Στα 3 eBook το 1 δώρο με το εκπτωτικό κουπόνι 3for2! Ανακάλυψέ τα!

paul314

Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σήμερα, απολαμβάνουμε έρωτα, εκπλήρωση ονείρων, καλοπροαίρετες συμπεριφορές, τρυφερότητα, εξομολογήσεις, ρομαντισμό, γλυκύτητα αλλά κι οικονομική εύνοια! Οι πιο τυχεροί της ημέρας: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι κι Ιχθύες!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα όχι μόνο νιώθεις, αλλά είσαι και πανέτοιμος να προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και φιλοδοξίες! Σήμερα θα καταφέρεις ουσιαστικά να αγγίξεις και την ερωτική ευτυχία! Ιδίως αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρετε με τον σύντροφο να συνδυάσετε εύκολα λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σημαντικά βήματα που θα ευνοήσουν τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως σήμερα ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον και ίσως ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας, παρασκηνιακά!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, με το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είσαι αισιόδοξος, χαρούμενος, δημιουργικός και επικοινωνιακά μαγευτικός! Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, τον απόλυτο έρωτα μπορείς να τον βρεις παντού, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην κλειστείς στο σπίτι! Αυτήν την περίοδο, με όσο περισσότερο κόσμο βρεθείς και σε όσα περισσότερα μέρη πας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις την ερωτική ευτυχία! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την επικοινωνία με τον σύντροφο και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σας!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις προσωπικούς στόχους και επιθυμίες, με μία πιο σοβαρή ματιά! Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις ζήλιες τώρα και φτιάξε το ιδανικό σκηνικό για σένα και τον σύντροφό σου! Αναμμένα κεριά παντού και εσύ με το αντικείμενο του πόθου σου, όλη νύχτα (ή και μέρα) απολαμβάνετε καυτές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός σου, η αυξημένη σου γοητεία και η ανάγκη σου να εκφράσεις ακόμα και τα πιο βαθιά σου συναισθήματα, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, καταφέρνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και επαφή, κυρίως επικοινωνιακά! Σήμερα, η συντροφική σου ζωή γεμίσει ρομαντισμό και μαγικές ερωτικές στιγμές!Τα ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου θα μεταφέρουν τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο και η ψυχική σας ένωση θα ενδυναμωθεί! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα σπουδαίο βήμα παρακάτω με τον σύντροφο και αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία ίσως οδηγήσει σε μία όμορφη, ρομαντική, συναισθηματική σχέση!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα νιώθεις και είσαι λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου. Σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις εξάρσεις πάθους και βαθέος συναισθήματος με τον σύντροφό σου! Έρχεστε ουσιαστικά πιο κοντά και αν υπάρξει χρόνος από τις υποχρεώσεις σας, ζείτε καυτές ερωτικές στιγμές μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον θα σου εκφράσει ή θα σου δείξει το κρυφό του πάθος για σένα!

Παρθένος
Σήμερα πραγματικά, φίλε Παρθένε, είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες για οτιδήποτε επιθυμείς και στοχεύεις! Κάνε μια ερωτικού περιεχομένου ευχή σήμερα και άσε το σύμπαν να σου χαρίσει ρομαντικές παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη και συναισθηματική πληρότητα! Είσαι από τους πλέον ευνοημένους και όλα μπορούν να συμβούν τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, δεν προλαβαίνεις να μετρήσεις κατακτήσεις κι αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναισθηματική και ερωτική πληρότητα με τον σύντροφό σου!

Ζυγός
Οι δικοί σου άνθρωποι σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους και κυρίως έμπρακτα, αλλά το ίδιο κι εσύ προς αυτούς. Ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά! Ρομαντικές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση, αφοσίωση από τον σύντροφο και τρυφερές πράξεις και λόγια, θα έχεις σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος! Αν πάλι είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία επιτυχημένη προσπάθεια επανασύνδεσης, είτε μετά από δική σου προσέγγιση είτε μετά από μία επικοινωνία που θα επιδιώξει το πρώην ταίρι σου!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, τα λόγια σου και η επικοινωνιακή σου ικανότητα στην κυριολεξία στάζουν μέλι και γίνεσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις! Απόλυτα ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Αν είσαι ελεύθερος, θα πάρεις μήνυμα από το άτομο που επιθυμείς, θα έχεις μία συναρπαστική και ίσως τυχαία συνάντηση μαζί του ή πιθανόν μια νέα γνωριμία σε κάνει να νιώσεις έντονα το γνωστό χτυποκάρδι! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και απολαμβάνετε μαζί πάθος, ρομαντισμό αλλά και διασκέδαση!

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι η ιδανική ημέρα να αποβάλλεις από τη ζωή σου έντονες και ίσως κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν και μπορείς να εμπιστεύεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι ουσιαστικά πιο κοντά συναισθηματικά αλλά και πρακτικά με το ταίρι σου, εκφράζετε αμφότεροι τον έρωτά σας και κάνετε σχέδια ουσιώδη για το κοινό σας μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια παλιά αγάπη θα σε απασχολήσει σήμερα! Είτε θα υπάρξει ένα βήμα επανασύνδεσης ή απλά θα πάρεις το αίμα σου πίσω, νιώθοντας δικαίωση και προσωπική ικανοποίηση από το πισωγύρισμά του!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, σε καθοδηγεί μόνο η καρδιά και προσφέρεις αγάπη παντού, αλλά λαμβάνεις κιόλας, από οποιαδήποτε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή! Όλοι οι δρόμοι της σημερινής ημέρα, είναι στρωμένοι με ροδοπέταλα στην ερωτική σου ζωή. Έχεις μεγάλες πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου αυτές τις μέρες, αν είσαι ελεύθερος, είτε κατακτώντας το άτομο που θες είτε κάνοντας μία νέα ρομαντική γνωριμία! Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις τρυφερές και αγαπησιάρικες στιγμές με τον σύντροφό σου! Μία κοινή σας επιθυμία ή όνειρο πραγματοποιείται!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σου δίνει μία συμβουλή: Ακολούθησε την διαίσθησή σου, σε ό,τι κίνηση κι αν κάνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ηρεμείς συναισθηματικά και ψυχικά και νιώθεις πολύ θετικά, όμορφα έως και μαγικά, λόγω της καλοπροαίρετης προσέγγισης του συντρόφου στις ανάγκες και τα «θέλω» σου! Αν πάλι σε απασχολεί ένας μυστικός έρωτας, σήμερα λες «ναι» σε μία απαγορευμένη, παλαιά ή κρυφή ιστορία και αισθάνεσαι παραμυθένια, ακόμα κι αν η λογική σου σού λέει ότι κάνεις λάθος!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε αφορά άμεσα και σε ευνοεί ιδιαίτερα, σε αλλαγές που θες να κάνεις και μεγαλεπήβολους στόχους που επιθυμείς, εδώ και καιρό, να πετύχεις! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας από το φιλικό περιβάλλον σου. Είτε κάποιος φίλος προωθήσει μία νέα ενδιαφέρουσα και γοητευτική γνωριμία είτε μια φιλία θα αλλάξει πρόσωπο και θα μεταμορφωθεί σε έναν έρωτα τρυφερό και ρομαντικό! Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις θετικές αλλαγές στη σχέση σου με τον σύντροφο αλλά και διασκεδαστικές στιγμές!

Πηγή