Αυτή η περίοδος φέρνει δυναμικές αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν βαθιά την πνευματική και καρμική ανάπτυξη όλων των ζωδίων. Με τον Ποσειδώνα να γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθύες, τον Ερμή να αλλάζει ζώδιο, και την Αφροδίτη και τον Κρόνο να σχηματίζουν ισχυρές όψεις, η ενέργεια είναι έντονη και γεμάτη ευκαιρίες για εσωτερική μεταμόρφωση. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6 Ιουλίου φέρνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες για ανανέωση.

 

Κριός
Αυτή την περίοδο, οι όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο σας καλούν να εμβαθύνετε στην πνευματικότητά σας και να αντιμετωπίσετε κρυμμένες αλήθειες. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας φέρνει στο φως παλιά ζητήματα που χρειάζονται θεραπεία. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύει την ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια και νέες αρχές στην οικογενειακή σας ζωή.

 

Ταύρος
Η επιστροφή του Άρη στο ζώδιό σας και το εξάγωνο με τον Κρόνο φέρνει ενέργεια και αποφασιστικότητα. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να θέσετε νέους στόχους και να εργαστείτε σκληρά για να τους επιτύχετε. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει νέες ευκαιρίες για επικοινωνία και μάθηση. Εξερευνήστε νέους τρόπους για να εκφράσετε τις ιδέες σας.

 

Δίδυμοι
Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, φέρνει αλλαγές καθώς μετακινείται από τον Καρκίνο στον Λέοντα και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη σας καλεί να επανεξετάσετε τις αξίες σας και να αντιμετωπίσετε βαθιές εσωτερικές συγκρούσεις. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύει την ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια και νέες αρχές στον τομέα των χρημάτων.

 

Καρκίνος
Η Αφροδίτη και ο Κρόνος σε τρίγωνο φέρνουν σταθερότητα και αρμονία στις σχέσεις σας. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να εμβαθύνετε στις συναισθηματικές σας συνδέσεις και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει νέες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και αυτοέκφραση.

 

Λέων
Ο Ερμής στο ζώδιό σας φέρνει ενέργεια και επικοινωνιακή δεινότητα, αλλά η αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και βαθιές αλλαγές. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να αντιμετωπίσετε εσωτερικές προκλήσεις και να αναγεννηθείτε. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύει την ανάγκη σας για πνευματική ανανέωση και εσωτερική γαλήνη.

 

Παρθένος
Ο Ποσειδώνας ανάδρομος φέρνει στο φως παλιά ζητήματα στις σχέσεις σας που χρειάζονται θεραπεία και κατανόηση. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος σε τρίγωνο σας βοηθούν να δημιουργήσετε σταθερότητα και αρμονία. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει νέες ευκαιρίες για κοινωνική δικτύωση και συνεργασίες.

 

Ζυγός
Η ενέργεια της Αφροδίτης και του Κρόνου φέρνει σταθερότητα και δέσμευση στην επαγγελματική σας ζωή. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να θέσετε σταθερά θεμέλια για το μέλλον. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύει την ανάγκη σας για ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

 

Σκορπιός
Ο Ποσειδώνας ανάδρομος φέρνει στο φως κρυμμένες πτυχές της πνευματικής σας ζωής. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να εμβαθύνετε στην αυτογνωσία και την πνευματική σας ανάπτυξη. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει νέες ευκαιρίες για εκπαίδευση και ταξίδια.

 

Τοξότης
Ο Άρης και ο Κρόνος σε εξάγωνο φέρνουν ενέργεια και αποφασιστικότητα για να επιτύχετε τους στόχους σας. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να θέσετε νέους στόχους και να εργαστείτε σκληρά για να τους επιτύχετε. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει νέες ευκαιρίες για μεταμόρφωση και αναγέννηση.

 

Αιγόκερως
Η ενέργεια του Κρόνου, του κυβερνήτη σας, φέρνει σταθερότητα και δέσμευση στις σχέσεις σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να εμβαθύνετε στις συναισθηματικές σας συνδέσεις και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει νέες ευκαιρίες για συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις.

 

Υδροχόος
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα φέρνει έντονες εσωτερικές συγκρούσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να αντιμετωπίσετε εσωτερικές προκλήσεις και να αναγεννηθείτε. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύει την ανάγκη σας για πνευματική ανανέωση και εσωτερική γαλήνη.

 

Ιχθύες
Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στο ζώδιό σας φέρνει στο φως βαθιά συναισθηματικά και πνευματικά ζητήματα που χρειάζονται θεραπεία. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να εμβαθύνετε στην αυτογνωσία και την πνευματική σας ανάπτυξη. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει νέες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και αυτοέκφραση.

Αυτή η περίοδος προσφέρει ευκαιρίες για βαθιά εσωτερική μεταμόρφωση και ανάπτυξη. Οι όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Κρόνο και την Αφροδίτη φέρνουν στην επιφάνεια παλιά ζητήματα που χρειάζονται αντιμετώπιση και θεραπεία. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια αυτής της περιόδου για να εμβαθύνετε στην αυτογνωσία, να ανανεώσετε τις σχέσεις σας και να επιτύχετε τους στόχους σας.