Ιδέες από ερωτικές σκηνές από σειρές και ταινίες που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Το σ3ξ αποτελεί μία πρόκληση για τους περισσότερους και πόσο μάλλον για εκείνους που θέλουν το κάτι παραπάνω. Ναι, είναι από μόνο του ωραίο αλλά χρειάζεται πότε πότε να ανεβάσεις τη λίμπιντο στα ύψη, να χάσεις και λίγο το μυαλό σου βρε παιδί μου. Ωραίες οι κλασικές και συνηθισμένες στάσεις, ωραία τα προκατaρκτικά, αλλά ο παρτενέρ μπορεί να ζητάει περισσότερα και πολύ καλά κάνει.

Αν βλέπεις μια καλή ερwτική σκηνή και λες «ώπα; Not bad» και την καταγράφεις στο μυαλουδάκι σου για να τη μεταφέρεις στον σύντροφο σου ώστε να τη δοκιμάσετε ή αν εκεί που κάνεις ζάπινγκ στην τηλεόραση  σκάει η ΤΟΠ ερwτική σκηνή όπου η κοπέλα φωνάζει σαν να μην υπάρχει αύριο, ο άλλος δίνει πόνο και εσύ μένεις να παρακολουθείς με το κεφάλι στο πλάι μέσα στην αποχαύνωση, τότε είσαι στο σωστό άρθρο  γιατί παρακάτω ακολουθούν ιδέες από ερwτικές σκηνές και ταινίες που αξίζει να δοκιμάσεις.

 

Fifty Shades of Grey: S3x toys, παγάκια στο στήθ0ς και δε συμμαζεύεται

Δε γίνεται να μην αναφερθούμε στην ταινία αυτή όπου ο Κρίστιαν Γκρέι κάνει τα μαγικά του εισάγοντας την Αναστάζια Στιλ στον κόσμο της απόλυτης ηδoνής. Η ταινία αυτή μας έδωσε τις εξής ιδέες:

Παγάκια σε διάφορα μέρη του σώματος: Η σκηνή όπου ο Κρίστιαν Γκρέι παίζει με έναν κύβο πάγου στο γυμvό σώμα της Αναστάζια σε κάνει να νιώθεις την ανατριχίλα που αισθάνεται η ίδια. Την επόμενη φορά που θα είσαι με το αίσθημα στο σπίτι δοκίμασε να βάλεις ένα πάγο στο στόμα σου και να παίξεις με αυτό στο σώμα του/της συντρόφου σου. Το μούδιασμα που θα προκαλέσεις είναι μονόδρομος.

Δέσιμο: Σχοινιά, γραβάτες, χειροπέδες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να δέσει χέρια-πόδια είναι ευπρόσδεκτο, αρκεί να βάλεις λίγη από τη φαντασία σου. Και φυσικά μη μείνετε στο να δέσετε μόνο χέρια-πόδια. Δέστε και τα μάτια. Ναι ωραία η οπτική επαφή αλλά χρειάζεται πότε πότε και μια αίσθηση περιπλάνησης.

Κ0λπικές μπάλες και φτερά: Δε γίνεται η διέγερση να μη φτάσει στα ύψη, τόσο με τις κ0λπικές μπάλες, που δε χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες, όσο και με τη χρήση κάποιου άλλου ερεθιστικ0ύ αντικειμένου, όπως ένα φτερό. Σε μια σκηνή, βλέπουμε τον Γκρέι να χρησιμοποιεί ένα λεπτό φτερό και να καλύπτει κάθε εκατοστό του σώματος της Αναστάζια κάνοντας κυκλικές κινήσεις μέχρι να την κάνει να τσούξει από έξαψη και ανυπομονησία. Try it.

 

Eyes wide shut: Κοίταγμα στον καθρέφτη

Στην ταινία “Eyes wide shut” βλέπουμε τη Nicole Kidman σε μία ερwτική σκηνή, με τον άντρα της να τη φιλά και εκείνη να παρακολουθεί τον εαυτό της στον καθρέφτη και να το απολαμβάνει. Είναι μια στιγμή ξεκάθαρης αυτοαναγνώρισης, όπου ανακαλύπτει ποια πραγματικά είναι. Εσύ δε χρειάζεται να το πας τόσο βαθιά το θέμα απλώς φρόντισε την επόμενη φορά που θα υπάρχει κάποιος καθρέφτης τριγύρω σου και ανάψουν τα αίματα με το ταίρι σου, να ρίξεις καμιά κλεφτή ματιά. Ηδον0βλεπτικό έτσι και αλλιώς στο κρεβάτι της συναινέσεως δεν παίζουν ταμπού.

 

S3x Education: Ταυτόχρονος πειραματισμός

Στη σειρά Sex Education, οι Ola και Lily απολαμβάνουν κάποιο παιχνίδι ρόλων όταν ξαφνικά η πρώτη ουρλιάζει από τον πόνο. Η Ola τη ρωτάει αν έκανε κάτι λάθος και αφού η Lily της εξηγεί ότι έχει ένα κ0λπικό πρόβλημα, της προτείνει να αυνανιστ0ύν μαζί, η μία δίπλα στην άλλη.  Έτσι και έγινε, με αποτέλεσμα το μεταξύ τους να είναι μετά ακόμη πιο φλογερό και έντονο. Το μάθημα από το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι ότι στον καθένα αρέσει διαφορετικά πράγματα και το να αγγίζεις τον εαυτό σου με την παρουσία του άλλου είναι απόλυτα αποδεκτό και επιθυμητό. Μπορεί στην αρχή η ιδέα του να πειραματίζεται ο καθένας ξεχωριστά να φαντάζει ξένη αλλά είναι μέχρι να γίνει η αρχή. Και τελικά μπορεί να  καταλήξετε να το απολαμβάνετε όσο τίποτα και να το επιλέγετε κάθε φορά.

 

Outlander, Atonement και Queen & slim: Τα «απαγορευμένα» μέρη είναι hot

Tόσο στη σειρά Outlander, όσο και στις ταινίες Atonement και Queen and Slim βλέπουμε τα ζευγάρια να κάνουν σ3ξ σε απαγορευμένα μέρη.

Στην εξοχή: Στην πρώτη σεζόν του “Outlander”, το ζεύγος Τζάμι και Κλερ ζουν τον έρωτα τους, κάνοντας σ3ξ στο γρασίδι χωρίς να βγάλουν τελείως τα ρούχα τους. Και εμείς θα πούμε «γιατί όχι;».

Στην βιβλιοθήκη: Στην ταινία “Atonement”, οι πρωταγωνιστές Σεσίλια και Ρόμπι παραδέχονται την αγάπη τους ο ένας στον άλλον και κάνουν έρωτα στη βιβλιοθήκη. Ναι αρκετά παράτολμο αλλά αν παρακολουθήσεις τη σκηνή, θα ζηλέψεις και θα θες να δοκιμάσεις και εσύ.

Στο αυτοκίνητο: Δε γινόταν να μην αναφερθεί το σ3ξ στο αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί από πολλούς αρκετά basic αλλά είναι must. Τόσο στην ταινία “Queen & Slim” όσο και σε άλλες πολλές, το ζευγάρι κάνει σ3ξ στο αυτοκίνητο και η  χημεία μεταξύ τους είναι ολοφάνερη. Για όσους είναι προκατειλημμένοι με το σ3ξ στο αμάξι ας του δώσουνε μια ευκαιρία ακόμη. Οι υδρατμοί, οι παλάμες στο τζάμι και ίσως και η θέα, σου δίνουν μια αίσθηση ότι παίζεις σε ταινία.

Αυτές λοιπόν ήταν οι ιδέες! Το θέμα είναι να είσαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις και φαντaσιώσεις και να μην αισθάνεσαι ντροπές και ενδοιασμούς.  Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό το κομμάτι, ούτε σωστό και λάθος αλλά «μου αρέσει» και «δε μου αρέσει». Φρόντισε να επικοινωνείς τα «θέλω» σου με τον άλλον άνθρωπο, να ακούς και εσύ τα δικά του και να δοκιμάζετε νέα πράγματα.  Η χημεία στο σ3ξ είναι σημαντική και η ρουτίνα επικίνδυνη.

Συντάκτης: Σοφία Φουντή
Επιμέλεια κειμένου: Αγγελική Θεοχαρίδη