Πηγή φωτογραφίας

Καλοκαιράκι 2023, πια, κι επίσημα από την 21η Ιουνίου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου. Το περιμέναμε, το λαχταράμε κι επιτέλους σήμανε την αρχή του! Ελπίζουμε ότι θα είναι απολαυστικό, ψυχαγωγικό αλλά και αρκετά ερωτικό! Τι λένε όμως τα άστρα; Ποια ζώδια θα έχουν ένα ανάλαφρο χαρούμενο καλοκαίρι και ποια θα ζοριστούν; Αναλυτικά τις προβλέψεις του καλοκαιριού, για όλα τα ζώδια, θα τις βρείτε εδώ, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

 

 

Ταύρος

Ζώδιο

«Το καλύτερο καλοκαίρι των τελευταίων 12 ετών»

Καλοκαίρι 2023 λοιπόν και σίγουρα θα μπορούσε να στεφθεί ως ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια των τελευταίων 12 ετών για σένα αγαπητέ μου Ταύρε, αφού φέτος θα έχεις συνοδοιπόρο τον πλανήτη της τύχης και της ευδαιμονίας τον Δία όπου κινείται στο δικό σου ζώδιο! Τονισμένος λοιπόν θα είναι ο παράγοντας της τύχης, σου δίνονται απλόχερα οι ευκαιρίες για ανάπτυξη, πρόοδο κι εκπλήρωση σχεδίων. Οι εκπλήξεις, οι αιφνιδιασμοί, οι ξαφνικές αλλαγές σχεδίων, αναμένεται να βάλουν το αλατοπίπερό τους για να περάσεις καλά, κατανοώντας ότι τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις.

Το πιο ευεργετικό διάστημα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές αναμένεται να είναι η περίοδος από τις 26 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου, όπου σχηματίζεται ένα απόλυτα τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη από την Παρθένο και τον Δία από τον Ταύρο, που σε προτρέπει για δράση, διασκέδαση, μετακινήσεις κι εκπλήρωση επιθυμιών. Το μελανό σημείο του καλοκαιριού είναι ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη από τις 23/7 έως τις 4/9 στοn Λέοντα, αναμένονται κάποιες προσωρινές οικονομικές αναποδιές ή έξτρα έξοδα στο σπίτι, ενώ δε θα λείψουν κι οι στιγμές συναισθηματικής νοσταλγίας του παρελθόντος.

 

Ωροσκόπος

Ήρθε η ώρα να πάρεις τα πράγματα με το μαλακό, Ταύρε κι αυτό λέει κάτι, αφού οι Ταύροι συνήθως προτιμούν τους αργούς και σταθερούς ρυθμούς, ειδικά το καλοκαίρι. Αλλά το να πατήσετε παύση είναι ακόμα πιο απαραίτητο τώρα, αφού τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε το χάος της απροσδόκητης επιτυχίας. Αν κι αυτή η επιτυχία είναι προφανώς κάτι καλό, χρειάζεστε ένα λεπτό για να τα πάρετε όλα μέσα σας και να αποσυμπιεστείτε. Μια μέρα αυτοφροντίδας μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που διέταξε το θερινό ηλιοστάσιο.

Χρησιμοποιήστε αυτή την ανάπαυλα για να εκτιμήσετε την ομορφιά του κόσμου και ν’ αφεθείτε στις μικρές απολαύσεις της ζωής, καθώς και για να επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Αυτό το ηλιοστάσιο φέρνει μια αίσθηση σταθερότητας και γείωσης στη ζωή σας. Είναι μια εποχή που πρέπει να εστιάσετε στην οικοδόμηση στέρεων θεμελίων και στην καλλιέργεια των σχέσεών σας.

 

Πηγή 1, 2