Καιρός να προχωρήσουμε ένα βήμα, να ανοίξουμε το μυαλό σε νέες συχνότητες, νέες πιθανότητες, νέα ζωή. Μαζί με τους πλανήτες που πήγαν ένα ζώδιο παραπέρα μετακινούμενοι στους Διδύμους κι εμείς θα βάλουμε στη ζωή μας νέες προοπτικές, νέο τρόπο σκέψης. Οι δυσκολία των προηγούμενων μηνών μας έχει ωριμάσει και τώρα με λογική και με όραμα προχωράμε στο χτίσιμο,  για όσα ο καθένας επιθυμεί, κατέχει και χρειάζεται να φτιάξει.

Από το σταθερότερο των σταθερών, τον Ταύρο, περνάμε στο πιο διπλό ζώδιο από τα διπλά. Οι Δίδυμοι, παρεξηγημένοι κάποιες φορές, είναι ένα ανθρώπινο ζώδιο και δεν είναι διπρόσωπο, είναι διπλό. Οι Δίδυμοι συχνά έχουν δυο επαγγέλματα, δυο αγάπες, δυο ασχολίες, δυο σκέψεις, δυο διαθέσεις. Και συμβολίζουν έντονα την ανθρώπινη φύση, που είναι και αυτή διττή, σώμα και πνεύμα.

Η νέα σελήνη θα λάβει χώρα στην 16η μοίρα των Διδύμων και για την Ελλάδα στις 6 Ιουνίου 2024, στις 3.36 το απόγευμα. Επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς, στα οποία θα φέρει τύχη  και έρωτα, λόγω της Αφροδίτης και του Δία, αλλά και κάποιες δυσκολίες, λόγω του τετραγώνου με τον Κρόνο. Ευνοϊκή για τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες. Οι Τοξότες θα έχουν κάποια θέματα να αντιμετωπίσουν, αλλά θα ευνοηθούν κι αυτοί.

 

 

Κριός

Μεγάλες ελπίδες για ταξίδια, επικοινωνία, εύνοια σε θέματα με αδέλφια και κοινωνικότητα αυξημένη αυτήν την περίοδο. Προσοχή με τα οικονομικά σας, λόγω του Ουρανού στον Ταύρο. Ερωτικά είναι μια ευνοϊκή περίοδο για σας.

 

Ταύρος

Οικονομική αστάθεια, διπλά εισοδήματα και πολλές αγορές, ειδικά σε θέματα με επικοινωνία, μεταφορά και ομορφιά, αυτό το διάστημα, γι’ αυτό συγκρατείστε τις δαπάνες σας και προσέχετε τα οικονομικά σας. Έκτακτα έσοδα ή και έξοδα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

 

Δίδυμοι

Λαμπερή και φωτεινή περίοδος για σας, σε όλα τα επίπεδα, μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας σε όποιον τομέα επιλέξετε, ειδικά σε ερωτικά και θέματα σπουδών θα έχετε εύνοια, αλλά και στα οικονομικά σας θα υπάρξουν δυνατότητες για επέκταση αυτό το διάστημα. Επενδύστε στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας.

 

Καρκίνος

Περίοδος ολοκλήρωσης κάποιων σχεδίων, ωριμότητας και αυτοσυγκέντρωσης. Χρειάζεστε κάποιο χρόνο για τον εαυτό σας και για ξεκούραση. Δημιουργήστε συνθήκες ηρεμίας και ξεγνοιασιάς, πάρτε τη ζωή λίγο πιο ελαφρά και αφήστε τη διδυμίσια νεανικότητα να σας ανανεώσει. Είναι λοιπόν μια φάση που επιτέλους θα βάλετε πρώτα και πάνω από όλους τον εαυτό σας.

 

Λέοντας

Το γοργόν και χάρη έχει και αυτήν την περίοδο εντείνετε τις προσπάθειές σας σε πολλά μέτωπα, που έχουν σχέση με την εικόνα σας, με τον κοινωνικό σας κύκλο, με τις διασυνδέσεις και την επικοινωνία σας, προκειμένου να φτάσετε πιο γρήγορα στους στόχους σας. Λύστε κάποια θέματα οικονομικά που σας ταλαιπωρούν καιρό, για να νιώσετε πιο ελεύθεροι.

 

Παρθένος

Δημιουργήστε τις συνθήκες για νέες σχέσεις, νέους τρόπους επικοινωνίας και αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε. Κάποιες καταστάσεις έρχονται πιεστικά προς τα πάνω σας, και να προκαλείτε τα γεγονότα, αυτά δείχνουν αν σας προτιμούν. Εστιάστε στον τομέα των επαγγελματικών σας, όπου θα έχετε εύνοια αυτό το διάστημα. Οικονομικά θα έχετε απολαβές μέσα από προσπάθεια.

 

Ζυγός

Δύναμη κι αισιοδοξία νιώθετε αυτό το διάστημα, μιας και έχετε την εύνοια δύο αγαθών πνευμάτων, του Δία και της Αφροδίτης σε τρίγωνο. Και στα ερωτικά και στα οικονομικά θα είναι καλή περίοδος, μην παρασυρθείτε ωστόσο σε υπερβολές όσον αφορά στα έξοδα, ειδικά σε αγορές ακίνητης περιουσίας. Μην παραμελήσετε πρακτικές ευθύνες και επενδύστε σε μόρφωση ή σε κάποιο ταξίδι.

 

Σκορπιός

Μια περίοδος φορτωμένη για σας, είναι αρκετά τα θέματα που πρέπει να διευθετήσετε, επίσης το βιολογικό σας ρολόι χτυπάει, αλλά τα οικονομικά δείχνουν να σας απασχολούν περισσότερο και κάποιες φορές να σας διχάζουν και να σας βάζουν σε πολλές σκέψεις, δυσκολεύοντας τις αποφάσεις. Μπορείτε να βρείτε εναλλακτικούς δρόμους σε ό,τι σας απασχολεί, να αναζητήσετε περισσότερη πληροφόρηση και να απευθυνθείτε σε ειδικούς.

 

Τοξότης

Μια περίοδος που θα πρέπει να ξεχωρίσετε τι είναι ευκαιρία και τι πλάνη, να ακονίσετε τη διάκρισή σας και να αδράξετε ό,τι καλό εμφανιστεί στη ζωή σας, γιατί θα συμβούν πολλά καλά πράγματα. Οι πιθανότητες είναι πολλές και στον ερωτικό και στον επαγγελματικό-οικονομικό τομέα. Αποφύγετε να είστε απόλυτοι σε κάποια θέματα και προσοχή στον λόγο σας.

 

Αιγόκερως

Λίγο περισσότερες ευθύνες για σας αυτήν την περίοδο, αλλά είστε συνηθισμένοι στο να επωμίζεστε καθήκοντα, γι’ αυτό κοιτάξτε πώς να ξαλαφρώσετε από μερικά, γρήγορα και εύκολα, κάνοντας τη ζωή σας πιο απλή και πιο ξέγνοιαστη. Οι ερωτικές ευκαιρίες συνεχίζονται για όσους ενδιαφέρονται, ενώ στον οικονομικό τομέα να περιμένετε κάποιες έκτακτες δαπάνες για το σπίτι. Προσοχή θέλουν οι μετακινήσεις σας.

 

Υδροχόος

Εύνοια στα ερωτικά και σε θέματα σχέσεων, εύνοια και στα οικονομικά, στην επικοινωνία, στις φιλίες, στις ομάδες που κάποιοι συμμετέχετε, ένα θετικό καλοκαιρινό, όμορφο διάστημα. Κάποιες δυσκολίες θα έχουν οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, λόγω της διέλευσης του Πλούτωνα. Δημιουργική και γόνιμη περίοδος, μπορείτε να προωθήσετε τους στόχους σας, και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.

 

Ιχθείς

Πολλές επιθυμίες, μικρή εκπλήρωση, λόγω της συγκυρίας Κρόνου-Ποσειδώνα στο ζώδιο σας. Εξασκείστε, όμως στην υπομονή και στο να βάζετε όρια. Παρά την τάση σας να θέλετε μαγικές λύσεις, ομορφιά και ανώτερα συναισθήματα, η ζωή σας ζητάει να γίνετε πιο πρακτικοί, να στερεώσετε το χάος, όπως θα λέγαμε παραφράζοντας τον Καζαντζάκη. Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν, ενώ και τα ερωτικά σας θα είναι δραστήρια αυτό το διάστημα.

 

Πηγή: christosarchos.gr