Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αυτοσυγκράτηση, αντικειμενικός τρόπος σκέψης, χαλιναγωγημένη αντίδραση. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς, θα υπάρξει δυνατότητα για θετικό αποτέλεσμα. Φεύγει η αδιαλλαξία, ο τρόπος σκέψης θα βοηθήσει να δοθούν λύσεις, στις επαγγελματικές σχέσεις το κλίμα θα είναι συνεργάσιμο.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, να συζητήσουν ανοιχτά και να τακτοποιήσουν υποθέσεις που δημιουργούν ανασφάλεια ή αμφιβολία. Ευνοούνται οι μακροχρόνιοι δεσμοί, ίσως να υπάρξουν αποφάσεις δέσμευσης ή αποκατάστασης. Στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σταθερά με σοβαρές βλέψεις.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να υπάρξουν κυκλοθυμίες, σκαμπανεβάσματα και ψυχολογικές εναλλαγές. Απαραίτητη θα είναι η συναισθηματική και εσωτερική ισορροπία, οι αντιδραστικοί και παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να ελέγξουν τις έμφυτες τους τάσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, φέρνει ευχάριστα ανοίγματα, βελτιώνονται οι σχέσεις, θα υπάρξουν τυχερά συμβάντα που θα ανανεώσουν τις επαφές και τα συναισθήματα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, δεν θα λείψουν οι ευχάριστες συναναστροφές.

 

Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, αυξάνεται η διαίσθηση, η διορατικότητά σου, η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου κι η ανάγκη σου για ουσιαστική ηρεμία! Αν είσαι δεσμευμένος, συνέχισε την υποχωρητική σου συμπεριφορά και δε θα χάσεις! Παράμεινε υπομονετικός απέναντι στον σύντροφό σου, χωρίς να αγχώνεσαι αν εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου και αν χάσεις το πάνω χέρι! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεται από μεγάλα λόγια κι υποσχέσεις που σου χαϊδεύουν τα αφτιά και σε βολεύουν, γιατί σε ωθούν να κάνεις όνειρα και σχέδια χωρίς ουσιαστικές βάσεις!

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα αρκετοί είναι οι φίλοι που θα θελήσουν τη συντροφιά σου αλλά κι άλλοι πολλοί που θα σε βοηθήσουν έμπρακτα, όσον αφορά τους στόχους και τα σχέδιά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις κι ανανεώνεις τη σχέση σου και περνάς πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου! Το μόνο που οφείλεις ίσως να προσέξεις, είναι η τάση σου για νεύρα και ξεσπάσματα ! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα χωρίς να το περιμένεις, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ένα νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου και μπορεί να σου την αλλάξει όλη!

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα έχεις, κάθε λεπτό της ημέρας, το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των γύρω σου στραμμένο πάνω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις τώρα την ευκαιρία και τη δυνατότητα να δείξεις με πράξεις την ουσιαστική αγάπη σου και την εντιμότητά σου στον σύντροφό σου, ώστε να νιώσει σίγουρος και καθησυχασμένος με τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανό ένα φλερτ στον χώρο της εργασίας σου να εξελιχθεί σε μία όμορφη, σοβαρή και σταθερή σχέση!

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ξεχωρίζεις τη σημερινή ημέρα για το κέφι σου και την οξυδέρκειά σου αλλά και για την ετοιμότητά σου να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας όλες τις χαρές της ζωής! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, φλερτ, συναισθηματικές επαφές, ερωτική περιπέτεια και χαρούμενα μηνύματα ή τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική στιγμή να κάνεις τη σημαντική συζήτηση που εδώ και καιρό ήθελες να πραγματοποιήσεις με τον σύντροφό σου ή να οργανώσετε μαζί μία απόδραση, που ανανεώσει πλήρως τη σχέση σας!

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, φρόντισε να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου σήμερα, όπως και τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου! Αν είσαι δεσμευμένος πες «ναι» σε παθιασμένες σ3ξουαλικές στιγμές με τον σύντροφο, αλλά «όχι» σε καβγάδες και κόντρες, για λόγους ζήλιας και κτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την ισχυρή σου γοητεία και το μυστήριο που αποπνέεις και προσπάθησε να σαγηνεύσεις το άτομο του πόθου σου! Έρχονται αξιόλογες κι ιδιαίτερα γοητευτικές κατακτήσεις!

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να παραδεχθείς κάποια λάθη σου, να πλησιάσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί και να εξομαλύνεις σχέσεις κλονισμένες! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά αλλά κι ερωτικά με τον σύντροφό σου κι απολαμβάνετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν κι υπόσχονται ένα όμορφο μέλλον! Ναι, η αρχή μίας αξιόλογης και σταθερής σχέσεις μπορεί να είναι η σημερινή ημέρα!

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, ιδίως για τη βοήθεια που προσφέρεις στους γύρω σου, ανιδιοτελώς! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας πιθανόν να γεννηθεί ή να εξελιχθεί μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και θα σου αλλάξει όλη την καθημερινότητα! Προσοχή μόνο μην εκτεθείς σε συνεργάτες και συναδέλφους! Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να παραπονιέσαι και να γκρινιάζεις χωρίς λόγο, γιατί πολύ πιθανόν να προκληθούν εντάσεις ή παρεξηγήσεις μεταξύ σας!

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους, χωρίς καν να προσπαθήσεις ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο χαρακτηρίζεται από πάθος, συναίσθημα, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και καθαρότητα! Οι ευκαιρίες για αλλαγή και βελτίωση της σχέσης σας, είναι πολλές κι εσύ απλά πρέπει τις αρπάξεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την απόλυτη ερωτική τύχη κι εύνοια σήμερα! Μπορείς να αναμένεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές κι απόλυτη επιτυχία στις ερwτικές επαφές σου!

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, θα παρατηρήσεις πως είσαι σήμερα πιο συναισθηματικός κι ευαίσθητος, απ’ ό,τι συνήθως! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι τόσο πολύ από τις γνώμες των άλλων και μην αφήνεις τις απόψεις των γύρω σου να σε παρασύρουν σε κινήσεις που δε θες! Βασίσου στη διαίσθησή σου κι όχι στις υποδείξεις των τρίτων, πριν κάνεις κάποιο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» σε εντάσεις και γκρίνια και πες «ναι» σε μία ήρεμη κι εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφό σου, για να βρείτε λύσεις!

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή είναι σίγουρα μία αισιόδοξη, κεφάτη κι ευχάριστη ημέρα για ‘σένα! Αν είσαι ελεύθερος, μετά από έντονη κοινωνική δραστηριότητα και φιλικές συναναστροφές, θα σου δοθούν ποικίλες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ερwτικές επικοινωνίες και, φυσικά, μπόλικο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς και ταυτίζεσαι με αυτά που σκέφτεται και αισθάνεται ο σύντροφός σου, γεγονός που σας βοηθά ως ζευγάρι στην αλληλοκατανόηση, αλλά και στο να βρείτε τελειωτικές λύσεις!

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα ετοιμάσου να δεχτείς το ουσιαστικό ενδιαφέρον των γύρων σου κι ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησής σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μπόλικα μηνύματα από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που ενδιαφέρεται για ‘σένα, καιρό τώρα! Μέχρι τώρα ήταν μάλλον επιφυλακτικός για ανοιχτή εξομολόγηση των αισθημάτων του και τώρα το πήρε απόφαση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς εντάσεις λόγω ανούσιας ζήλιας και κτητικότητας, αφού σήμερα έχετε την ευκαιρία ως ζευγάρι να απολαύσετε καυτές αισθησιaκές στιγμές!

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα έχεις σαφώς μία ενεργητική, ενθουσιώδη κι αποφασιστική ανταπόκριση σε οτιδήποτε, κυρίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις το πάθος και τον ερwτισμό με τον σύντροφό σου! Προσοχή, όμως! Πες «όχι» στην τάση σου για παρορμητικότητα, εγωισμούς και νεύρα! Αν είσαι ελεύθερος, κάνε χωρίς κανένα δισταγμό το πρώτο βήμα και πάρε πρωτοβουλία, ώστε να πλησιάσεις με αυτοπεποίθηση κι αποτελεσματικά το άτομο που σε ενδιαφέρει! Οι πιθανότητες είναι πολλές να έχεις ανταπόκριση πλέον!

Πηγή: ezwdia