Πηγή φωτογραφίας

Καλοκαιράκι 2023, πια, κι επίσημα από την 21η Ιουνίου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου. Το περιμέναμε, το λαχταράμε κι επιτέλους σήμανε την αρχή του! Ελπίζουμε ότι θα είναι απολαυστικό, ψυχαγωγικό αλλά και αρκετά ερωτικό! Τι λένε όμως τα άστρα; Ποια ζώδια θα έχουν ένα ανάλαφρο χαρούμενο καλοκαίρι και ποια θα ζοριστούν; Αναλυτικά τις προβλέψεις του καλοκαιριού, για όλα τα ζώδια, θα τις βρείτε εδώ, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

 

 

Υδροχόος

Ζώδιο

«Το καλοκαίρι του ενθουσιασμού & της υπερβολής»

Το καλοκαίρι του 2023 τα έχει όλα, πάθος, ερωτισμό, συντροφικότητα, προσωπική βελτίωση και χαρές στην οικογενειακή ζωή -όλα αυτά νομίζω πως είναι αρκετά για να είσαι ικανοποιημένος από την πορεία του. Ο τομέας που δε θα σ’ αφήσει ευχαριστημένο είναι ο οικονομικός, είτε γιατί θα υπάρξουν αρκετά έξοδα αυτήν την εποχή για την εκπλήρωση ενός σχεδίου (πχ μιας αγοράς), είτε γιατί αναγκάζεσαι να επωμιστείς και να διευθετήσεις χρεωστικά υπόλοιπα του παρελθόντος. Δε θα αφήσεις ωστόσο τις πρακτικές-οικονομικές σου υποθέσεις, να χαλάσουν την ψυχολογία σου ή να σου στερήσουν την καλοκαιρινή διάθεση! Η Αφροδίτη από τον Λέοντα, σ’ όλη την πορεία του καλοκαιριού ανανεώνει με κάθε τρόπο τη σχέση, τον γάμο σου ενώ ακόμα και αν είσαι ελεύθερος φανερώνει ότι θα προκύψει το άτομο εκείνο που θα βιώσεις μια σχέση άκρως καλοκαιρινή. Οι δύσκολες γωνίες της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Δία φανερώνουν ότι δε θα λείπει η ερωτική αστάθεια και η επιπολαιότητα, ενώ πολύ πιθανή είναι και η ερωτική συνάντηση με άτομο του παρελθόντος, η επανασύνδεσή σας όμως δε θα μπορέσει να έχει διάρκεια. Ανακατατάξεις στον χώρο του σπιτιού, μετακομίσεις ή και αλλαγές τόπου διαμονής είναι μέσα στις αποφάσεις του καλοκαιριού για πολλούς Υδροχόους και θα είναι για καλό σκοπό!

 

Ωροσκόπος

Κάποιοι το προτιμούν καυτό -και αυτό το καλοκαίρι εσύ ανήκεις σ’ αυτούς! Το καλοκαιρινό ηλιοστάσιο είναι η ευκαιρία σου να ανεβάσεις τη θερμοκρασία ανάμεσα σε σένα και σ’ αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο. Ως ζώδιο του αέρα, μπορεί να σου είναι δύσκολο να αξιοποιήσεις τη συναισθηματική σου πλευρά και να εκφράσεις αυτό που χρειάζεσαι, αλλά αυτό το καλοκαίρι, όλες οι πτυχές των μακροχρόνιων σχέσεών σου είναι προς διαπραγμάτευση, και εσύ θα είσαι εκεί γι’ αυτό.

«Οι Υδροχόοι μπορεί να βρεθούν σε μια «πικάντικη» κατάσταση μ’ έναν φίλο που έχουν βάλει στο μάτι εδώ και καιρό», λέει ο αστρολόγος Stina Garbis. «Μπορεί να ανακαλύψουν ότι κάποιος που είχαν ερωτευτεί ανταποδίδει τα συναισθήματά τους». Για κάποιους, οι φλόγες θα είναι πολύ έντονες για να κρατήσουν τη φωτιά του έρωτα αναμμένη για καιρό, αλλά άλλοι θα τον γευτούν για τα καλά.

 

Πηγή 1, 2