Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για κυριαρχία, εξουσία και έλεγχο. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, αισθηματικές, ίσως να υπάρξουν ανταγωνισμοί που θα πυροδοτήσουν το κλίμα με αρνητικότητα και αντίδραση. Όσοι προσπαθήσουν να επιβληθούν με τρόπο εγωκεντρικό ή αυταρχικό θα βρεθούν αντιμέτωποι με εναντιώσεις και αρνητικές αντιδράσεις.

 

Κριός

Κριέ, το κέφι σου είναι χαρακτηριστικό και φωτίζει τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Είναι ξεκάθαρο ότι κεντρίζει την προσοχή όλων με τη χαρά και την παιδικότητα που εκφράζεσαι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα καθώς η ένταση αυξάνεται και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις με φιλικά πρόσωπα.  Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να επηρεάσει τη σχέση σου, μετουσίωσε τον σε πάθος που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσει έντονο αισθησιασμό με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με νέο πρόσωπο που απογειώνει τον πόθο, απέφυγε τις εντάσεις για να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

 

Ταύρος

Ταύρε, καλείσαι να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις να αναλάβεις την επαγγελματική σου ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να εμπιστευτείς τις δυνατότητές σου και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Προσπάθησε να δώσεις χρόνο στο ταίρι σου και να μην επιτρέψεις στην ένταση από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να επηρεάσουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που έρχεται για να αλλάξει ριζικά την προσωπική συμφωνία.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, έχεις την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον κάτι που το έχεις ιδιαίτερη ανάγκη. Το μεσημέρι μπορεί να απογειώσει τη συναισθηματική φόρτιση και να οδηγήσει σε ξεσπάσματα επηρεάζοντας τις οικογενειακές σχέσεις. Η κυκλοθυμία και οι έντονες ευαισθησίες που εκδηλώνεις δεν σου επιτρέπουν να νιώθεις ασφάλεια με το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να δρομολογήσει προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέο πρόσωπο μέσα από το οικείο περιβάλλον που υπόσχεται σταθερότητα και ζεστασιά, όμως δεν είναι διατεθειμένο να τα δώσει.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ό,τι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα και το βράδυ μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σε προβληματίσουν και θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη ανασφάλεια. Προσπάθησε να ξεφύγεις από το πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να προκαλέσει ξαφνικό γεγονός που θα επηρεάσει σημαντικά τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ανατροπές μπορεί να σε φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα που σε αναστατώνουν και σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

 

Λέων

Λέοντα, μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου, αυτό όμως που κυρίως επιδιώκεις είναι να ασχοληθούν μαζί σου. Η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να αποφύγεις προστριβές που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσουν σε σφοδρές διαμάχες. Μην επικεντρώνεσαι εγωιστικά στις επιθυμίες σου και δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου να εκφράσει αυτά που νιώθει και θέλει από την σχέση σας. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, όμως ανταγωνιστικές διαθέσεις έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν δυσαρέσκεια.

 

Παρθένος

Παρθένε, έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο περιβάλλον σου. Επιδιώκεις να είσαι το κεντρικό πρόσωπο και μπορείς να εκπλήξεις ευχάριστα με τη συμπεριφορά σου και την αισιοδοξία σου τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Η χαρά και η θετική σου διάθεση εμπνέουν. Θέλεις το ταίρι σου να σε ευχαριστήσει όμως και εσύ με τη σειρά σου θα φροντίσεις να ανατρέψεις τα δεδομένα της σχέσης με ευχάριστο τρόπο γεμίζοντας τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου με αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να εκπλαγείς από πρόσωπο που θα επικοινωνήσει μαζί σου για να δείξει το θαυμασμό του και τα έντονα συναισθήματά του για σένα.

 

Ζυγός

Ζυγέ, ο έντονος συναισθηματισμός και η ανάγκη για απομόνωση κυριαρχεί και σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει στη μελαγχολία. Επικεντρώσου σε ό,τι αφορά την τέχνη και αντικείμενα που μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την κατήφεια καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα επέλθει η ψυχολογική ισορροπία. Πληγές του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να απασχολήσουν τη σχέση σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις καθώς η μέρα δεν είναι κατάλληλη. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική σύγχυση.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, οι φιλικές σχέσεις είναι αυτές που σου δίνουν χαρά όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το συγκεκριμένο περιβάλλον που θα εγείρουν καχυποψία με τη συμπεριφορά τους. Καλά θα κάνεις να μην εξιδανικεύεις τα πρόσωπα γύρω σου καθώς αυτό θα σε οδηγήσει πιθανά στο να πληγωθείς από τη συμπεριφορά τους. Το πάθος είναι έντονα στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να χάσεις το μέτρο επιδιώκοντας να ελέγξεις κάθε κίνηση του συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος σε αναστατώνει νέο πρόσωπο που έρχεται σε επαφή μαζί σου και αυτό δε σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τι πραγματικά θέλει από εσένα.

 

Τοξότης

Τοξότη, η επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα καθώς μέσα από αυτά θα μπορέσεις να αντιληφθείς ποιοι είναι οι στόχοι που πραγματικά θέλεις να επιτυχείς στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Η συμπόρευση με το ταίρι σου σε κοινά σχέδια που έχετε δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συντεταγμένη δράση. Η καλή συνεργασία μεταξύ σας λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό φιλικό πρόσωπο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσένα, η ωριμότητα και η σταθερότητα που αποπνέει σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά του.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, επιδιώκεις να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλειστείς στον εαυτό σου. Το απόγευμα σε οδηγεί σε σπασμωδικές συμπεριφορές και απότομες εκφράσεις που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου. Ο έντονος συναισθηματισμός και ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπουν να είσαι αντικειμενικός με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να δημιουργήσει έντονη αναστάτωση, οι συγκρούσεις σε φραστικό επίπεδο θα είναι έντονες.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τους στόχους σου καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Αργότερα το απόγευμα επιδιώκεις να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό και σε ταλαιπωρούν. Στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα καθώς θέλεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται για να τονίσουν την ανάγκη να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, νιώθεις τον εκνευρισμό να αυξάνεται καθώς οι ανασφάλειες και τα απωθημένα που κρύβεις μέσα σου έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να πιστέψεις την πραγματική σου αξία ξεπερνώντας τις όποιες αμφιβολίες. Μπορείς να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας και λεπτομέρειες οι σχέσεις που δημιουργούν ένταση αφήνοντας πίσω ότι σε ενοχλεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα ενισχύσει το πάθος και τον αισθησιασμό της ζωής σου αλλάζοντας τα δεδομένα της ρουτίνας και της καθημερινότητας.

 

Πηγή: ezwdia