wderther

Σήμερα, γίνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο η οποία θα προσπαθήσει να μας βγάλει από τον παραμυθένιο κόσμο μας, τονίζοντάς μας ότι πρέπει να απλώνουμε τα πόδια μας μέχρι εκεί που τα καλύπτει το πάπλωμα, ή αλλιώς να μην έχουμε υψηλές προσδοκίες γιατί αν αποτύχουμε, θα απογοητευτούμε. Από την άλλη, αν επιλέξουμε ένα διαφορετικό τρόπο για να επιτύχουμε τους στόχους μας, συνδυάζοντας την έμπνευση με την πρακτικότητα, θα τιθασεύσουμε τη φαντασία μας, ώστε να γίνει πιο δημιουργική κι όχι απατηλή, κι έτσι θα έχουμε πιάσει το νόημα της συγκεκριμένης Πανσελήνου.

 

Κριός

Η σημερινή Πανσέληνος θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις την ανάγκη να διαχειριστείς καλύτερα τις καθημερινές σου υποθέσεις και να βελτιώσεις τις ρουτίνες σου. Μπορεί να εντοπίσεις κάποιο πρόβλημα σε μια συνήθειά σου και να σώσεις μια σχέση σου. Τα τρέχοντα γεγονότα και οι περιστάσεις, σου υπενθυμίζουν πώς να χρησιμοποιείς τον χρόνο σου πιο αποτελεσματικά. Μπορεί να υπάρξει μια αποκάλυψη σχετικά με την εργασία σου που δε θα σου αρέσει. Χρειάζεσαι ανανέωση και χαλάρωση αυτές τις μέρες, οπότε καλό είναι να βάλεις προτεραιότητες και να βρεις καλύτερες ισορροπίες μεταξύ εργασίας και ξεκούρασης.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος σήμερα ρίχνει το φως της στους τομείς της δημιουργικότητας, των φίλων, του ρομαντισμού και των προσωπικών στόχων. Μπορεί, επίσης, να υπάρξει μια ανακάλυψη που θα σε σοκάρει. Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για ν’ ασχοληθείς με μια νέα σχέση, αφήνοντας πίσω την παλιά. Είναι καιρός να αγκαλιάσεις τα συναισθήματά σου και να τ’ αφήσεις να σε καθοδηγήσουν. Κάποιοι μπορεί ν’ απαιτήσουν την προσοχή σου και μπορεί να υπάρξει μια βιασύνη σε κάποια απόφαση. Αυτή η Πανσέληνος ανοίγει την καρδιά σου επίσης, σε θαμμένα συναισθήματα και τα μάτια σου σε καταστάσεις που χρειάζονται την προσοχή σου. Η γνώμη μου είναι να αφήσεις το χθες εκεί που κάθεται.

 

Δίδυμοι

Αναγνωρίζεις την ανάγκη να ισορροπήσεις τη ζωή σου δίνοντας περισσότερη προσοχή στις σχέσεις σου λόγω της σημερινής Πανσελήνου. Θα μπορούσες να αισθανθείς αρκετά ανήσυχος κι ίσως θα πρέπει ν’ αποφασίσεις ν’ αλλάξεις τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια ή την καρδιά πάνω σ’ ένα θέμα του σπιτιού ή της οικογένειας. Αν έχεις επενδύσει πολλά από τον εαυτό σου στη δουλειά ή στις ευθύνες σου προς τον έξω κόσμο, είναι καιρός ν’ ασχοληθείς λιγάκι παραπάνω με την προσωπική σου ζωή. Αναγνωρίζεις την ανάγκη για βελτίωση της διαχείρισης χρόνου κι ενέργειας.

 

 

 

Καρκίνος

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα των επικοινωνιών σου, υπενθυμίζοντάς σου τον τρόπο που πρέπει να χειριστείς τις καθημερινές σου υποθέσεις. Ίσως χρειαστεί να βιαστείς λιγάκι σε μικροπροβλήματα που προκύπτουν ή σε γραφειοκρατικά ζητήματα. Η Πανσέληνος ενισχύει τα συναισθήματα μέσα σου, προκαλώντας μια αναταραχή στις υπάρχουσες σχέσεις σου που σε καλούν να τις διεκδικήσεις. Τα αληθινά συναισθήματά σου για ένα θέμα μπορεί να σε ξεπεράσουν και να σε εκπλήξουν, ωστόσο θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση ώστε να κάνεις αλλαγές και σωστότερες επιλογές.

 

Λέων

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα των πόρων σου και τα οικονομικά ζητήματα παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις στη ζωή σου. Μπορεί να αναδείξει θαμμένα ή βαθιά συναισθήματα γύρω από την ιδιοκτησία, τα ταλέντα, την αυτοεκτίμηση και τα οικονομικά. Κάποιες αποκαλύψεις μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στην αλήθεια σχετικά με το πώς νιώθεις και βιώνεις μια κατάσταση. Μπορεί να υπάρξει ένας οικονομικός διακανονισμός, μπορεί ένα οικονομικό θέμα να εξελιχθεί θετικά. Αυτό το φεγγάρι, επίσης, θα φέρει έντονη ευχαρίστηση κι οικειότητα στη ζωή σου.

 

Παρθένος

Σ’ αυτήν τη φάση είσαι επικεντρωμένος και προσανατολισμένος στις πιο στενές σχέσεις σου. Η ένταση εκτονώνεται και μετουσιώνεται σε κάτι θετικό κι εποικοδομητικό στη ζωή σου. Υπάρχουν αλλαγές που πρέπει να κάνεις κι είναι πιο πιθανό ν’ αναλάβεις δράση αν κάτι πραγματικά νιώθεις πως σε ενοχλεί. Η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο σήμερα, αυξάνει τα συναισθήματά σου και μπορεί να φέρει μια σημαντική αποκάλυψη για το παρελθόν σου. Εσωτερικές αντιφάσεις είναι πιθανές, αλλά μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις τις επόμενες μέρες.

 

Ζυγός

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει ξαφνικά συναισθήματα ή ευκαιρίες που σε ωθούν σε μια νέα κατεύθυνση. Μπορεί να ανακαλύψεις την ανάγκη για επιπλέον χρόνο για ξεκούραση κι αναγέννηση κι αυτό εμφανίζεται ξαφνικά. Αυτό που έρχεται στο φως τώρα, όμως, σου δίνει τη δυνατότητα να δεις πως πρέπει να προχωρήσεις μπροστά. Προσωρινά μπορεί να νιώσεις χαμένος, καθώς τα όρια μεταξύ των συναισθημάτων σου και του έξω κόσμου θολώνουν και τα συναισθήματα των άλλων ή τα άλυτα θέματα μεταξύ σας μπορεί να σε κατακλύσουν. Ωστόσο, μέσα απ’ αυτές τις εμπειρίες προκύπτει νέα διορατικότητα.

 

Σκορπιός

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον κοινωνικό τομέα και μπορείς να περιμένεις μια ορμή συναισθημάτων, ίσως κι απροσδόκητες ανακαλύψεις, καθώς ξυπνούν ανάγκες που κρατούσες μακριά και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά να υποκύψεις σε αυτές. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια ή την καρδιά σου στην ανάγκη για φιλίες, στην επιθυμία ν’ ανήκεις σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου, σε μια ικανοποιητική κοινωνική ζωή. Ένα δημιουργικό σου εγχείρημα εξελίσσεται και μια σχέση σου ανθίζει.

 

Τοξότης

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να ρίξει φως σε ένα θέμα καριέρας ή φήμης. Τα συναισθήματα που σχετίζονται μ’ έναν μακροπρόθεσμο στόχο, μπορεί να εμφανιστούν πιο έντονα. Έχεις απορροφηθεί κυρίως από την προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες και τώρα καλείσαι να δράσεις. Η αναγνώριση της ανάγκης σου να προσέχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους μπορεί να είναι ισχυρή. Καθώς το κάνεις αυτό, ίσως θελήσεις να διαχειριστείς καλύτερα τον χρόνο, την ενέργεια και την εστίασή σου. Ίσως χρειαστεί ν’ αναλάβεις την ευθύνη ή την ηγεσία σε κάποιο project. Μπορεί επίσης να ξυπνήσουν συναισθήματα για το τι θέλεις να κάνεις ή να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητές σου.

 

Αιγόκερως

Μπορεί να έχεις έντονα την επιθυμία να απομακρυνθείς από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα με τη σημερινή Πανσέληνο. Εάν χρειάζεσαι μια ώθηση ή πρόσθετο θάρρος για να κάνεις κάτι, το νέο αυτό φεγγάρι μπορεί να σε ωθήσει προς τα εμπρός. Η ανάγκη σου για περισσότερα από τα συνηθισμένα έρχεται στο προσκήνιο. Η επιθυμία να επεκτείνεις το μυαλό σου ή να κάνεις κάτι πιο αναζωογονητικό, ουσιαστικό κι επιβεβαιωτικό μπορεί να αναδυθεί με δύναμη. Αυτό που έρχεται στην επιφάνεια τώρα, σε βάζει σε νέο μονοπάτι σχετικά με τις πεποιθήσεις και τη γενικότερη στάση σου.

 

Υδροχόος

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα ή μια αποκάλυψη. Επίσης, οικονομικά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο οικονομικό θέμα που θα σε απασχολήσει, αλλά αυτή είναι μια καλή στιγμή για να διευθέτησεις χρέη ή για να εισπράξεις χρήματα που σου χρωστάνε. Πάρε τον χρόνο σου όταν καλείσαι να πάρεις αποφάσεις, αλλά δώσε προσοχή σε αυτό που έρχεται στην επιφάνεια, ακόμα κι αν σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα. Τα προσωπικά θέματα μπορούν να ζεσταθούν ή μπορεί να υπάρξει μια επισημοποίηση της σχέσης σου.

 

Ιχθείς

Η σημερινή Πανσέληνος είναι απέναντι από το ζώδιό σου και μπορεί να ρίξει φως σε μια σχέση ή στα συναισθήματά σου. Ίσως σήμερα, κάτι που δουλευόταν μέσα σου εδώ και καιρό, να έρθει τώρα στην επιφάνεια και να σε οδηγήσει σε μια προσωπική αποκάλυψη. Είναι μια στιγμή που θα σε φέρει αντιμέτωπο με τα θέλω σου και είναι στο χέρι σου αν θα δώσεις σημασία. Το δράμα των σχέσεων είναι δυνατό μ’ αυτήν την Πανσέληνο κι είναι πιθανό να είναι για καλό, καθώς σου ανοίγει τα μάτια. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να συνδεθείς μ’ έναν σύντροφο ή με τα αληθινά σου συναισθήματα για κάποιον.

 

Πηγή