Δε θα σας πείσουμε ότι πρόκειται για τη φθηνότερη διασκέδαση (ιδιαίτερα τις ημέρες που ζούμε), αφού ανέκαθεν η φαντασία έπλαθε τις ωραιότερες διασκεδάσεις, που δεν κοστίζουν, δεν πονούν, δεν απογοητεύουν. Τα ερωτικά όνειρά μας, βοηθούν ωστόσο στο να γίνουμε καλύτεροι στην ερωτική ζωή μας, αφού πλουτίζουν το μυαλό και την καρδιά με εικόνες και συναισθήματα, που μας τροφοδοτούν σε μια εποχή που τα πάντα είναι αφυδατωμένα και συρρικνωμένα. Μην ξεχνάτε ότι οι φαντασιώσεις που προσφέρετε εσείς στον εαυτό σας, είναι δωρεάν! Και δεν αρκούνται στο «φάτε μάτια ψάρια», αλλά οδηγούν στον ασφαλέστερο δρόμο για να απολαύστε το «ψητό».

 

Κριός

Όσο και αν προσπαθείτε να το κρύψετε από τον περίγυρό σας, από το φόβο να μη σας πουν φετιχιστή, σας αρέσει πολύ αυτή η κατηγορία. Μάλιστα, στην καθημερινότητά σας ως επί το πλείστον βγάζετε ένα πρόσωπο πολιτισμένο και ραφινάτο, σχεδόν σεμνό. Στο βάθος της ψυχής σας ζει ένα όν που αγαπά τη δύναμη, λατρεύει το περίεργο και δυναμικό. Το βασικό σας ένστικτο πολύ συχνά εμπλουτίζεται από φαντασιώσεις που καμιά φορά σας ανησυχούν σας κάνουν να αναρωτιέστε αν είστε εσείς αυτός ο άνθρωπος! Σταματήστε να τα βάζετε με τον εαυτό σας. Τίποτα το κακό δεν υπάρχει στις σκέψεις αυτές! Οι εικόνες που πιθανότατα σας «ανεβάζουν» είναι στην πραγματικότητα η έκφραση της ενέργειας και της δύναμης της ζωής που αντλείτε από τον Ήλιο στον Κριό. Στην ουσία δεν υπάρχει τίποτα το κακό σ’ αυτές τις φαντασιώσεις σας. Την ώρα που κάνετε έρωτα με το ταίρι σας, αντίθετα με τις φαντασιώσεις σας, στην πραγματικότητα δεν έχετε διάθεση να εξασκήσετε τα φετίχ σας κι αρκείστε μόνο στα όνειρά σας.

 

Ταύρος

Μπορεί να ζείτε στην ταραγμένη Ελλάδα του 21ου αιώνα με τα χιλιάδες οικονομικά προβλήματα να σας ταλαιπωρούν και να σας βασανίζουν, ωστόσο στη φαντασία σας έχετε πλάσει έναν άλλο κόσμο, σε μια διαφορετική διάσταση! Πρόκειται για ένα σύμπαν ξεχασμένο, εκεί όπου τα ανθρώπινα όντα γίνονται ένα με τη φύση και μαζί ζουν στο ρυθμό των εποχών που εναλλάσσονται, μέσα σε άγριες καταιγίδες και καυτά απογεύματα, ανάμεσα σε άγρια ζώα, μέσα σε απροσπέλαστα δάση, σαν εκείνα του Αμαζόνιου προτού γίνουν οδοντογλυφίδες! Ο άντρας ή η γυναίκα των φαντασιώσεών σας είναι αρκετά συχνά ένα ον πρωτόγονο, ένα άτομο που λίγο διαφέρει από ένα άγριο ζώο, ένας άνθρωπος στα πρώτα βήματα της ιστορίας του επάνω σ’ αυτόν ή σε κάποιον άλλον πλανήτη. Το πλάσμα εκείνο που εξάπτει τη φαντασία σας, ζει κάτω από πρωτόγονες συνθήκες. Από την άλλη πλευρά όμως βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, αφού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της. Το πλάσμα αυτό θα το φαντάζεστε συχνά να κρύβει το γυμνό κορμί του ανάμεσα στην πυκνή βλάστηση, αντλώντας τις δυνάμεις για την επιβίωση από τη γη, τα φυτά και τα δέντρα. Αυτό το πρωτόγονο αισθησιακό ον, γνωρίζει όλα τα μυστικά της έκστασης και δε σας προκαλεί φόβο, αλλά ερωτική έξαψη.

 

Δίδυμος

Νιώθετε συχνά τύψεις για τις φαντασιώσεις σας; Σας φοβίζει το γεγονός ότι αρκετά συχνά το άτομο που θέλετε να κλείσετε στην αγκαλιά σας μοιάζει κάπως με την αδελφή ή με τον αδελφό σας; Μην τρομάζετε και αφήσετε τις ενοχικές σκέψεις μακριά σας. Εκείνος ή εκείνη που σας μοιάζει, που αποτελεί το συμπλήρωμα του εαυτού σας, το είδωλό σας στον καθρέπτη, είναι το alter ego σας. Και φυσικά όχι, δεν έχετε καμία προδιάθεση για αιμομιξία. Το ον εκείνο που κυριαρχεί στις φαντασιώσεις σας, είναι μια προέκταση της εικόνας σας. Παίζει μαζί σας, ξέρει να γελά με το γέλιο σας, σας παίρνει συχνά από το χέρι και ταξιδεύει μαζί σας στον κόσμο της αθωότητας, του αισθησιασμού, αλλά και της ελευθερίας. Ναι! Σωστά μαντέψατε: Θυμίζει λίγο Πίτερ Παν. Και πού είναι το κακό; Ναι, ζείτε συχνά σε αυτό το σύμπαν, όπου μπορείτε να πετάτε, να γελάτε, να χαίρεστε. Όταν είμαστε παιδιά, ζούμε σε έναν κόσμο όπου όλα επιτρέπονται, αφού τίποτε δεν είναι πραγματικά σοβαρό, τίποτε δεν είναι κακό και εν τέλει τίποτε δεν απαγορεύεται, εκτός από τις απαγορεύσεις.

 

Καρκίνος

Στις φαντασιώσεις σας κυριαρχεί ένα έντονο μπέρδεμα ανάμεσα στον ερωτισμό και στον ρομαντισμό. Τα συναισθήματά σας είναι τόσο έντονα έτσι ώστε αρκετά συχνά χάνεστε μες στα όνειρά σας! Οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας είναι αρκετές, γι’ αυτό και τα παιχνίδια που παίζετε με τη φαντασία σας είναι συνεχή! Οι περισσότερες από τις φαντασιώσεις σας ωστόσο, έχουν ένα κοινό παρανομαστή: έχουν την τάση να τελειώνουν όπως τα παραμύθια. Μετά από περιπέτειες και προβλήματα, έρχεται πάντα το happy end, ο γάμος, τα παιδιά και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Αυτή είναι η ιδανική φαντασίωσή σας. Αυτός ή αυτή που κυριαρχεί στα όνειρά σας, ανεξάρτητα από χρώμα δέρματος ή ηλικία, είναι ένας άνθρωπος που σας προσφέρει ασφάλεια και σας δίνει την αίσθηση της σοβαρής δέσμευσης. Στην πραγματικότητα δε φαντασιώνεστε τους απλώς μελλοντικούς γονείς, αλλά τη στιγμή που ο άνθρωπος αρχίζει να ψάχνει τις ρίζες του και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνει αργότερα τη δική του οικογένεια.

 

Λέων

Όπως ο Ήλιος, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας λάμπει πάνω από τα σύννεφα, έτσι και οι φαντασιώσεις σας δεν έχουν τίποτε το «σκοτεινό» το χυδαίο ή το πρόστυχο! Τα «ζωντανά» όνειρά σας, είναι πλημμυρισμένα στο φως, στη δόξα, στη διασημότητα, το χρήμα, τα φώτα. Τα άτομα που πρωταγωνιστούν στις φαντασιώσεις σας είναι λουσμένα στο φως των προβολέων, είναι λαμπερά, είναι φωτεινά! Και αυτό γιατί τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στη φαντασία σας, απεχθάνεστε τη μιζέρια, τη μικρότητα, τη φτώχεια. Η ζωή χωρίς μεγαλεία σας ενοχλεί και -είτε έχετε το θάρρος να το ομολογήσετε είτε όχι- μόνο οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν και κερδίζουν το θαυμασμό των άλλων έχουν πιθανότητα να κερδίσουν μια θέση στο μυαλό και την καρδιά σας. Κάπως έτσι λοιπόν, στις φαντασιώσεις σας πολύ συχνά παρελαύνουν διάσημα πρόσωπα που αν γνώριζαν τις κρυφές σας σκέψεις για τα ίδια, μπορεί και να σας ερωτεύονταν. Πολλοί μπορεί να σας θεωρήσουν «φαντασιόπληκτους» ή «σνομπ». Τίποτε από αυτά δεν ισχύει. Απλά οι αισθήσεις σας ξυπνούν με αυτούς ή αυτές που αποτελούν κρυφό όνειρο για πολλά άτομα. Με αυτούς που από τη γέννησή τους με το ταλέντο και τη διασημότητά τους θεωρούνται θρύλοι και μοιάζουν απρόσιτοι! Έστω και αν οι ίδιοι νιώθουν απέραντη μοναξιά!

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Παρθένος

Αν και οι θέσεις των πλανητών στο συγκεκριμένο ζώδιο δεν αποτελούν «δείγμα» για τις φαντασιώσεις, ωστόσο ο αστερισμός της Παρθένου διαθέτει μια τεράστια «γκάμα» ερωτικών προσδοκιών και ονείρων που μεταλλάσσονται σε «φωτιά» στα σεντόνια των εκπροσώπων του ζωδίου (αρσενικούς και θηλυκούς). Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός και μόνο ότι ο αστερισμός της Παρθένου συνδέεται άμεσα με την «παροχή υπηρεσιών» μπορεί άνετα να καταλάβει κάποιος συνειρμικά για τι πράγμα μιλάμε! Αυτοί, λοιπόν ή αυτές που «βολτάρουν» στις φαντασιώσεις σας δεν έχουν μια γοητεία που περιορίζεται σε διαστάσεις σωματικές. Θέλετε ν’ ανακαλύπτετε κάθε φορά τη γοητεία του αισθησιασμού που κρύβεται πίσω από τη βιτρίνα. Στις φαντασιώσεις σας θέλετε να εξυπηρετήσετε τον σύντροφό σας και να τον κερδίσετε μέσα από όσα εσείς θα προσφέρετε σ’ αυτόν. Πολύ συχνά, μέσα στα σενάρια που γράφετε για τον εαυτό σας, αφήνετε το χρόνο να κυλήσει, έτσι ώστε να ανακαλύψετε κάθε πτυχή της ύπαρξης εκείνου ή εκείνης που έχει κερδίσει την καρδιά και την ψυχή σας.

 

Ζυγός

Όλες οι φαντασιώσεις σας έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Βαδίζουν «χεράκι-χεράκι» με τις εκάστοτε επιθυμίες σας, όπως αυτές διαμορφώνονται με τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Ανήκετε στη σπάνια εκείνη κατηγορία των ανθρώπων που δεν ξεφεύγουν από την πραγματικότητα, αν κι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, κρατάει τα «σκήπτρα» του ερωτισμού και του αισθησιασμού. Ωστόσο σε εσάς οι επιθυμίες σημαίνουν περισσότερο αναμονή και λιγότερο «βουρ στο ψητό»! Γνωρίζετε μάλλον πολύ καλά το παιχνίδι του έρωτα και ξέρετε να περιμένετε για την απογείωση σε πραγματικές και όχι σε φανταστικές συνθήκες. Εξάλλου, πολύ σημαντικότερα για εσάς είναι τα παιχνίδια της γοητείας και όχι της φαντασίας. Ένα βλέμμα, μια έκφραση, η υπόσχεση μέσα από ένα χαμόγελο που μοιάζει αδιάφορη, κατά βάθος όμως δημιουργεί τη φαντασίωση. Μάλιστα, όσοι και όσες κατά καιρούς πρωταγωνιστούν στις φαντασιώσεις σας, είναι σαν κι εσάς: άτομα με λεπτούς και ντελικάτους τρόπους, με υψηλή αισθητική αντίληψη, με γούστο: γοητεύουν όχι για να ξελογιάσουν και να παρασύρουν στο πάθος.

 

Σκορπιός

Το γνωστό κλισέ «η φαντασία που οργιάζει» ταιριάζει γάντι στην ερωτική φύση του ζωδίου σας. Ο κόσμος των φαντασιώσεών σας είναι πλούσιος και τα όνειρά σας απλώνονται σε μια τεράστια γκάμα που καλύπτει όλο το φάσμα της ερωτικότητας. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην παραδοσιακή δυτική Αστρολογία, το ζώδιό σας είναι συνώνυμο με την ερωτική επαφή! Οι φαντασιώσεις σας είναι «ιλιγγιώδεις»: σας παρασέρνουν στα πιο τολμηρά σενάρια που μπορεί να σκαρφισθεί ο ανθρώπινος νους, σας οδηγούν στα σύνορα των πιο απαγορευμένων, των πιο παράξενων σκέψεων. Συχνά «ακροβατείτε» ως ισορροπιστές ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, ανάμεσα στο όνειρο και τη φαντασίωση. Το μυαλό σας χάνεται μέσα σε πράξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν συντηρητικά «ακόλαστες». Πολλές φορές τρομάζετε κι εσείς οι ίδιοι από την υπερβολική φαντασία σας. Αρκετά συχνά ανησυχείτε κι αναρωτιέστε αν «κάτι δεν πάει καλά με εσάς και με το μυαλό σας» Μάθετε να χαλαρώνετε και να ηρεμείτε, αφού τίποτε δεν απειλεί την ψυχική υγεία σας. Πρόκειται απλά για την έκφραση του ασυνείδητού σας: ενός ασυνείδητου που εκφράζεται ελεύθερα, δίχως λογοκρισία και φραγμούς.

 

Τοξότης

Παραδοσιακά στην Αστρολογία, τα ταξίδια αποτελούν το φετίχ του ζωδίου σας! Πρόκειται για μια σχεδόν έμμονη ιδέα, που σας ακολουθεί ακόμα και στις φαντασιώσεις σας. Ένα από τα συστατικά των ονείρων σας, αποτελεί η φυγή, η δραπέτευση από την πραγματικότητα. Είναι δύσκολο για εσάς τους ταξιδιάρηδες του ζωδιακού να ανακαλύψετε εξωτικά στοιχεία στα άτομα εκείνα με τα οποία ζείτε ή διασταυρώνεστε στην καθημερινότητά σας. Αυτό το «κάτι διαφορετικό» που ψάχνετε, κυριαρχεί στον κόσμο των ονείρων σας. Αυτές και αυτοί που έρχονται στις φαντασιώσεις σας έρχονται από μακριά για να σας ταξιδέψουν σε ονειρεμένους προορισμούς, όπου κυριαρχούν ο ερωτισμός, το πάθος και ο αισθησιασμός. Πρόκειται για «ταξιδιώτες» του ασυνείδητου σας, για φιλόσοφους ή για εξερευνητές της ψυχής σας. Μαζί τους περιπλανιέστε σε κόσμους άγνωστους, σε τόπους ονειρεμένους, όπου το σώμα και το πνεύμα γίνονται ένα, μέσα από μια διαδικασία «μετάλλαξης» με βασικό πρωταγωνιστή τον έρωτα. Τα πρόσωπα που κινούνται στη σφαίρα των φαντασιώσεών σας περνούν τα σύνορα της φαντασίας, αφήνοντας πίσω τους «φυλακισμένους» όσους παραμένουν κλεισμένοι στον εαυτό τους. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για ένα φυσικό ή μεταφυσικό ταξίδι, για μια διανοητική μετακίνηση στον τόπο και στο χρόνο!

 

Αιγόκερως

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί τις φαντασιώσεις σας; Μάλλον κανείς! Παραδοσιακά το ζώδιό σας δε φημίζεται για τις «επιδόσεις» σας στο σπορ του έρωτα: τουλάχιστον κάπως έτσι σας περιγράφει ένα μεγάλο κομμάτι των αστρολόγων που σας «ερευνούν». Συντηρητικοί και απόμακροι, «βγάζετε» κατά διαστήματα ένα είδος «ψυχρότητας» που αποδεικνύει πόσο αυστηροί μπορείτε να γίνετε σε θέματα ταμπού, όπως στον έρωτα! Όλο και περισσότεροι ερευνητές ωστόσο, συμφωνούν ότι πίσω από το φαινομενικό «συντηρητισμό» που αναδύετε, κρύβεται ένα ενεργό ερωτικό «ηφαίστειο». Τα ερωτικά όνειρά σας περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα προσώπων και καταστάσεων! Μέσα στις φαντασιώσεις σας «παρελαύνουν» άτομα που έχουν δόξα και φιλοδοξίες, απαιτήσεις και αριστοκρατική μορφή, «κατακτητές» της κορυφής και του πλούτου. Τα όντα που σας ταξιδεύουν στις ερωτικές νυκτερινές «πτήσεις» σας, μοιάζουν με τους αετούς που πετούν αγέρωχα πάνω από τις χιονισμένες βουνοκορφές. Διαθέτουν το χάρισμα της δύναμης, της σοφίας και της στρατηγικής. Επικρατούν στους αντιπάλους τους και γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν από τη ζωή: Τα πάντα. Ενίοτε πέφτουν από ψηλά, αλλά και πάλι βρίσκουν τη δύναμη να σηκωθούν και να προχωρήσουν μπροστά! Οι «πρωταγωνιστές» των φαντασιώσεών σας δεν υπολείπονται των ηρώων των παραμυθιών και των καθημερινών σειρών της τηλεόρασης.

 

Υδροχόος

Το ζώδιό σας «φημίζεται» για την πρωτοτυπία και την εφευρετικότητά του, ίσως γι’ αυτό το λόγο σε εσάς συναντάμε τις πιο «ψαγμένες» τις πιο «τραβηγμένες» και τελικά τις πιο «σκανδαλώδεις» ερωτικές φαντασιώσεις! Στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να «μπει» κάποιος στο μυαλό σας και να ακολουθήσει τον «φρενήρη» ρυθμό των σκέψεών σας. Στα ερωτικά όνειρά σας τα πάντα είναι πιθανά. Ωστόσο δε διαθέτουν τον τρόμο ή το «σκοτεινό» φόντο» της νύκτας! Όλα εξελίσσονται στο φως, αφού για εσάς δεν αποτελεί η επαφή δεξαμενή ταμπού κι ενοχών, αλλά αντίθετα τη μεγάλη πηγή της χαράς, της απόλαυσης, της ηδoνής. Ακόμα και στα ερωτικά όνειρά σας απολαμβάνετε τον έρωτα όπως ένα νόστιμο πιάτο, μια ταινία στην τηλεόραση, μια συναυλία στο Ηρώδειο. Όμως, όταν η φαντασία σας βρίσκεται σε «ντελίριο» ξεπερνάτε τα όρια του απαγορευμένου, του συνηθισμένου! Οι φαντασιώσεις σας σπάνια διαθέτουν κάτι ακραίο. Συνοδεύονται πάντα από ζεστασιά και τρυφερότητα, χωρίς να λείπουν κι οι ακρότητες. Η ομαδικότητα που χαρακτηρίζει τον αστερισμό σας «περνά» και στη σφαίρα των φαντασιώσεών σας: έτσι πολύ συχνά δεν ονειρεύεστε ένα, αλλά περισσότερα άτομα, είτε άνδρες, είτε γυναίκες. Δεν πρόκειται για βίτσιο, αλλά για τη βαθύτερη ανάγκη σας ν’ αγαπήσετε όλο τον κόσμο. Το σημαντικότερο για εσάς είναι η αγάπη κι ο έρωτας μέσα από ένα άρωμα ανεξαρτησίας κι ελευθερίας.

 

Ιχθύς

Το ζώδιό σας είθισται να ισορροπεί ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα οι φαντασιώσεις σας να «μπερδεύονται» με τον αληθινό κόσμο! Και εδώ έχουμε ένα πολύπλοκο ζήτημα: Είναι το όνειρο που ζείτε ενώ κοιμάστε ή είναι η πραγματικότητα που συναντάτε στις φαντασιώσεις σας; Οτιδήποτε από τα δύο και αν συμβαίνει, σε εσάς το όνειρο έχει την ίδια ένταση με το «χειροπιαστό». Το στοιχείο του νερού όπου ανήκετε συνδέεται άμεσα με τον βαθύτερο συναισθηματικό κόσμο, με τη βαθιά ψυχή και τη μεταβλητότητα. Θυμηθείτε ότι το νερό δεν έχει συγκεκριμένο σχήμα: παίρνει τη μορφή του σκεύους που θα το τοποθετήσεις. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει με τις φαντασιώσεις σας: μεταβάλλονται ανάλογα με την ψυχική διάθεσή σας αλλά και το αντικείμενο του πόθου σας. Ο περίπλοκος εσωτερικός κόσμος σας διαθέτει σε επάρκεια εικόνες και συναισθήματα που δύσκολα μπορεί να γράψει το στυλό ή να περιγράψει το πληκτρολόγιο. Όχι, δεν πρόκειται για τις ρομαντικές φωτογραφίες που συναντάμε τις νύκτες «σερφάροντας» στο facebook. Θυμηθείτε: αν καταφέρετε να συγκρατήσετε στο μυαλό σας τα όντα που «μονοπωλούν» τις νύχτες σας θα ανακαλύψετε ότι έχουν τέτοια «δύναμη» που ανταγωνίζονται σε γοητεία την πραγματικότητα!

Πηγή