Ο Ήλιος κάνει την εμφάνιση του στους Διδύμους και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 20 Ιουνίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι περιέργεια, ζωτικότητα, ανάγκη για δράση, για κοινωνικοποίηση και για δικτύωση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό μεθοδικότητα και όχι ανυπομονησία.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης και της οριστικοποίησης, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να πάρουν οριστικές αποφάσεις και να δώσουν τελικές απαντήσεις. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα έχουν άνεση. Προτίμηση θα εκδηλωθεί προς τις χαλαρές επαφές και όχι προς τις δεσμευτικές, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι πιέσεις.

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης. Οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες, συγκαταβατικές, φεύγει η άρνηση ο εγωισμός και η αδιαλλαξία. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, ανοίγματα θα υπάρξουν για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

Ο ενθουσιασμός θα δώσει την ώθηση να γίνουν άμεσες προσεγγίσεις, σε θέματα αισθηματικής φύσης δε θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες και οι ανανεωτικές συναναστροφές. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, οι εξομολογήσεις θα διαλύσουν την αμφιβολία, θα ακουστούν υποσχέσεις που θα διώξουν την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα.

 

Κριός

Κριέ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι και να επικοινωνήσεις μαζί του απόλυτα τα συναισθήματά σου. Η μέρα είναι ιδανική για να χαρείς στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου καθώς η επικοινωνία απογειώνει τα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα κορυφώσει το καρδιοχτύπι και θα δώσει το έναυσμα για νέα πράγματα στην προσωπική σου ζωή.

 

Ταύρος

Ταύρε, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος που θα σε γεμίσουν χαρά. Η εξωστρέφεια είναι χαρακτηριστικό σου και τραβάει την προσοχή των προσώπων που σε περιβάλλουν. Είναι δεδομένου ότι θέλεις να νιώσεις μοναδικές στιγμές συντροφικότητας και ζεστασιάς με το ταίρι σου, σήμερα μπορείς να το επιτυχείς και να απολαύσεις τον χρόνο που έχεις μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα απογειώσει την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για έντονο πάθος στη ζωή σου.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, η μέρα είναι πιθανό να ανατρέψει τα δεδομένα στις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρό δημιουργώντας ένταση και συγκρούσεις. Το απόγευμα σε οδηγεί στην εσωστρέφεια και την καχυποψία που επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Είναι απαραίτητο να μην απογοητευτείς από συμπεριφορές που θεωρείς ότι σε πληγώνουν καθώς θα ανακαλύψεις ότι η ψυχολογία σου είναι αυτή που σε επηρεάζει και όχι το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς η κατήφεια και η εσωστρέφεια κυριαρχούν.

 

Καρκίνος 

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικά έξοδα που καλείσαι να διαχειριστείς να ψυχραιμία. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σε ωθήσει στην απογοήτευση για ζητήματα που προκύπτουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες στη σχέση σου να μην πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου που θα πληγώσουν προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανόν είναι να υπάρχει ένα πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να βάλει γερά θεμέλια στα αισθηματικά σου.

 

Λέων 

Λέοντα, η μέρα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε επαναστατικές αντιδράσεις και συμπεριφορές που θα αιφνιδιάσουν το περιβάλλον σου. Το απόγευμα ενισχύει το άγχος που μπορεί να εκδηλώνεται λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχεις. Προσπάθησε να μην εγκλωβίζεσαι επαγγελματικά ζητήματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου και δε σου επιτρέπουν να χαρείς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον καθώς είσαι αφοσιωμένος σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχει αναλάβει.

 

Παρθένος

Παρθένε, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να βρεις λύσεις. Το βράδυ σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να επιβαρύνουν την οικογένεια δίνοντας ιδανικές λύσεις. Δημιούργησε το κατάλληλο πλαίσιο που μπορείς να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας μακριά άγχη και ανασφάλειες που μπορεί να ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που να απογειώσει το πάθος, η οικειότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες για πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να ισορροπήσεις και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Η ημέρα είναι ιδανική για δράσεις με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πιθανές αντιπαραθέσεις που προβληματίζουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή και θα απογειώσουν το πάθος.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον λόγω άγχους και αυξημένων υποχρεώσεων. Το ενισχύει εμμονές και ανασφάλειες εντείνοντας τη νευρικότητα ακόμα περισσότερο. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνεις αποφεύγοντας να ξεσπάσεις τα νεύρα σου σε αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς στην κοινωνικότητα και σε νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να νιώθεις κουρασμένος και νευρικός από τις πολλές υποχρεώσεις.

 

Τοξότης

Τοξότη, το παρελθόν μπορεί να σε βαραίνει όμως σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις ότι σε έχει πληγώσει και να προχωρήσεις παρακάτω με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Δεν χάνεις την ευαισθησία σου και αυτό είναι κάτι που εκτιμά ιδιαίτερα το περιβάλλον σου και πρόσωπα που κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Η τρυφερότητα που διέπει τη σχέση σου απογειώνει την ψυχολογία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με τον άνθρωπό σου. Ο αδέσμευτος πιθανά να ασχοληθείς με πρόσωπο από το παρελθόν που σε γεμίζει χαρά και ανακινεί μοναδικά συναισθήματα που καλείσαι να διαχειριστείς.

 

Αιγόκερως 

Αιγόκερε, είναι βέβαιο ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει και να χάσεις το κέφι σου καθώς βλέπεις τη ζωή από τη θετική της σκοπιά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου το αφαιρέσει. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που διασκεδάζεις ερχόμενος σε επαφή μαζί τους. Το κέφι και η αισιοδοξία κατακλύζουν την προσωπική σου ζωή και δίνουν ώθηση στη σχέση σου, φέρνοντας σε πιο κοντά από ποτέ με τον/η σύντροφο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος η αυτοπεποίθησή που νιώθεις πρωταγωνιστεί και κεντρίζεις το ενδιαφέρον πολλών με την προσωπικότητά σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα εντείνει τον εσώτερο εκνευρισμό και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και οικογένεια. Παράλληλα όμως το απόγευμα λειτουργεί βοηθητικά για να ξεπεράσεις ανασφάλειες και απωθημένα και να αφήσεις πίσω σου ότι σε εκνευρίζει. Είναι σημαντικό να δείξεις στον άνθρωπό σου ποια σημεία τη σχέση σας δεν σου ταιριάζουν, απέφυγε όμως να το κάνεις με τη νευρικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς ζητήματα του παρελθόντος μπορεί ακόμα να σε επηρεάζουν, προσπάθησε να βρεις τη δύναμη να τα ξεπεράσεις.

 

Ιχθείς

Ιχθύες, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να διεκδικήσεις με δυναμισμό αυτό που θεωρείς ότι αξίζεις από τους γύρω σου, όμως ο τρόπος που θα το κάνεις είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά. Απέφυγε να είσαι εριστικός και υποκειμενικός καθώς αυτό είναι που θα ενοχλήσει σφόδρα. Η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι αυτοί που θα κυριαρχήσει και θα σου δώσει την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και από ζητάς από την σχέση σας. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι μπορείς να γίνεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς κεντρίζεις την προσοχή προσώπων με την ευφάνταστη στάση σου.

 

Πηγή: Ezwdia