Article of the day: Η ιστορία που δεν ήξερες για τα minions, από τη Μαρία Πακιακιό.

anastasia1258

Το φλερτ αποτελεί τέχνη και αποκαλύπτει βασικά στοιχεία της προσωπικότητας του καθενός. Κάποια ζώδια φλερτάρουν με παρόρμηση, άλλα εγκεφαλικά, άλλα παίζουν στα σίγουρα κι άλλα βλέπουν, αν τους κάνεις ή όχι. Σε κάθε περίπτωση το φλερτ μας ανεβάζει ψυχολογικά και καλό είναι να μάθουμε να το ξεχωρίζουμε απ’ την απλή ευγένεια. Τι λέτε, ξέρετε πώς φλερτάρει ο κάθε εκπρόσωπος του ζωδιακού;

 

Κριός: «Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά;». Μόνο ένας Κριός θα μπορούσε να ζήσει έναν τέτοιο έρωτα. Κεραυνοβόλο, παθιασμένο, χωρίς να τον ενδιαφέρει το αύριο. Άνθρωπος της παρόρμησης, ακόμη και στο φλερτ του.

 

Ταύρος: «Τι θα έλεγες να πηγαίναμε αύριο για φαγητό;». Στο ψητό ο Ταύρος, κυριολεκτικά και μεταφορικά, γιατί ως γνωστόν ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι και για εκείνον το φαγητό είναι ίσως η μεγαλύτερη απόλαυση. Εντάξει και το σεξ.

 

Δίδυμοι: «Έχω χάσει τα λόγια μου μαζί σου!». Μόνο ένα διδυμάκι θα έλεγε κάτι τέτοιο και ξέρετε πόσο πολυλογάδες και επικοινωνιακοί είναι. Δώστε του μία ευκαιρία δεν τα χάνει εύκολα…

 

Καρκίνος: «Σκέφτεσαι να κάνεις οικογένεια;». Μην τρομοκρατηθείτε, όσοι δεν έχετε γνωρίσει ένα Καρκινάκι. Δεν εννοεί εδώ και τώρα, απλώς βολιδοσκοπεί την κατάσταση για να ξέρει. Ο χρόνος περνά και χάνεται και θέλει ν’ ασχοληθεί με κάποιον που να έχουν κοινό στόχο.

 

Λέων: «Θα ήθελα να είμαι ο λόγος που χαμογελάς!». Ωωω, ναι! Ο Λέων έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και θέλει να σε κάνει να νιώσεις μοναδικά δίπλα του. Και δεν το πιστεύει μόνο, μπορεί να το κάνει!

 

Παρθένος: «Σαν πολύ δεν έχεις πιει;» είναι μία απ’ τις ατακούλες του Παρθένου για να σε προσεγγίσει. Η υγεία έχει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή του και σε προσέχει. Ενδιαφέρον δείχνει βρε, μην ξενερώνεις!

 

Ζυγός: «Μου έχεις πάρει το μυαλό». Ήταν που ήταν, απόγινε! Συνήθως ποτέ δεν είναι συγκεντρωμένος σε κάτι, αλλά απασχολεί το μυαλό του με πολλές σκέψεις. Φανταστείτε να σας ερωτευθεί. Κυριολεκτεί το παιδί, πιστέψτε το.

 

Σκορπιός: «Πάμε στο σπίτι μου μετά;». Μπαμ και κάτω. Ούτε πρόλογοι ούτε ρομαντισμοί. Σεξ θέλει ο Σκορπιός και σας το λέει ξεκάθαρα κι απ’ το πρώτο ραντεβού. Όλα εκεί κρίνονται για εκείνον.

 

Τοξότης: «Θα ‘ρθεις μετά να δούμε καμιά ταινία;». Οι Τοξότες είναι τα χαρωπά παιδιά του ζωδιακού και αντιμετωπίζουν τον έρωτα με μια επιπολαιότητα και μια αστάθεια. Ταινία σίγουρα δε θα δείτε, σίγουρα θα περάσετε όμορφα όμως.

 

Αιγόκερως: «Να περάσω μετά τη δουλειά να σε πάρω για ένα καφέ;». Απ’ την αρχή σας δείχνει ότι όλη του η ζωή είναι η δουλειά. Και καθετί γυρίζει γύρω της. Ξεκάθαρος τουλάχιστον.

 

Υδροχόος: «Φαίνεσαι πολύ κουλ τυπάκι!», αν σας το πει αυτό Υδροχόος είστε σε πολύ καλό δρόμο. Δεν μπορεί την πίεση, τις υστερίες και τη ζήλια. Ελευθερία, ανεξαρτησία και καλοπέραση.

 

Ιχθύες: «Μα πού ήσουν τόσο καιρό;». Μ’ αυτήν την ατάκα το ψαράκι σας δείχνει ότι σας έψαχνε και, αν μη τι άλλο, σας βρήκε! Γλυκός, ρομαντικός και μ’ ένα λυρισμό θέλει να σας κατακτήσει!