Ο Νοέμβριος 2021 αναμένεται να είναι ένας μήνας δοκιμαστικός για όλους μας, με δύσκολα γεγονότα ανά τον κόσμο αλλά και αρκετές aλλαγές οι οποίες θα στιγματίσουν με τον τρόπο τους τις φθινοπωρινές μέρες. Δεν παύει όμως ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες, να υπάρχουν κι ευκαιρίες, ή αλλιώς να ανοίγονται και μέρες που μπορούν πραγματικά να μας βοηθήσουν να πάμε ένα βήμα παρακάτω και να ικανοποιηθούμε. Έτσι λοιπόν και ο Νοέμβριος, έστω και μετ’ εμποδίων θα προσφέρει και κάποιες σημαντικές ανάσες τις οποίες κι έχουμε ανάγκη!

 

1 Νοεμβρίου 2021: Επιτέλους θετικά νέα!

Ο Ερμής σε ορθή φορά πλέον από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει τη θετική γωνία τριγώνου με τον Δία από τον Υδροχόο όπου κι αυτός έχει επιστρέψει σε ορθή φορά. Να θυμηθούμε εδώ, ότι η όψη αυτή είχε επαναληφθεί στις 4/10 όταν και οι δύο πλανήτες ήταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία! Το ξεκίνημα του μήνα λοιπόν προσφέρει τις επικοινωνίες, τις ειδήσεις, τις προτάσεις, τις ιδέες, τις γνωριμίες εκείνες που μπορούν να μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε, να προχωρήσουμε τα σχέδιά μας, να χαμογελάσουμε από ανακούφιση. Ευκαιρίες που είχαν δοθεί, αλλά για κάποιο λόγο ήταν στον πάγο ή στην αναμονή, μπαίνουν τώρα σε μία καλή πορεία! Οι ευνοημένοι είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί Λέοντες, Τοξότες το 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

 

6 Νοεμβρίου 2021: Πες αυτά που νιώθεις!

Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Σκορπιού και η πρώτη όψη που σχηματίζει είναι το εξάγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου. Ο Ερμής από τον Σκορπιό μάς βοηθά να διεισδύσουμε σε βάθος στις πληροφορίες που λαμβάνουμε από το περιβάλλον μας και με την παρατηρητικότητα, την ενσυναίσθηση αλλά και με την ουσιαστική επικέντρωση του νου έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Η θετική γωνία Ερμή-Αφροδίτης θα προσφέρει όμορφες, εκ βαθέων συζητήσεις, χαρούμενα νέα που αφορούν αισθηματικά, οικονομικά, ενώ η εκφραστικότητα και η διεισδυτικότητα στον τρόπο έκφρασης κι επικοινωνίας μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ καλό εργαλείο για να αναθερμάνουμε σχέσεις κι επικοινωνίες. Οι τάσεις αυτές είναι πιο έκδηλες για τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα των πρώτων ημερών) και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 1η μοίρα!

 

12 Νοεμβρίου 2021: Άκου το ένστικτό σου!

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ, εντείνει το συναισθηματισμό, την ευαισθησία, τη δυνατότητα να νιώσουμε σε βάθος τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω μας και να είμαστε αρκετά πιο φιλεύσπλαχνοι και δοτικοί. Συνάμα είναι μία μέρα που αφηνόμαστε λίγο παραπάνω στη φαντασία, λειτουργούμε πιο δημιουργικά, έχουμε έμπνευση ή και κάποιος άνθρωπος μας δίνει το κίνητρο για δημιουργία ή μας εμπνέει! Η πίστη, τα όνειρα και τα ιδανικά φαίνεται ότι γίνονται αυτή την ημέρα ο οδηγός μας. Όλες οι παραπάνω τάσεις είναι πιο φανερές στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Όλοι εσείς, ακούστε την καρδιά σας, το ένστικτό σας, ακολουθήστε με πίστη τα όνειρα και τα ιδανικά σας και δε θα βρεθείτε χαμένοι!

 

16 Νοεμβρίου 2021: Το ΄χεις!

Μέρα κατάλληλη για να νιώσουμε πιο δυνατοί, να ελιχθούμε των καταστάσεων, να κάνουμε με επιμονή και μεθοδικότητα τα βήματα εκείνα που θα υποστηρίξουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας ή ακόμα και για να ασκήσουμε μια θετική δυναμική επιρροή σε ανθρώπους που συνεργαζόμαστε. Συνάμα η μέρα μας προδιαθέτει για έρευνα, αναζήτηση κι ανακάλυψη πληροφοριών. Όλες οι παραπάνω τάσεις είναι πιο φανερές στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

 

Πηγή: Oroskopos.gr