Η Αφροδίτη και ο Ερμής κάνουν την είσοδό τους στον Καρκίνο, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, ευαισθησία, ανάγκη για εμπιστοσύνη, συντροφικότητα και αμοιβαιότητα. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις οικογενειακές υποθέσεις, στο σπίτι, στις προσωπικές σχέσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, θα υπάρχει η δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις, ωστόσο προσοχή στις πιέσεις, ίσως να βγει στην επιφάνεια η απαισιοδοξία.

 

Κριός

Κριέ, μέχρι το μεσημέρι μπορείς να τακτοποιήσεις καθημερινές υποθέσεις και εργασιακά θέματα, ώστε να απαλλαγείς από το άγχος. Το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και ταίρι, καθώς δε θέλεις να σε κατακλύσουν οι ανασφάλειες. Το βράδυ μπορείς να περάσεις χαρούμενες και έντονα συντροφικές στιγμές με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είστε κοντά ο ένας στον άλλον. Αν είσαι Αδέσμευτος/η πολλά πρόσωπα μπορούν να ενδιαφερθούν καθώς η έντονη κοινωνικότητα και το ταπεραμέντο σου κεντρίζει την προσοχή των γύρω σου.

 

Ταύρος

Ταύρε, μπορείς να απολαύσεις στιγμές χαράς και ευδαιμονίας με πρόσωπα που αγαπάς. Η μέρα αυξάνει κατακόρυφα τις καθημερινές υποχρεώσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν θέματα στον εργασιακό χώρο που πρέπει να λύσεις. Η γκρίνια και η κούραση της καθημερινής προσπάθειες μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου, απέφυγε δυσάρεστες συζητήσεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δείξε ενδιαφέρον σε πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που μπορεί να σε πολιορκεί.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, το πρωί δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω ανασφάλειας. Μετά το μεσημέρι στρέφεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα πόσο δημιουργούν εκνευρισμό. Είναι προτιμότερο να περιορίσεις την γκρίνια και πιθανή ένταση που σου δημιουργούν οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις καθώς δεν πρέπει να επηρεάσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφήσεις την κούραση στο περιθώριο και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος. Το απόγευμα σε βοηθάει να βρεις πρωτότυπες ιδέες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεργασίες σου από δω και στο εξής. Μία ξαφνική έξοδος μπορεί να είναι ευεργετική για τη σχέση σου καθώς θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου να αποφορτιστείτε από την έντονη μέρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες που έρχονται ξαφνικά για να δημιουργήσουν έντονα πάθη και καρδιοχτύπια στη ζωή σου.

 

Λέων

Λέοντα, η πιθανή νευρικότητα φαίνεται να μη σε επηρεάζει πια καθώς δείχνεις να ξεπερνάς την απαισιοδοξία και να βλέπεις τη θετική πλευρά τα πράγματα. Η κοινωνική σου εξέλιξη είναι κάτι που σε απασχολεί ιδιαίτερα και είναι βέβαιο ότι θα βρεις διαισθητικά πώς πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Το να εκφράσεις σημαντικά συναισθήματα και βαθύτερες σκέψεις στο ταίρι σου θα βοηθήσει στο να παρθούν αποφάσεις για τη μετεξέλιξη της σχέσης σας που θα είναι σημαντικές για εσένα. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι στο να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που λειτουργεί αναγεννησιακά στη ζωή σου και απογειώνει το πάθος.

 

Παρθένος

Παρθένε, η σημερινή μέρα σε καλεί να αναλογιστείς τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πατάς σταθερά στα πόδια σου και να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Οι ανατροπές στον καθημερινό προγραμματισμό είναι αναμενόμενες και μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στην ψυχολογία σου. Το πείσμα δε θα βοηθήσει να διατηρήσεις ισορροπίες στη σχέση σου, καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να σκεφτείς διαλεκτικά για να βοηθήσεις στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Ο αδέσμευτος οι φοβίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που έρχονται στην επιφάνεια δε βοηθούν να αφεθείς σε νέα γνωριμία.

 

Ζυγός

Ζυγέ, στρέφεις όλη σου την προσοχή στην προσωπική σου ζωή και στο πώς να διασκεδάσεις με τις παρέες που έχεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τόσο το ταίρι σου όσο και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Φρόντισε να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και μείνε μακριά από υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις με τη γοητεία και τη λάμψη σου και δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος από νέα πρόσωπα που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για απομόνωση λόγω των ζητημάτων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και βαραίνουν την ψυχολογία σου. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα λόγω συναισθηματικής υπερχείλισης που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Αφουγκράσου τη διαίσθηση σου και μην επιτρέψεις σε φαντάσματα του παρελθόντος να κυριαρχήσουν στη σχέση δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν αναδεικνύοντας και πάλι φόβους και πληγές που έχουν αφήσει το στίγμα τους και δε σου επιτρέπουν να προχωρήσεις χωρίς βαρίδια στο μέλλον.

 

Τοξότης

Τοξότη, σήμερα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε αγχώνω. Το απόγευμα δημιουργεί σημαντική ένταση και διαφωνίες στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ο εγωισμός και η απολυτότητα δεν θα βοηθήσουν την προσωπική σου ζωή, αντίθετα θα δημιουργήσουν κόντρες με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου, όμως φαίνεται αδιάλλακτος και αυτό δεν επιτρέπει να υπάρξει ομαλή εξέλιξη.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, σήμερα νιώθεις την ανάγκη να στραφείς στο ευρύτερο περιβάλλον σου και να περάσεις υπέροχα με τις παρέες σου. Το απόγευμα με ευκολία μπορεί να μεταφέρει την ένταση από την καριέρα στη σχέση σου. Προσπάθησε να αφήσεις εκτός της σχέσης σου πιθανά επαγγελματικά προβλήματα, καθώς δε θα είναι δύσκολο να υπάρξει ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα, προσοχή καθώς δε σου είναι εύκολο να αντιληφθείς αν πραγματικά μπορούν να σε ικανοποιήσουν.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να σκεφτείς ζητήματα του παρελθόντος μακριά από όλους και όλα. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε αποκαλύψεις μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα εντείνουν τον συναισθηματισμό σου. Προσπάθησε να πρωτοτυπήσεις αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου με ένα ονειρικό σκηνικό που θα απογειώσει την σχέση σας συναισθηματικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικές επιστροφές προσώπων μπορεί να υπάρξουν που θα σε οδηγήσουν να αναθεωρήσεις σημαντικά πράγματα στην ιδιοσυγκρασία σου.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις με αποφασιστικό τρόπο σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Το απόγευμα επιδιώκεις να απομονωθείς και να παρακολουθήσεις χωρίς να εκφράζεσαι τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Μπορείς να νιώσεις μοναδικά συναισθήματα για το ταίρι σου, είναι σημαντικό όμως να αφήσεις τις όποιες αμφιβολίες στην άκρη που μπορεί να προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση. Αν είσαι Αδέσμευτος/η έντονη αναστάτωση μπορεί να προκύψει από νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου για να σε οδηγήσει να νιώσεις υπέροχα συναισθήματα.

 

Πηγή: e-zwdia