Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, φέρνει ανοίγματα για συναντήσεις, συναναστροφές, καινούργιες γνωριμίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για κοινωνική δικτύωση. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να μιλήσουν ανοιχτά, να συνεννοηθούν, να βρουν λύσεις και να ξεκαθαρίσουν ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για σύσφιξη σχέσεων, άνοιγμα θα υπάρξει για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν την προσωπική τους ζωή, να βγουν από τη στασιμότητα, ενδιαφέρουσες θα είναι οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Οι προσεγγίσεις θα έχουν άνεση και αυθορμητισμό, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για έναρξη νέας σχέσης.

 

Κριός

Κριέ, η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Εκμεταλλεύσου την συγκυρία για να περάσεις όμορφα και να αναπτύξεις πνευματικούς και μία ορίζοντες. Ο έντονος συναισθηματισμός κυριαρχεί στην σχέση σου και σου δίνεται η ευκαιρία να απογειώσεις τις στιγμές με το ταίρι σου το πάθος και η φαντασία κυριαρχούν και σε ωθούν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπό σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για να γνωρίσεις το ιδανικό πρόσωπο που θα σε κάνει χαρούμενο και θα δώσει φτερά στην ζωή σου.

 

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει κυκλοθυμία ή νευρικότητα κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθάνε και περάσεις την οποία ένταση και να δεις με θετική μάτια πιθανές διαφωνίες που σε έχουν αναστατώσει. Μην επιτρέψεις σε ότι σε ανησυχεί να επηρεάσει τη σχέση σου, φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και δείξε κατανόηση στο ταίρι σου, αυτό θα είναι αρκετό για να μην υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα, μην αφήσεις την εσωτερική αναστάτωση που έχεις να επηρεάσει τις εξελίξεις.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Ο συναισθηματισμός εντείνεται και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα σου δώσουν την ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματα που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία στη ζωή σου που θα έρθει αιφνιδιαστικά για να σε ωθήσει στο να αξιολογήσεις τι πραγματικά θέλεις από ένα σύντροφο.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, η καθημερινότητα μπορεί να είναι πληκτική για εσένα όμως θα πρέπει να τη διαχειριστείς και να ανταποκριθείς σε ζητήματα ρουτίνας που πρέπει να κλείσεις. Η θετική διάθεση στα πράγματα είναι αυτή που θα σε βγάλει από την γκρίνια και πιθανή μιζέρια λόγω έντονου προγράμματος και πολλών υποχρεώσεων. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς έχεις την τάση να κολλάς σε λεπτομέρειες που δε βοηθούν στο να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Αφέσου στο πάθος και σε αυτά που μπορεί να σου δώσει ο/η σύντροφός σου και δε θα χάσεις. Ο αδέσμευτος συγκράτησε πιθανή νευρικότητα με νέες γνωριμίες και δείξε την ευχάριστη πλευρά της προσωπικότητάς σου που θα εντυπωσιάσει.

 

Λέων

Λέοντα, η επικοινωνία με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σε γεμίζει αισιοδοξία καθώς η ατμόσφαιρα μεταξύ σας είναι ιδανική. Αυτό σου δίνει δύναμη για να κινητοποιηθείς σε πιθανά κοινά ενδιαφέροντα που δημιουργούν νέες προοπτικές μπροστά σου. Άλλωστε, η ομαδική προσπάθεια σου κεντρίζει έντονα την προσοχή. Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να καταλήξουν σε κοινούς στόχους που είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν καθώς μπορείτε να λειτουργήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σαν ομάδα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επαφή με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που εκδηλώνει άμεσα το ενδιαφέρον του για εσένα ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

 

Παρθένος

Παρθένε, η καχυποψία κυριαρχεί στον τρόπο που εκφράζεσαι και μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που κινείσαι. Δε θα διστάσεις να γίνεις καυστικός, αυτό όμως να ξέρεις μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές κόντρες καθώς οι αντιδράσεις θα είναι έντονες.  Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς η διάθεση που δείχνεις δεν είναι η κατάλληλη και μπορεί να οδηγηθείτε σε έντονες προστριβές που θα σε πληγώσουν. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι κατακλύζεται από εσωστρέφεια και αυτό δεν αφήνει περιθώρια για νέα επικοινωνία.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η επικοινωνία τις πρωινές ώρες αντικαθίσταται μετά το απόγευμα με την ανάγκη να αποτραβηχτείς τον προσωπικό σου χώρο και να δώσεις τη στήριξη που χρειάζονται τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις κυκλοθυμικές τάσεις θα προκαλέσουν εντάσεις. Ο έντονος ρομαντισμός κατακλύζει τη σχέση σου και σου δίνει ώθηση να δείξεις μοναδικές ευαισθησίες στο ταίρι σου που θα δημιουργήσουν απίστευτη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα φύγεις από τον χώρο σου για να κοινωνικοποιηθείς και να φλερτάρεις.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ανακουφίσεις φοβίες και ανασφάλειες που έχεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξεπεράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν καχυποψία απέναντι στους άλλους. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δει τα πραγματικά πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που μπορεί να αξιοποιήσει.  Το πάθος μπορεί να δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπο που σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος αξιοποίησε την ευκαιρία για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου δημιουργεί έντονο καρδιοχτύπι και εκτοξεύει τον αισθησιασμό στα ύψη.

 

Τοξότης

Τοξότη, η δημιουργικότητα πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς είναι αυτή που σε γεμίζει χαρά και διάθεση να ασχοληθείς με ότι σου δημιουργεί αγαλλίαση. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για να ασχοληθείς με ταλέντα σου που μπορεί να μην είχες αξιολογήσει παλιότερα ότι ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου. Εκφράζοντας συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι σου θα βοηθήσεις να επικρατήσει κλίμα ασφάλειες και σταθερότητας στη σχέση. Οι φόβοι μπαίνουν στην άκρη και δεν σε ταλαιπωρούν πια. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που θα συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε για να μείνει στη ζωή σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις επηρεάζονται σημαντικά από την ανάγκη να ελέγξεις τις κινήσεις των γύρω σου. Αυτό θα εγείρει κόντρες αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις την ορμή σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους και αξιοποίησε το βράδυ για να αποζημιώσεις τους γύρω σου για πιθανές παρεξηγήσεις που προέκυψαν. Θέλεις να επιβληθείς στο ταίρι σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττές τριβές στη σχέση. Μην επιδιώξεις μέσα στη μέρα να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα πληγώσουν, καθώς το βράδυ η διάθεσή σου αλλάζει. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου δείχνει έντονο ενδιαφέρον και μπορεί να αλλάξει με την παρουσία του τη ζωή σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, εκμεταλλεύσου το πρωινό για να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν τις τελευταίες μέρες και αφέσου μετά το μεσημέρι στις φιλικές παρέες που έχεις ανάγκη να δεις. Οι φιλοδοξίες γίνονται το κύριο ζητούμενο και σε απασχολούν έντονα. Το βασικό για σένα είναι να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σου για αυτό άδραξε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί ακόμα να σε επηρεάζουν. Άλλωστε είναι αυτά που σου δημιουργούν θυμό που πρέπει να αφήσεις πίσω σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς νέα πρόσωπα και να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, η καθημερινότητά σου δημιουργεί άγχος και επικριτική διάθεση. Αυτό δε σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα παρά σε οδηγεί στο να γίνεις εριστικός μαζί τους προσπαθώντας να εκτονώσεις τον εκνευρισμό που νιώθεις. Οι συγκρούσεις δεν αποκλείεται αν δε βάλεις νερό στο κρασί σου. Μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες της σχέσης σου που μπορεί να λυθούν. Αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και μπορεί να εκτονωθείς απότομα στο ταίρι σου δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς στην επικοινωνία με νέο πρόσωπο καθώς η ένταση και η κούραση κυριαρχούν και επηρεάζουν τη διάθεσή σου.

 

Πηγή e- zwdia