Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, ανάγκη θα εκδηλωθεί για κυριαρχία, κατάκτηση, έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα θελήσουν να βγουν μπροστά, να διοικήσουν και να αναλάβουν τα ηνία της αρχηγίας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για διεκδικήσεις και πρωτοβουλίες, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα.

 

Κριός

Κριέ, η ένταση αυξάνεται μέσα στην ημέρα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει απογοήτευση και κατήφεια που θα σε απομακρύνει από φιλικά πρόσωπα και πιθανά να υπάρξουν προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις. Επιδιώκεις να κατευθύνεις και να ελέγχεις το ταίρι σου και αυτό θα είναι αρκετό για να πάρει αποστάσεις. Προσπάθησε να μη χάσεις την αυτοκυριαρχία σου. Ο αδέσμευτος δεν έχεις διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες καθώς οι αμφιβολίες για τους γύρω σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο ψυχολογικά.

 

Ταύρος

Ταύρε, δίνεις όλη σου την προσοχή σε ό,τι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και ήρθε η στιγμή να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που σου δημιουργεί την ασφάλεια και τη σταθερότητα που είναι σημαντικά για εσένα. Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και ξεκαθάρισε τι μπορεί να σου δημιουργεί ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης στη σχέση, αυτό θα βελτιώσει η μεταξύ σας επικοινωνία. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία, όμως είναι βέβαιο ότι θα πάρεις το χρόνο σου για να σκεφτείς πολύ καλά αν θα προχωρήσεις.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, η μέρα σε καλεί να προχωρήσει σε ένα νέο κεφάλαιο σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον. Όμως δεν αποκλείεται να υπάρχει έντονη καχυποψία και νευρικότητα απέναντι σε δικούς σου ανθρώπους που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Μπορείς να εκφράσεις υπεύθυνα και σοβαρά αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου, προσπάθησε μόνο να ξεφύγεις από εγωκεντρικές συμπεριφορές και απόψεις που θα ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου πού θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να ξεπεράσεις ανασφάλειες και αμφιβολίες.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, σήμερα νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Το απόγευμα αναστατώνει το καθημερινό σου πρόγραμμα και δημιουργεί εντάσεις. Προσοχή γιατί με ευκολία μπορεί να κολλήσεις σε λεπτομέρειες και να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει όμως η κούραση και η ένταση του καθημερινού προγράμματος δύσκολα θα επιτρέψουν να δείξεις το καλύτερο σου πρόσωπο.

 

Λέων

Λέοντα, έχεις την ανάγκη να μείνεις μακριά από την κοινωνικές συναναστροφές καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται η κυκλοθυμία να οδηγήσει σε μελαγχολία και απαισιοδοξία που θα χαλάσει το θερμό περιβάλλον που υπάρχει. Είναι πιθανό να νιώσεις ότι το ταίρι σου είναι απόλυτο και σκληρό μαζί σου και αυτό επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία και τη συμπεριφορά σου. Ο αδέσμευτος δεν αφήνεις περιθώρια σε πιθανή νέα γνωριμία καθώς η κακή διάθεση σε ωθεί να απομονωθείς.

 

Παρθένος

Παρθένε, είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ασφαλές περιβάλλον όταν συναναστρέφεσαι με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Αυτό είναι βέβαιο ότι μπορεί σήμερα να το αισθανθείς στον απόλυτο βαθμό και να περάσεις μία όμορφη μέρα με αυτούς που μπορούν να αντιληφθούν τις ανάγκες σου. Το πάθος και ο αισθησιασμός δε λείπουν από την προσωπική σου ζωή και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα απογειώσει τον πόθο και θα πρωταγωνιστήσει από δω και στο εξής στη ζωή σου.

 

Ζυγός

Ζυγέ, νιώθεις την ανάγκη να βγεις από την εσωστρέφεια και να εκφράσεις με δυναμισμό συναισθήματα και ανάγκες. Ξέρεις τι θέλεις από το περιβάλλον σου και αυτό σε βοηθά να εκφραστείς με ωριμότητα αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό και τον παρορμητισμό σου.  Η σταθερότητα που θέλεις την προσωπική σου ζωή επιτυγχάνεται καθώς το ταίρι σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά δίπλα του. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που δείχνει άμεσα το ενδιαφέρον του για εσένα και θέλει να δημιουργήσει μακροχρόνια βάση στη σχέση σας.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες για να κλείσεις οικονομικά θέματα και λογαριασμούς που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Το απόγευμα η ευχάριστη διάθεση και η ανάγκη για επικοινωνία σε οδηγεί στον αδερφής με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Η καλή σου διάθεση παίζει καθοριστικό ρόλο σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις σχέσεις σου καθώς φαίνεται ότι έχεις την βούληση να τα συζητήσεις και να τα ξεπεράσεις. Ο αδέσμευτος μη χάσεις την ευκαιρία να παρευρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις που έχεις προσκληθεί γιατί θα εντυπωσιάσεις και θα κερδίσεις πολλά νέα πρόσωπα.

 

Τοξότης

Τοξότη, η ανάγκη για να αυτοπροβολή γίνεται ισχυρότερη από ποτέ όμως αυτό δε σε εμποδίζει στο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να αντιληφθείς τι είναι αυτό που τους ευχαριστεί. Επικεντρώνεσαι στην εικόνα σου και σε πιθανές ριζικές αλλαγές που σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις και μπορούν να σε βοηθήσουν σε ό,τι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου για να μπορέσεις να πετύχεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να εκπλαγείς από πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που εκδηλώνει με αμεσότητα τα συναισθήματά του.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, οι επαφές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου κυριαρχούν και σε γεμίζουν χαρά. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις σε εμμονές και επικριτική διάθεση να εκδηλωθούν καθώς αυτό θα οδηγήσει στο να προκαλέσεις εντάσεις που θα χαλάσουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου μακριά από αποφάσεις που μπορούν να αφορούν λεπτομέρειες στη σχέση σου. Μην επιτρέψεις στο άγχος να κυριαρχήσει. Ο αδέσμευτος έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε γεμίζει αισιοδοξία, φρόντισε να μη χάσεις το μέτρο και επικεντρωθείς σε λάθος καταστάσεις καθώς αυτό θα έχει κόστος.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα αυξάνει την εσωστρέφεια κατακόρυφα. Ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στην επιφάνεια και σε απασχολούν. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και δυσθυμία που θα επηρεάσει δυσάρεστα τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Η επικριτική σου διάθεση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις που είναι προτιμότερο να αποφευχθούν καθώς δε θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν είσαι βέβαιος για τις προσωπικές σου επιλογές και αυτό εκδηλώνεται έντονα σε νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς στον κοντινό περίγυρο επιδιώκοντας να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που μπορεί να έχεις. Η ανάγκη για γνώση αυξάνεται και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε νέα επιμορφωτικά ενδιαφέροντα. Το ταίρι σου αντιλαμβάνεται την ανάγκη για σταθερότητα και τρυφερότητα στη σχέση και αυτό βοηθά στο να επικρατήσει αρμονία μεταξύ σας. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να νιώσεις ασφάλεια μαζί του.

 

Πηγή: e- zwdia