Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι ο ερωτευμένος εξιδανικεύει τόσο τη σχέση όσο και τον σύντροφό του κι αρνείται να δει την αλήθεια κατά μέτωπο. Ο χωρισμός όμως, δεν έρχεται ποτέ ξαφνικά, υπάρχουν πρώτα κάποια προειδοποιητικά σημάδια που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ότι κάτι δεν πάει καλά! Αναγνωρίζοντας αυτά τα σημάδια, μπορείς να καταφέρεις να σώσεις τη σχέση σου!

 

Κριός

Αρχίζει να επαναστατεί, να νευριάζει με το παραμικρό και να απομακρύνεται! Χάνει το ενδιαφέρον του και δε σε κυνηγά για να σε φέρει στα νερά του, αρχίζει και κάνει πράγματα που αρέσουν μόνο σ’ αυτόν, χωρίς να υπολογίζει την άποψη και την επιθυμία τη δική σου! Εσύ τι πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Να αλλάξεις τακτική και να του δείξεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ακόμα και τα αισθήματά σου μπορούν εύκολα να αλλάξουν!

 

Ταύρος

Η νωχελική στάση του Ταύρου, είναι πολλές φορές το προειδοποιητικό σημάδι, ότι η σχέση σας έχει οδηγηθεί σε κάποιο αδιέξοδο. Η σιωπή ενός Ταύρου, μπορεί να κρύβει αλήθειες που πραγματικά πονάνε και που πρέπει να αντιμετωπιστούν! Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να τον ξυπνήσεις από το λήθαργο που έχει πέσει, ταρακουνώντας τα νερά και ξαφνιάζοντάς τον με έναν όμορφο τρόπο, που θα ξαναζωντανέψει τη σχέση σας.

 

Δίδυμος

Αν δε σηκώνει τηλέφωνα, δεν ανταποκρίνεται σε όσα του λες, βγαίνει και ξενυχτά με φίλους χωρίς να σε προσκαλεί να πας και εσύ μαζί του, τότε ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση! Ο Δίδυμος είναι σαν ένα μικρό παιδί, που για να καταλάβει και να διορθώσει τη στάση του, πρέπει να του δείξεις με πράξεις το λάθος του! Κάνε ό, τι κάνει χωρίς να φαίνεται όμως ότι προσποιείσαι! Σύντομα θα γυρίσει κοντά σου, ζητώντας το λόγο της στάσης σου. Εκεί θα του δώσεις τις εξηγήσεις σου!

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος που δεν είναι πλέον ευτυχισμένος από μία σχέση, δεν μπορεί να κρυφτεί, φαίνεται στο πρόσωπο και στα λόγια του! Ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια που θα σου δείξουν ότι κάτι δεν πάει καλά; Θα σου γκρινιάζει αλύπητα, θα θυμάται και θα συζητά όλα τα προβλήματα που πέρασε η σχέση σας στο παρελθόν. Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον καθησυχάσεις, δείχνοντας την αγάπη σου και καταφέρνοντας να του δείξεις ότι υπάρχουν όμορφες προοπτικές για τη σχέση σας.

 

Λέων

Το Λιοντάρι προειδοποιεί με τις πράξεις του ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν ντύνεται, στολίζεται, βγαίνει, φλερτάρει και δε σε έχει ως προτεραιότητα, όπως έκανε στο παρελθόν. Μ’ αυτή τη στάση σου εκφράζει ότι θέλει να κεντρίσει την προσοχή κι ότι αναζητά τον θαυμασμό και την επιβεβαίωσή σου! Αν θέλεις να τον κρατήσεις κοντά σου, πρέπει για μία ακόμα φορά να τον κάνεις να νιώσει ότι είναι μοναδικός!

 

Get Over It! | eBook


€5,00

-----

 

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν κρύβεται, είναι αρκετά λογικός και πρακτικός και σου εξηγεί με λεπτομέρεια τι του φταίει, τι τον ενόχλησε και τι θέλει από εσένα. Αν εσύ αδιαφορήσεις και συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη, τότε θα φύγει. Δώσε λοιπόν προσοχή στα λόγια του και θυμήσου πως ό, τι λέει, πραγματικά το εννοεί και δε δίνει και τόσες πολλές ευκαιρίες!

 

Ζυγός

Όταν ο Ζυγός πάψει πλέον να σου δείχνει με λόγια και με πράξεις την αγάπη του κι αρχίζει να ξεγλιστράει από κοντά σου, κρατώντας μυστήρια κι απόμακρη στάση, τότε εσύ θα πρέπει να ταρακουνηθείς! Αν τον τσιμπήσεις ότι έχει αρχίσει να παίζει το ματάκι του, τότε βάλε στο μυαλό σου ότι η σχέση σας δεν έχει πορεία! Εσύ τι πρέπει να κάνεις σ’ αυτή την περίπτωση; Δημιούργησε ένα πιο ρομαντικό και αγαπησιάρικο κλίμα στη σχέση, δείξ’ του την αγάπη σου και προσπάθησε να μην του βάζεις δύσκολα.

 

Σκορπιός

Δε σου ανοίγεται συναισθηματικά, κρατά μυστικά κι η στάση του είναι μυστήρια; Η διάθεσή του είναι μόνιμα πεσμένη και τα μούτρα του φτάνουν στα πατώματα κάθε φορά που είστε μαζί; Αυτά είναι τα βασικά προειδοποιητικά σημάδια που σου δηλώνουν ότι η σχέση σας έχει πρόβλημα. Τι πρέπει να κάνεις εσύ σ’ αυτήν την περίπτωση; Είναι απαραίτητο με κάποιον τρόπο να τον ιντριγκάρεις και να ξυπνήσεις το πάθος που κρύβει μέσα του. Κάνε μία αλλαγή στην εμφάνιση και στο στιλ σου κι αιφνιδίασέ τον με τρόπο ερωτικό!

 

Τοξότης

Βάζει στο facebook φωτογραφίες από τις νυχτερινές του εξορμήσεις στα μπαράκια και είναι όλο δικαιολογίες και υπεκφυγές; Κάπως έτσι ο Τοξότης σε προειδοποιεί ότι θέλει την ελευθερία του και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μπει σε καλούπια. Εσύ αν θέλεις η σχέση σας να συνεχίσει, αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να του γκρινιάξεις και να του ζητήσεις εξηγήσεις! Δείξε του με τη στάση σου ότι χαίρεσαι όταν περνά καλά, ακόμα κι αν δεν είναι μαζί σου και προσπάθησε να τον δελεάσεις, δείχνοντας ότι έχεις αλλάξει.

 

Αιγόκερως

Δείχνει σαν ένας αυστηρός δάσκαλος, ο οποίος σου δίνει μαθήματα για τις ατασθαλίες σου κι ο οποίος πρόκειται να είναι καλός μαζί σου, μόνο όταν θα διαπιστώσεις ότι προσπαθείς πολύ! Ο Αιγόκερως δε θα σε προειδοποιήσει με λόγια, αλλά με πράξεις, θα το ρίξει στη δουλειά, δε θα σου αφιερώνει πολύ χρόνο και δε θα κάνει όνειρα για την πορεία της σχέση σας. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να καταλάβεις με τι έχει «στραβώσει» και να προσπαθήσεις να το διορθώσεις!

 

Υδροχόος

Το χάδι του Υδροχόου είναι τόσο αθώο σαν αδερφικό και το βλέμμα του δεν έχει την σπιρτάδα του έρωτα; Ξεκινά να κάνει καινούργιες παρέες, η στάση του αλλάζει κι εσύ δεν αναγνωρίζεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου; Τότε σου δίνει τα προειδοποιητικά σημάδια ότι η σχέση σας θέλει αλλαγή κι ανανέωση, για να καταφέρει να διατηρηθεί! Εσύ τι πρέπει να κάνεις για να τον κρατήσεις κοντά σου; Κάνε του μία έκπληξη, πρότεινέ του να κάνετε μαζί κάτι για πρώτη φορά, φέρσου απρόβλεπτα κι αιφνιδίασε τον, κάνοντας να πιστέψει ότι υπάρχουν πτυχές της προσωπικότητάς σου, που δεν έχει ανακαλύψει ακόμη.

 

Ιχθύς

Κρύβεται, αποφεύγει και δείχνει ύποπτος; Τότε υπάρχουν τα προειδοποιητικά σημάδια που σου χτυπούν το καμπανάκι ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο Ιχθύς που δεν είναι ευχαριστημένος από μία σχέση, θέλει και πάλι να νιώσει ότι είναι το επίκεντρο, λειτουργεί άστατα για να σου δώσει το μήνυμα ότι πρέπει να του κάνεις τα χατίρια για να του αποδείξεις την αγάπη σου! Ξύπνησέ του τις ευαισθησίες, φέρνοντας στη μνήμη του τις όμορφες στιγμές της σχέση σας και δημιουργώντας νέες, που θα τον κάνουν να αρχίσει να κάνει όνειρα και πάλι μαζί σου!

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!