Ο Παρθένος είναι ένα από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα τους και να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Είναι ωστόσο, πολύ πιθανό η στενοκεφαλιά τους να πλήξει τη δημιουργικότητά τους και να οδηγήσει σε μια ζωή ρουτίνας. Μπορούν να προσκολληθούν στο παρελθόν και σε περίπλοκες καταστάσεις κι αυτό τους περιορίζει, τους μπερδεύει και τους εμποδίζει να προχωρήσουν στο μέλλον. Συμπέρασμα; Οι Παρθένοι μπορούν να είναι φοβερά δύσκολοι άνθρωποι, άρα και φοβερά δύσκολο είναι να ταιριάξουν με κάποια ζώδια. Ποια;

 

Παρθένος με Κριό: Ο Κριός δεν μπορεί να ανεχτεί την κριτική και την σχολαστικότητα του Παρθένου. Ο Κριός πιστεύει πάνω από όλα στη δύναμη του σ3ξ, κάτι που δε δέχεται το άλλο ζώδιο. Στη φιλία, στο επάγγελμα ή σε οποιαδήποτε άλλη σχέση μπορούν να τα βρούνε, εκτός από την ερωτική σχέση. Συγκρούσεις, κριτική, ακραίες καταστάσεις θα τους οδηγήσουν γρήγορα στο χωρισμό. Συμπέρασμα: πριν αρχίσει η σχέση θα τελειώσει.

 

Παρθένος με Ταύρο: Ο Ταύρος ξέρει ότι με αυτό το ζώδιο μπορεί να κάνει μια σίγουρη, σταθερή και αισθησιακή σχέση. Ο Ταύρος θέλει φροντίδα και ασφάλεια και μπορεί να του παρέχετε. Τα ερωτικά τους παιχνίδια θα είναι ότι καλύτερο. Οι συζητήσεις τους δεν θα έχουν τέλος. Συμπέρασμα, σχέση αισθησιακή και πετυχημένη.

 

Παρθένος με Δίδυμο: Αυτή η σχέση από την αρχή είναι καταδικασμένη. Η τελειομανία των Παρθένων εκνευρίζει αφάνταστα τους Διδύμους. Πνευματικά επικοινωνούν ικανοποιητικά. Μόνο εκεί όμως. Οι Παρθένοι θέλουν σταθερό σ3ξ, πίστη και αγάπη, κάτι που αποκλείεται να προσφέρουν οι Δίδυμοι. Συμπέρασμα: άλλο ένα ζώδιο που δεν μπορεί να κάνει με τους Παρθένους.

 

Παρθένος με Καρκίνος: Ο Παρθένος, όσο νιώθει την πίεση του Καρκίνου, θέλει να ξεφύγει.Ο Καρκίνος θέλει πολύ διπλωματία για να πείσει το παρθενάκι ότι μπορούν να περάσουν υπέροχα μαζί. Όταν βέβαια καταλάβει πόσα μπορεί να του προσφέρει, μαζί με τη σταθερότητα που αναζητεί, τότε θα δοθεί άνευ όρων. Συμπέρασμα: αν μπορούσαν να καταλάβουν πόσο καλά θα περνούσαν μαζί, δε θα χώριζαν ποτέ.

 

Παρθένος με Λέων: Ο Λέων δεν μπορεί να ακούει συνέχεια τον Παρθένο να τον κριτικάρει, ενώ ο Παρθένος, θα κολλήσει επάνω στον Λέοντα και θα τον κάνει να υποφέρει. Από την άλλη, μπορεί να δώσει πολλά, αλλά αυτό φοβίζει το Λέοντα. Συμπέρασμα: πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να καταφέρουν να είναι μαζί.

 

Παρθένος με Παρθένο: Αυτή η σχέση παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα, τσακωμούς και φασαρίες κι αυτό γιατί αφού έχουν την τάση κι οι δυο να κάνουνε κριτική ο ένας στον άλλο, είναι επόμενο ότι θα διαφωνούν πάντα. Όσο για το σ3ξ, οι Παρθένοι θέλουν έναν δυνατό παρτενέρ για να τους παρασύρει. Συμπέρασμα: η αδράνεια της ατονίας θα φέρει τον χωρισμό.

 

Παρθένος με Ζυγό: Ίσως να περάσει καιρός για να καταλάβει ο ένας τον άλλο. Όταν όμως γίνει αυτό, θα έχουνε μια τέλεια σχέση. Μια σχέση που μπορούν να συζητούν ώρες και να κάνουν λεπτομερείς αναλύσεις για τα πάντα. Στο σ3ξ χρειάζεται συμβιβασμός, γιατί ο Παρθένος στην αρχή θα είναι μάλλον συγκρατημένος. Συμπέρασμα: με λίγη υπομονή θα βρουν τη χρυσή τομή.

 

Παρθένος με Σκορπιό: Ο Σκορπιός είμαι κολλημένος με το κρεβάτι, ο παρθένος μάλλον δε νοιάζεται για το άθλημα και τόσο κι εκεί μάλλον χαλάει η συνταγή για μια καλή σχέση. Η τολμηρότητα του Σκορπιού κι ο πουριτανισμός του Παρθένου συγκρούονται. Αν ο Παρθένος, εκτός από αγάπη και κατανόηση, δώσει κι ερωτική ικανοποίηση στον Σκορπιό τότε ο Σκορπιός θα είναι πιστός κι αφοσιωμένος. Συμπέρασμα: ο Παρθένος πρέπει να συμβιβαστεί.

 

Παρθένος με Τοξότη: Η μέρα με τη νύχτα! Ο Τοξότης είναι άπιστος και φλογερός, ο Παρθένος πιστό σκυλί που ζητά την αποκλειστικότητα. Αυτή η σχέση δεν μπορεί να έχει μέλλον -ούτε καν αρχή- αφού ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος κι ο Παρθένος πατά σταθερά στη γη. Συμπέρασμα: μην προσπαθήσετε γι’ αυτή τη σχέση, δεν αξίζει τον κόπο.

 

Παρθένος με Αιγόκερω: Μία σχέση που μπορεί να ευδοκιμήσει, κι ας έχουν κοινούς στόχους γιατί είναι και οι δύο γήινοι. Ο Παρθένος θεωρεί τον Αιγόκερω πολύ σκληρό για τα γούστα του, ενώ ο Αιγόκερος πάλι πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δυναμικός. Συμπέρασμα: θα έχουν παράπονα ο ένας από τον άλλο.

 

Παρθένος με Υδροχόο: Ο Υδροχόος είναι άνθρωπος της περιπέτειας, ενώ ο Παρθένος συντηρητικός. Αν προσαρμοστεί ο Υδροχόος και πάψει να είναι τόσο απρόβλεπτος, ίσως καταφέρουν να συμβιώσουν. Τον Υδροχόο, πάλι, τον ελκύει ιδιαίτερα ο πουριτανισμός του παρθένου. Συμπέρασμα: αν χαλαρώσουν κι οι δύο ίσως αυτή η σχέση έχει πιθανότητες επιβίωσης.

 

Παρθένος με Ιχθύ: Αυτή η σχέση είναι πολύ δύσκολο να έχει μέλλον. Αυτά τα άτομα είναι δύο διαφορικοί κόσμοι. Οι Ιχθύες έχουν συνεχώς αναστάτωση από τα πάθη τους, ενώ ο Παρθένος είναι πάντα ψύχραιμος. Οι Ιχθύες θέλουν ψυχική επαφή, ο παρθένος προσφέρει αφοσίωση· δύο διαφορετικοί κόσμοι. Συμπέρασμα: ψυχρότητα και συναίσθημα δε συμβαδίζουν.

 

Πηγή