Είσαι διακοπές με το ταίρι σου, ή και στο σπίτι και ακούς την πόρτα του μπάνιου να κλείνει και το νερό να τρέχει. Ξέρω τί σκέφτεσαι. Το νερό να τρέχει, υδρατμούς παντού, βρεγμένα μαλλιά, τη μυρωδιά του αφρόλουτρου σε κλειστό χώρο και μια ντουζιέρα με ημιδιάφανα τζάμια για να τον/την κολλήσεις πάνω τους. Θεωρητικά φαντάζει πολύ hot, αλλά πάμε να δούμε και λίγα tips για το πώς θα γίνει και στην πράξη;

1)Άφησε το νερό να τρέχει από το βρυσάκι και μη βάλεις το τηλέφωνο του ντους να τρέχει από ψηλά. Φαντάζει καλύτερο το νερό από ψηλά αλλά θα σε εμποδίζει να δώσεις άνετα φιλιά ενώ το νερό από το βρυσάκι θα διατηρεί τη θερμοκρασία στα ύψη χωρίς να εμποδίσει τίποτα.

2)Άσε τα σφουγγάρια στην άκρη και «δούλεψε» το αφρόλουτρο εσύ στο σώμα του συντρόφου σου.

3)Δεν είναι η ώρα για ζογκλερικά. Ακόμη και αν η ντουζιέρα είναι στενή, η καλύτερη επιλογή είναι να εκμεταλλευτείς το οποιοδήποτε τοιχάκι ή τζάμι έχει η ντουζιέρα για αντίσταση και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

4)Θυμάσαι που σου είπα πριν να αφήσεις το τηλέφωνο του ντουζ στην ησυχία του; Αν είναι να μην το κάνεις, χρησιμοποίησέ το για να ερεθiσεις το ταίρι σου εναλλάσσοντας την ταχύτητα ροής του νερού στα κατάλληλα σημεία.

5)Πάρτε τον χρόνο σας στο να «καθαρίσετε» ο ένας τον άλλον με σαμπουάν και αφρόλουτρα από πάνω μέχρι κάτω χωρίς βιασύνη. Το s3xual tension που θα έχει χτιστεί θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.

6)Ήρθε η ώρα να δώσεις βάση στα προκαταρκτικά όσο ποτέ. Αφού ο χώρος του ντουζ είναι συνήθως περιορισμένος, για να αποφύγεις την ύπαρξη άβολων στιγμών λόγω στενότητας, επένδυσε στα πρ0καταρκτικά και απογείωσέ το στο 90′.

7)Αν θες να πειραματιστείς λιγάκι παραπάνω, μπείτε με τα ρούχα, βραχείτε, και βγάλτε τα σιγά -σιγά, αφού έχετε προλάβει να πάρετε τη «δόση» σας από την εικόνα των βρεγμένων ρούχων κολλημένα πάνω στο σώμα σε στενό και κλειστό χώρο. Μέχρι να φτάσετε στα εσώρουχα ο υδράργυρος θα έχει ανέβει στα ύψη.

8) Συμπερίλαβε ερωτικά παιχνίδια στο ντουζ. Αν είσαι σε φάση να κάνεις την όλη κατάσταση πιο spicy, γιατί να μην εκμεταλλευτείς τα πλακάκια του ντουζ για να «φιλοξενήσουν» και κάποιο ερwτικό βοήθημα με το οποίο θα παίξει ο/η σύντροφός σου μέχρι να βασaνιστείς τόσο όσο πρέπει;

Το σ3ξ στο ντουζ είναι μια φαντασίωση που έχει περάσει ή περνάει από το μυαλό -σχεδόν- όλων μας. Ειδικά όταν μένεις με το ταίρι σου είναι ένας πολύ ωραίος και αποτελεσματικός τρόπος να βγείτε από τη ρουτίνα του δωματίου και να περάσετε καλά. Ακόμη όμως και αν δε μένεις με το ταίρι σου και απλά επιθυμείς αυτή η «υγρή» εμπειρία να γίνει κομμάτι των αναμνήσεών σου, ελπίζω αυτά τα tips να σου φανούν χρήσιμα.

Enjoy!

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Νάκου
Επιμέλεια κειμένου: Αγγελική Θεοχαρίδη