου θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να χάνεσαι στο άγχος που μπορεί να έχεις.

 

Δίδυμος

Η τύχη βρίσκεται με το μέρος σου και η διάθεσή σου βελτιώνεται σταθερά. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από το ταίρι σου σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Φρόντισε να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις.

 

Καρκίνος

Η διάθεσή σου να ξεφύγεις σε οδηγεί σε διασκεδάσεις που σε απομακρύνουν από το στόχο σου. Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες.

 

Λέων

Η ανάγκη σου για πρόοδο οδηγεί σε βεβιασμένες κινήσεις. Δείξε αυτοσυγκράτηση. Σήμερα φρόντισε να προσέχεις σε αυτά που λες αλλά και πως κινείσαι απέναντι στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες χωρίς να υπάρχει λόγος.

 

Παρθένος

Απέφυγε να συμμετάσχεις σε συζητήσεις που μπορούν να σε δεσμεύσουν μακροπρόθεσμα. Τα έξοδα είναι αυξημένα και πιέζεσαι αρκετά. Θα έχεις την κατανόηση σε ότι σε απασχολεί από το ταίρι σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την σχέση σας στο μέλλον.

 

Ζυγός

Η ζωντάνια και ο δυναμισμός σου κερδίζουν συμπάθειες στον κοινωνικό σου κύκλο. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στην σχέση σου και σε βεβαιώνω ότι θα καταλήξεις σε πολύ καλά συμπεράσματα.

 

Σκορπιός

Μην απελπίζεσαι και μην εκθέτεις τα σχέδιά σου σε κανέναν πριν πάρουν τη τελική τους μορφή. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς χαλαρά στην σχέση σου χωρίς να θέλεις να αλλάξεις κάτι ώστε να αποφύγεις εντάσεις με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει λόγος.

 

Τοξότης

Επιτυχίες και απρόσμενα κέρδη δικαιώνουν τη στάση σου σε όλα τα επίπεδα. Η ευτυχία που έρχεται έχει διάρκεια. Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις να ισορροπούν.

 

Αιγόκερως

Μην παραμελείς τις υπόλοιπες ανάγκες σου αλλά δείξε προνοητικότητα και περίμενε υπομονετικά να ξεδιαλύνει το τοπίο από την ομίχλη. Ήρθε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που μπορεί να είναι προβληματικά και η πορεία της θα είναι έτσι όπως την θέλετε και οι δύο.

 

Υδροχόος

Δείξε προσοχή σε συζητήσεις και επικίνδυνα λόγια που θα ακούσεις. Στην σχέση σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις που μπορούν να λυθούν με πολύ ευκολία.

 

Ιχθύς

Οι προσωπικές σου επιδιώξεις αρχίζουν να ικανοποιούνται και το μέλλον διαγράφεται ικανοποιητικό. Στην σχέση σου θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις.

 

Πηγή